Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@baaambulkaa nic v zlom, no Ty si otehotnela asi nahodne, nie planovane s cielom otehotniet, takze si si nerobila ovulacne testy, nesledovala si si BT a nesledovala si kazdy mesiac aj ked len malickeho mozneho dusika...Ak sa mylim, prepac, nemyslim to vseobecne v zlom...Pre tie, ktore toto kazdy mesiac podstupuju, je toto obdobie velmi psychicky narocne...Viem o com hovorim...Aj ked nam to netrvalo dlho, no sledujem tu z casu na cas snazilky a tesim sa z kazdeho jedneho tehu, ktore tu je potvrdene, ci vybehnu na tesiku krasne //, alebo vidiet naznak ducha, ci maleho dusika 😵
@maja2517 minuly tyzden pichanie a hnedy vytok = myslim, ze uhniezdovanie...ja som mala to iste necely 1 den (myslela som, ze MS, no nie)...bolo to pri prvom syncekovi v r.2007...MS nakoniec neprisla...a po tyzdni u Dr. - 6tt 🙂 Vtedy to bolo necakane, neplanovane, testy som nerobila vobec ziadne - ani ovu, ani tehu- proste to prislo, aj ked snivala som vyse 6 rokov o babätku a velmi, az som plakavala z tuzby silnej...Cakaj uz len dobre spravy 🙂
@luta13 ved ja to cele chapem a drzim palce kazdej jednej snazilke...no taketo sledovanie a hladanie ciarky len psychiku zhorsuje, kazdopadne jej drzim palce 🙂
@luta13
@butterfly333 dakujem babulky.noo samozrejme budem tu stale pridavat foto ak sa nic zle nestane.uz moj mm je v strese.ak mi zajtra nebude lepsie chce ist na pohotovost.zatial som este nic nejedla vsetko ide von 😯
@kotatko1232 robila si dnes testík či zajtra budeš?
@butterfly333 az zajtra dnes sa nevladzem ani hybat..len lezim.a ty co uz si ju dostala MS
@kotatko1232 no bt klesla a pomaličky aj ms sa spúšta
@butterfly333 ooooo😢
@kotatko1232 zavidim ti tie nevolnosti...aj ja chcem ☺
@butterfly333 nieee moja....😩😩😔😔
@mausy21 och nieee.zvracanie je moc zleee ani neviem ist niekam lebo stale chodim ba wc 😯
@mausy21 ale uz mi je konecne lepsie.pomali zacinam jest suchare lebo ine neviem dat do seba ☹
@esperanzita no je nejaky zvlastny. Radsej urob iny
@14nunu10 ale nevadí ja verím že sa do konca roka zadarííííí 😀 😀 😀 😀
@butterfly333
@kotatko1232
@maja2517 no takze mne presli vsetky priznaky aj prsia uz nebolia tak ocakavam uz len mrchu...vsetkym vam gratulujem k tehu
@butterfly333 veď to urciteee áno tomu verím aj ja 👍
@lelet1609 bola si na krv?aku mas hodnotu hcg prosím ťa ..ja som bola vcera a prvá skumavka krvi sa záhadne stratila v sanitke a na biochemiu ndorazila tak som o 12.00 hod isla znova na odber a zaniesla som si ju sama do labaku 🙄 a hodnota bola 915,80 sestrička mi volala že telefonovala dr moju hodnotu a z povodnej kontroly o týžden v utorok mi povedala aby som na utz prisla už tento piatok...ja sa ta bojiiim co to... ☹ ako hodnota je v norme podla tabuliek ale aj tak sa mi to zda malo ,vcera som bola 13 den po ET po PK...nevieš o tom niečo?
@barborka93 nič nevidno 😢 😖
@barborka93 ja bohužiaľ nič nevidím. koľký si DPO?

@maja2517 to je každého vec kedy si urobí test ..ja som robila 9dpo a čo ..a mimochodom vidím tam ducha ,takže už len nech silnie 😉