Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte ,viem že to tu asi nepatrí,ale prosím vás mám hrozne bolesti pŕs a dnes som si našla zilnate prsia a aj bradavky. MS som mala naposledy 6.6. je možné keď sme sa snažili s priatelom ,že to moze mi telo dávať ako tak najavo? Či je to blbost
@rybkaaa ahoj ja tam vidim slabulinku ciarku 🙂
@nikasaj ja tam nieco slabulinké vidím !!!skus zajtra z ranného mocu.drzim prsty ✊
@22lucinka22 dnes rano sa dostavila mrcha, 16. pokus neuspesny... 😔
@lelet1609 Ahoj,neviem ako je to s prsiami,ale ja som na 6.dpo zacala pocitovat taku mensiu nevolnost,tak som mala tusenie,ze sa zadarilo,ale este som sa netesila,pretoze test ukaze az neskor a u mna to bolo na 11.dpo.U mna sa to dost skoro prejavilo,ale ja uz som bola raz tehotna(biochemicke),takze som spoznala tie priznaky.Kludne aj u teba mozu hormony hned nabehnut. 😊
@evinqua vyzerá to celkom dobre no skus iný testík.Držím mooc palce
@domci1203
@butterfly333 Iny som doma vcera nemala ked ma prepadla chut testovat.bolo to testovane vecer.zajtra skusim drmax uz mam kupeny
Tak asi nic z toho.zacala som krvacat tmavou krvou.ale bolesti nemam ziadne.akoby nic mi nebolo.je mi fajn.ani pms som nemala
@rybkaaa to mi je luto 🙂
@rybkaaa ☹ ☹ ☹

@petka9 jak pozerám tak pozerám ja nič nevidím :/ buď slepnem abo fakt tam nič nevidno