Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 Pozri co som nasla na nete
JA SI TO KONTROLUJEM PODLA HLIENU 🙂
Jasné príznaky vrcholných dní plodnosti
Všetky tri tieto príznaky: zvýšená hladina bazálnej teploty, riedky, vodnatý, ťažný hlien a zdvihnutý mäkký krčok s otvorenou bránkou sú jasným príznakom vrcholných dní plodnosti. Pre vedomie prítomnosti plodných dní postačia aj dva súhlasiace príznaky, tri z nich už hovoria o istote.
@kotatko1232 lenže zvýšena hladiny BT je po ovu pred ovu je nízka BT,a ten krčok ano má byt hore no ty píšeš že ho máš dole. 😨
@butterfly333 ANO ANO ja len pisem ze ako ma byt v ovu...
BT si nemam kedy merat.a ovu testy nemam.nikdy som si to nemerala ani netestovala.
@butterfly333 a pred MS má byť aký ten krčok?
@kotatko1232 lebo po MS je nizko...pri ovu vyskoci hore a po ovu zas bude nizko 🙂
@henika14 dole a makký
☹ no mne mešká MS už 5 dní,a krčok mám veľmi nízko a je taký ani nie mäkký ani nie tvrdý...
@megica33 ano to viem ovu mam mat teraz kedze uz aj hlien mam ....ved uvidime kedy bude natahovaci az ako bielok
@kotatko1232 drzim palce 🙂
neviem posúdiť,asi áno
@henika14 ahoj..no aj ja mam krcok dole a stale biely hlien od začiatku nejaky vytok ale biely co je v poriadku.. Rovnako prsia ma bolia same žily mam po nich a aj a zo zaciatku a hocikedy ma boli brucho ako pri MS mozes mat priznaky ja by som robila dalsi test a ak nevyjde tak by som isla k Dr aby si nemala nejaky zapal alebo cystu..
@nikusa22118 A krcok mas tvrdy alebo makky?
@nikusa22118 spravila som si test...zial je negativny... 😢😢😢
@meli8412 mozno som blba ale neviem nikdy som krcok neriesila ako ma vyzerat ale teraz uz len na pohľad vidno ze je nižšie.. Ale či je makke alebo tvrdy neviem aky má byť ani aky bol..
@henika14 to mi je ľúto..nevadi podari sa tentokrát určite držím prstiky len si zajdi k Dr.preco ti tak dlho mešká.. A ako dlho sa uz snažíte?
@lelet1609 ahoj nieco velmi jemne tusim 🙂
@lilianna1988 je robeny teraz poobede ,ale na zivo je to iné a viac to vidieť
@lelet1609 kolko mas po ovu? ako asi vies o 2dni bude silnejsia ak si tehu 🙂
9 dpo som 😃 som zvedava rano urobim ešte jeden 🙈
@lelet1609 drzilm palcee
@lilianna1988 ďakujem 😃

@kotatko1232 tak to neviem mal by byt uplne v zadu tažko dosiahnutelný,budeš mat ešte len ovu??robíš ovu testy či meriaš bt ??ako vieš že bude ovu??