Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@megica33 ET je embryotransfer a 29.6 mi vkladali 5 dnove embryjko..no a 13 den po zavedení mam hodnotu 915,80 niekde citam že je to vela ako pre dvojičky inde zase že malo ...preto ten strach..ako o hodnotu ani nejde,ale mala sommať kontrolu utz v utorok a že dr povedal sestričke že ci by sa mi nedalo príst uz v piatok,preto sa bojim že sa niečo deje
@14nunu10 ahoj, podla mna je to pekna hodnota 🙂 ja som bola na odbere 11. den po KET, mala som HB, a hodnotu HCG 210, ktora by sa mala kazdy druhy den zdvojnasobit, takze som mohla mat na 13. den cca 420. Ty mas potom vysoke HCG 🙂 Ja som teraz v 9. tyzdni, srdiecko pekne bije. Neboj sa, urcite je vsetko v poriadku 🙂
@gabika2015 hmm...bože nech je už piatok a nech sa tato zahada rozlusti,lebo sa nedokažem na nic sustredit
@megica33ale vkladali mi iba jedno 😕 vsetko je možne..ako nebojim sa ani jednovaječných dvojok len aby to nebolo niečo horšie 😉
@14nunu10 to Ti verim, kazda z nas je na tom podobne. Oni Ti len chcu urobit kontrolny odber, aby vedeli, ci HCG stupa. Aj ja som bola na kontrolnom odbere. Ak Ti videli aj gestacny vak, tak to urcite bude OK 🙂 Potom daj vediet, budem na Teba mysliet 🙂 som si ista, ze babatko pekne rastie 🙂
@gabika2015 ale nespomínali kontrolny odber,ale UTZ... 😒
@14nunu10 to nechapem, ale je mozne, ze hladaju dvojca, kedze mas take vysoke HCG. Ja tym lekarom tiez niekedy nerozumiem, kazdy z nich pouziva iny postup 😒
@gabika2015 ved toto cloveka pletie 😒 a este to tak rýchlo povedala sestrička v telefone že som sa jej ani nestihla opýtať co a ako 😠 ..a dakujem za rady velmi si to važim 😲 😵
@14nunu10 drz sa, uvidis, ze vsetko dobre dopadne 🙂 budem cakat na dobre spravy 🙂
@gabika2015 tu som nasla tabulku...dakujem pekne určite sa ozvem v piatok 🙂 😎
@14nunu10 pozri si aj poslednu tabulku na tejto stranke 🙂 http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as... aj podla tejto mas vysoke HCG 🙂
@gabika2015 😕
@gabika2015 začínam byť už nedočkava coraz viac 😀 😵
@14nunu10 aj ja som uz velmi zvedava 🙂
@kaktusik na tom poslednom vidno uz pekne druhu ciarku 😉 vyzera to nadejne, drzim palce.
@kaktusik ja som mala tiez v den dostania mestruacie taku istu druhu ciarku ako Ty mas ten posledny test...a dnes, na 6. den meskania, mam take kolajnice, ze ani v Prahe na Hlavnom nadrazi take nemaju😀 ak budes chciet foto, dam 😉
@andrejka1986a ja chceeeem Foto 😉
@luta13 takto krasne silnieme ❤

@maja2517 možno je to ešte skoro som 2 mesiac po vysadení antikoncepcie.takze cyklus ešte nemám pravidelný a ovulku si moc nesledujem ale asi začnem