Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@andrejka1986a riadne koľajnice a ja po takých túžim...snad sa este raz dočkám!!! Blahoželám a prajem pokojne tehulovanie😉
@kaktusik vyzera to sľubne!drzim palce ✊✊✊✊✊
@andrejka1986a UZASNE!!! Takto to ma spravne vyzerat...Tesim sa s Tebou, a uzivaj tehulkovanie 🙂 Krasny den Ti prajem a dakujem za fotecky 😀
@luta13 Dakujem velmi pekne. 😉
@kukurica77 silno Ti drzim palce...vidim, ze mas 7-rocneho chlaniska ako aj ja...je nacase mat druhe babätko...Neboj, coskoro budes aj Ty tehu, ver tomu...Boh s Tebou! 😉
@luta13 ďakujem za povzbudenie.Mile slova,urobili mi pekny deň🙏
@kukurica77 nemas zaco, rada povzbudim 😉
@katra52 druhu ciarku vidno aj bez upravy 🙂
@chantalka86 neviem snad to tak bude.
@luluapali neviem ci meska ci nie.min.mesiac som potratila kvoli dr.to je na dlho
Ahojte dievčatá, vyšiel mi takýto test , predtym tam bolo druhu čiarku vidieť viac ale čím viac schol tym menej ju bolo vidieť a potom mam pocit , že vobec . Neviem čo si myslieť , MS som mala 22.6 viem je ešte skoro sa testovať, nehundrite mi tu prosím na to , lenže býva mi strašne zle z ničoho nič . Unavená , žalúdok , točenie hlavy , citlivé prsia , boli ma v podbrušku a dokonca aj kĺby , tiež žalúdok . A už som z toho v koncoch . MS mam nepravidelnú , posledne dva mesiace mi pichali vyvolavacky. A som si vedomá toho , že možem mať PMS . Len chcem vedieť či sa nejaká s tym stretla . Ďakujem krásne
Bola som len na zaciatku 5-6 tyzden.nie hcg bolo na nule
@katra52 To bolo to mimomaternicove tehu min.mesiac?

@14nunu10 mne len napadlo, ze ci doky nema nejake ine plany. Ci si nechce brat dovolenku v ten den a ci ta preto neobjednali skor. Lebo mi ta hodnota pride uplne v poriadku 😉