Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@radkatom A kde kupim mamatest ked ze v dr.max lekarni nemali ten mama test len lady max 😒
@radkatom ja som akurát 2DC takze začínam na novo.Nevadi raz to skonči // po druhý krat 🙂 a ty ako?uzivaj si tehulkovanie.K Dr ideš kedy?
@peterek414 no máš silnú čiarku tak verim,ze to nieje falošný duch ale ten tehulkovsky 🙂
@karmela bodaj by to tak bolo lebo minuli mesiac to tiez vyzeralo nadejne bola aj slaba druha ciarka a potom narad dosla mrcha....ale tak hadam sa postastilo a nase pokladiky budu mat surodenca 🙂 🙂
@peterek414 držím palce aby to tak bolo.Aj mna majú rady falošný duchovia po limite.Mala som ich asi try tento mesiac.Ale potom uz testy biele a mrcha dosla.Ale ty máš paradneho ducha,tak nech len silnie a je to tam 🙂
@karmela mne sa objavila ta ciarka druha cca 1 min po namoceni tak ze som ju mala v limite 🙂
@peterek414 drzim palce 😉 ...a daj vediet..mne pepino robil zbytocne nadeje.... 😖 😖 😖 😠 😠
@karmela ale mam presne take bolesti ako min. mesiac co som ti hovorila to pichanie az v 😀 ledva chodim ....chlapec to isti 😀 heheheeh
@katkasofi @niki928711 Dakujem vam. Podvedome som to citila, ale test bol pred tromi dnami negativny, tak som mala malu dusicku. Ale nedalo mi to... bolel ma zaludok, podbrusko a hlavne som bola akasi cela rozladena, tak som skusila testovat a teraz neverim vlastnym ociam...
treba vyčkať aspoň týždeň a spraviť test znovu ak potom nevyjde tak už len k lekárovi
@peterek414 tohoto som si uzila za tie tri roky, presne ako ty...bud rada, nemas problem otehotniet a maternica sa kazdym takymto tehotenstvom zlepsuje na prijatie kazdeho dalsieho embryjka....takze, hlavu hore... 🙂
@evamaria77 Dakujem 🙂 Zajtra skusim este digitalny test a budem dufat, ze coskoro uvidim srdiecko.
@charaka ja som na 29 DC mala presne taky isty a doki hned videl aj dajaku "bodku".... 😉
@zvolsiinylogin Jeej, to je krasne 🙂 Ja radsej pockam este dva tyzdne, aj ked najradsej by som utekala hned... digi test mi ukazal 2-3 tyzdne (podla MS 4-5)... som stastna, ale zaroven sa velmi bojim.
ahojte zeniny..ake mate skusenosti s cemio testami?? 🙂 rano som robila test..kedze som spala ale 4 hod.a utekala prec..tak som spravila test,ale ani sama neviem,ci som tam nieco videla,alebo nie..teraz pozeram na ten testik..a tam je slabulilinky dusik.. 😀

@radkatom vcera sa tutu nedalo..tak snad dnes..dnes uz slabne ciarka..tak by mala prebehnut dnees..no snad to tihnem 😀