icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

angels882
13. jan 2014

@radkatom a inak prajem pekne tehulkovanie vam sa za aky cas podarilo a cez plodne dni ?

radkatom
14. jan 2014

@angels882 ja som testovala kdy mam plodne dni ovu testami. Teraz sme skusali druhy mesiac a podarilo sa. Sme asi velmi plodny par 😵 Aj prvy sa podaril na treti krat hned ako som otestovalq ovu. Drzi palce.

manucao
14. jan 2014

@aduss ahoj..to aj ja som vcera testovala..kupila som asi najlacnejsi test aky je..a to dokonca dva testy za 1,30..xixixi..su take tenke, ze sa ani nedaju dobre drzat medzi prstami...no ked test schol tak som tak videla ducha ap tom uz nic..takze mam po zabave..a dnes som 23 DC

angels882
14. jan 2014

@radkatom a mala si aj ten plodny hlien kolko dni pred ovu si ho spozorovala ?

aduss
14. jan 2014

@manucao no ahojky, ja som mala tiez dneska negativny test..ale ty vyskusaj este neskor..ty si celkom skoro 23DC

manucao
14. jan 2014

@aduss to ano..a ty si mala uplne biely??a kolky den si dnes? Boze ja som smutna..marodujem a tak som vravela s manzelom ak by sa podarilo, tak rovno idem na marodku zo zenskeho a koncim v tej hnusnej praci...ale asi jeto rpavda..ze clovek mieni Pan Boh meni

tamarka9
14. jan 2014

@manucao prosim ta nerob stres, kludne mozes byt tehu, ved tie procesy v tehu maju svoj cas, nemozes hned cakat pozitivny test a 23 Dc je naozaj skoro aby si bola definitivne sklamana. Takze drzim palce a test by som robila spon jeden den meskania 😉

manucao
14. jan 2014

@tamarka9 Dakujem..si mila..Mne aj doktor zvdoraznoval, ze nech nerobim ziadne testy..a ak mi buide meskat, nech pridem hned rano na krv...a nech zabudnem na testy..ze oblbuju zeny a treba si vyckat na krvne testy..ze vela zien chodi k nemu a ukazuju mu testy s duchmi..a nepridava to napohode a spychike

tamarka9
14. jan 2014

@manucao no ved presne, treba byt trpezlivy, aje ked viem, ze je to cista psychiatria cakat na den ms a potom meskanie podobne, ale co ked inak to nejde 😎 a aky dlhy mavas cyklus? kedy ne/cakas ms?

manucao
14. jan 2014

@tamarka9 Mavam 28 DC a cakam ju v nedelu...Jooj ja by som spala..panky..asi si lahnem. Manzel isiel pre dceru do skoly a wste juz odvezie na tanecnu...tak ja sa natiahnem

asimama
14. jan 2014

@angels882 spermie maju zivotnost 72 hod..takze ak ti to tak vyslo..mozno aj 😉

tamarka9
14. jan 2014

@manucao no toto ti zavidim, ja som nenormalne unavena, posledu dobu nejako zle spim a potom makam v praci a mam pocit ze ten maly chrustik uz so mna cosi vysava 🙂 Len skoda ze aj ja si lahnut nemozem...no a neboj nic do nedele to rychlo ubehne, uz to nie je tak daleko 😉 Potom daj vediet 🙂

manucao
14. jan 2014

@tamarka9 a ty si tehulka?

manucao
14. jan 2014

@tamarka9 ja som na marodke..takze taka dorinna pohoda..ja si viem kludne predstavit ze by som bola zena v domacnosti...som strasne stastna, ze nechodim do rpace..ja svoju pracu mam rada, ale kolektiv, firma..hnuuus. A z roboty som chodila domov vystresovana, bez nalady...a teraz co som doma..boze to je raj..dcerka pride zo skoly poucime sa, ide vonu so psikom..
Dost ma zacina boliet v podbrusku..to uz pride..juuuj

tamarka9
14. jan 2014

@manucao no mala by som byt, u lekara som nebola este, ale testiky mam pozitivne 🙂 a ja som presne v takej praci, ze som sem nejako nesadla, pritom ludia sa daju, ale vo vseobecnosti sa tu necitim dobre...

asemilka
14. jan 2014

@majka_3 no a dnes mám ďalšieho 😀 ale tento krát aj mm kukol na test a videl... Len pipina zase testovala večer... Pritom každú chvíľu chodím na wc... Ale nemohla som vydržať 😀 uvidím, či skusim ráno, alebo pozajtra...

valika1210
14. jan 2014

@asemilka dalsieho ducha?

asemilka
14. jan 2014

@valika1210 áno, vybehol normalne v limite. Keď pozrieš na test, vidno tu palicku. Slabucku, ale vidno. keď sa pozrieš na test, ako je hrana, tiež ju vidno. Len sa to zle fotilo.. Aj mm pozrel na test a videl tu palicku. Nemusela som mu ukázať, kde by asi mala byť 😀

kotatko1232
14. jan 2014

Mamicky a buduce mamicky nemaly by ste zaujem o nejake vecicky pre vase deturence 🙂 kamoska objednava z USA a za dobre ceny.

valika1210
15. jan 2014

@asemilka je ju vidno...nemusela som ju hladat 🙂 no tak dufam ze bude silniet 😉 🙂 drzim palce 🙂 skus testik mozno aj dnes mohla by byt uz silnejsia 🙂

asemilka
15. jan 2014

@valika1210 nist babula... Sadla som na wc a kusy sliznice išli.. Takže cca o desať dní ideme na to 🙂

valika1210
15. jan 2014

@asemilka. Jaaaaj skoda :-/ no nevadi aj mne dosla mrcha takze sa snazime dalej 🙂 🙂 vela stasticka v dalsom cykle 🙂 drzim palce

peterek414
15. jan 2014

ahojte buduce mamicky chcem sa poradit ci by som uz si mohla spravit tehul test dnes mam 25DC a ovulacia bola okolo cca 4.1 az 6.1

bosoriak
15. jan 2014

@peterek414 Podla mna skoda testu. Skus najskor o 2 dni a aj to len z ranneho mocu.

peterek414
15. jan 2014

@bosoriak to cakanie ma zabije asi tak strasne chceme babo ze nemozem vydrzat kedy to bude na 100% pozitivne.....

zvolsiinylogin
15. jan 2014

@peterek414 skusala si lady max? mne odjakziva testy ukazovali duchov a tento vypada byt konecne normalny...mozno je to iba v testoch 😉

zvolsiinylogin
15. jan 2014

@peterek414 stoji 2,9 e v lekarni, dva kusy...

zabka79
15. jan 2014

@peterek414 a ja som bola taká šikovná a potom bol test jasne negatívny a ja som mala po nálade. Bola som však tehotná a v deň MS som sa dočkala. Musíš vydržať, všetky sme asi také netrpezlivé 😀 Ide aj o to aký test máš. Tie vaničkové mi ukázali aj 3 dni pred MS. Ale taký Mamatest až v deň MS. Držím palec 😉

peterek414
15. jan 2014

@zvolsiinylogin presne ten mam kupeny a uz caka kedy zacnem testovat som nedockava strasne nieco asi zajtra skusim sa to bude uz 26 DC a mrcha ma dojst 30 az 32 DC

peterek414
15. jan 2014

@zabka79 ja mam lady max a tam som v letaku citala ze uz 8 dni po oplodneni by mal ukazat ci je pozitivny alebo nie