Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tamarka9 Dakujem..si mila..Mne aj doktor zvdoraznoval, ze nech nerobim ziadne testy..a ak mi buide meskat, nech pridem hned rano na krv...a nech zabudnem na testy..ze oblbuju zeny a treba si vyckat na krvne testy..ze vela zien chodi k nemu a ukazuju mu testy s duchmi..a nepridava to napohode a spychike
@manucao no toto ti zavidim, ja som nenormalne unavena, posledu dobu nejako zle spim a potom makam v praci a mam pocit ze ten maly chrustik uz so mna cosi vysava 🙂 Len skoda ze aj ja si lahnut nemozem...no a neboj nic do nedele to rychlo ubehne, uz to nie je tak daleko 😉 Potom daj vediet 🙂
@tamarka9 ja som na marodke..takze taka dorinna pohoda..ja si viem kludne predstavit ze by som bola zena v domacnosti...som strasne stastna, ze nechodim do rpace..ja svoju pracu mam rada, ale kolektiv, firma..hnuuus. A z roboty som chodila domov vystresovana, bez nalady...a teraz co som doma..boze to je raj..dcerka pride zo skoly poucime sa, ide vonu so psikom..
Dost ma zacina boliet v podbrusku..to uz pride..juuuj
@valika1210 áno, vybehol normalne v limite. Keď pozrieš na test, vidno tu palicku. Slabucku, ale vidno. keď sa pozrieš na test, ako je hrana, tiež ju vidno. Len sa to zle fotilo.. Aj mm pozrel na test a videl tu palicku. Nemusela som mu ukázať, kde by asi mala byť 😀
Mamicky a buduce mamicky nemaly by ste zaujem o nejake vecicky pre vase deturence 🙂 kamoska objednava z USA a za dobre ceny.
@asemilka je ju vidno...nemusela som ju hladat 🙂 no tak dufam ze bude silniet 😉 🙂 drzim palce 🙂 skus testik mozno aj dnes mohla by byt uz silnejsia 🙂
@valika1210 nist babula... Sadla som na wc a kusy sliznice išli.. Takže cca o desať dní ideme na to 🙂
@asemilka. Jaaaaj skoda :-/ no nevadi aj mne dosla mrcha takze sa snazime dalej 🙂 🙂 vela stasticka v dalsom cykle 🙂 drzim palce
ahojte buduce mamicky chcem sa poradit ci by som uz si mohla spravit tehul test dnes mam 25DC a ovulacia bola okolo cca 4.1 az 6.1
@peterek414 Podla mna skoda testu. Skus najskor o 2 dni a aj to len z ranneho mocu.
@bosoriak to cakanie ma zabije asi tak strasne chceme babo ze nemozem vydrzat kedy to bude na 100% pozitivne.....
@peterek414 skusala si lady max? mne odjakziva testy ukazovali duchov a tento vypada byt konecne normalny...mozno je to iba v testoch 😉
@peterek414 a ja som bola taká šikovná a potom bol test jasne negatívny a ja som mala po nálade. Bola som však tehotná a v deň MS som sa dočkala. Musíš vydržať, všetky sme asi také netrpezlivé 😀 Ide aj o to aký test máš. Tie vaničkové mi ukázali aj 3 dni pred MS. Ale taký Mamatest až v deň MS. Držím palec 😉
@zvolsiinylogin presne ten mam kupeny a uz caka kedy zacnem testovat som nedockava strasne nieco asi zajtra skusim sa to bude uz 26 DC a mrcha ma dojst 30 az 32 DC
@zabka79 ja mam lady max a tam som v letaku citala ze uz 8 dni po oplodneni by mal ukazat ci je pozitivny alebo nie

@radkatom a inak prajem pekne tehulkovanie vam sa za aky cas podarilo a cez plodne dni ?