Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mausy21 mne BT stale skace hore dole :-/
@andrejka1986a gratulujem k //...nie je to dusik, ani duch, su to krasne // podla mna...Pozri do mojho albumu "Druhe dietatko - Sebastian" a hned prva fotka su moje 2 testy - spodny je 16DPO a vrchny 17DPO...spodny je rovnako "silny" ako Tvoj myslim..bol robeny 1 den po meskani MS 😉 ...ak budes este testovat pripadne zajtra, ci pozajtra, hod znova foto oboch testov dokopy, urcite bude silniet - a oznac ma, nech mozem porovnat rozdiel...a pogratulovat Ti znova 😉
@luta13 dakujem za povzbudive slova 😉 pozerala som Tvoj album a presne tak isto mi vysiel test ako Tebe ten spodny, slabsi. Mysli, ze to teda moze byt pozitivna sprava? Ja mam dnes tiez 15DPO tak verim, ze to bude uz len a len pozitivnejsie. Ked otestujem zajtra alebo v nedelu takto sem dam a oznacim Ta 😉 Dakujem.
@andrejka1986a ja sa tesim s Tebou, tiez som bola minuly rok rovnako na tom nervozne, ked mi vysiel ten test a neverila som tomu, no moja naj priatelka mi hned gratulovala, ze ved to su krasne //...takze Verim, ze Ti to vyslo... 🙂
@mausy21 tu ide Oto že ja neviem :D len mi to mešká a nemám cystu ani nič podobné...lekár zatiaľ tehu nevidel
@lelet1609 mňa poboluje podbrusko také tlaky a.prsia tiež také boľavé.... Všetko jak tehu a test nič... :/
@sisi11111122 a urobila si ten test?
@mausy21 ešte nie
Baby včera som.bola na vyšetrení aj ultrazvuk vnútorný aj má pozeral na " kože "... Dnes trochu spinim je to normálne?
Koze
@sisi11111122 môžeš po vyšetrení trochen spinit a čo povedal dr? Videl niečo na utz,lebo sa v tebe trochu strácam a stále nemám prehľad ci si tehu či nie či ako ..😯😤
@niky1141997 je to tam,niet pochýb,gratulujem 😍
@mausy21 aj mne ukázal test ducha na 9do ale ja som mala ovulku az na 18den.....
@barbizlaticko 😞nič nevidím ani náznak ducha 😞
@14nunu10 nie on tam nič nevidel ale nič nevylúčil hlavne preto že nič mi nie je ale mrcha mešká vravel.mi včera že ju dnes ešte ani čakať nemám... Že mám počkať... Ešte nemal moju kartu tak bližšie sa k tomu vyjadrovať nemohol ja som len chcela vedieť či mi to nemeska kôli cyste ale ta tam nie je... Ostáva záhadou prečo to mešká :D komplikované ja viem
@niky1141997 no vidis tak si sa dockala 😊 gratulujem 😉
@sisi11111122 ahaa už chápem...tak čakáme ďalej a hádam sa ten dôvod čoskoro dozvieme 🙇
@sara34valentina aha no tak ja uvidim dnes som pdla vsetkeho len 8Dpo takze vcera ked som testovala som bola len 7
@sara34valentina aaa mrcha ma byt okolo 16.7
Ahojte dievčatá 🙂 čítam fórum už dlho nakoľko sa s manželom snažíme už dlhšie a dnes nastal môj čas na otázku do pléna 🙂 o 10 dni mi má prísť mrcha boli ma podbrusko prsia naliate a bolestivé cikam každú chvíľku ako pri PMS.. ráno som si spravila mamatest a skoro som odpadla mala som tam "ducha" neverila som tak som urobila iný druh testu a ten naprv nič a potom znova slabulinka čiarka. Viem že naisto bude asi u lekára sa uistiť ale je možné aby mi ukazal test 10 dni pred mrchou keď mám cyklus 28d?
@niky1141997 ahoj koľko os vyvolavacky ti to.meškalo kým si si robila ten test?... Som na tom rovnako 10 dní po vyvolavacke a stále nič... Nemám ani cystu... Podbrusko poboluje a aj prsia... Ty máš krásny test 🙂
@sisi11111122 Ahoj od vyvolavacky mam cca 2 a pop tyzdna a nic.Bral mi dr aj krv a negativna.A naraz // na teste...skoro som odpadla.Bola som v tom ze ms pride lebo ma aj prsia bolia a picha ma lavy vajecnik :/ zatial sa nejdem tesit lebo neviem ako to dopadne...o prve babo som prisla tak uvidime co bude dalej no 😚mne meska 38 dni ms...ked mi meskal 7 dni isla som k dr a robila som si 8 testov a nic tam nebolo.Moc moc ti drzim palceky aby si aj ty mala // 😚😚😚
@niky1141997 ďakujem... Ale neje mi akosi dobre :( len ležím cítim sa strašne unavená a zaspať nemôžem... Mám pocit že sa mi trasie celé telo :/ uvidím dnes urobím nejaký test mne to neska cez dva týždne včera ešte nič na ultrazvuku t ad k uvidíme...

@lelet1609 keby si mala pravdu u nas je to uz rok apol skusania