icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

asimama
21. jan 2014

ale ako studujem tu svoju foto nic tam nevidim 😀 no ked mi pride chlap z prace bude musiet pozriet ten test..ci uz fakt nevidim duchov 😀 😀 😀@elfi1

elfi1
21. jan 2014

@asimama - no na foto veruze zatial nevidim. uz ti meska? teraz sa ti trocha zmenil ten cyklus, vsak? moze byt, ze este skoro skusas.
ja uvazujem, ze kupim cez net aj ovu testy, lebo ktovie ako sa mi po kyrete nastavi cyklus a ovulacia. tak to chcem odsledovat. znova sa mozme snazit az niekedy na zaciatku leta ☹

asimama
21. jan 2014

@elfi1 dnes by som mala byt cca 10 dni po ovu..MS ma prist zajtra..mozno je to fakt priskoro na test..oh to mi je luto ☹ som nevedela,ze si po kyrete ☹ preco az na zaciatku leta??neviem presne no nechcem klamat,ale kamratke tusim hned po zakroku vraveli,ze je ten najlepsi cas na snazenie.. 😒 no neviem co sa stalo naposledy s tym mojim cyklusom ☹ .naposledy mi meskalo 5 dni,co v zivote nie..(teda az nato,ked som cakala drobca)neviem si to vysvetlit 😒 jedine mozno,ze to aj vyslo..len to odislo spolu s MS..

asimama
21. jan 2014

@elfi1 jaj vidis..este to som chcela..s tymi ovu testikmi..veru,ak to nevynde teraz..uvazujem nad nimi aj ja..lebo co pozeram..tak posledny tyzden ma boli brucho a krize..len neviem,ci s ovu,ktoru sme prepasli,alebo niecoho ineho 😒 pozerala som v lekarni woman secret 20 pruzkov za cca 15e.lenze po poslednej skusenosti s tehotenskyma testami woman secret,ako mi duchovali..no neviem 😒

elfi1
21. jan 2014

@asimama no moja dr.povedala ze ucebnice hovoria 6mes.aby sa telo zregenerovalo.ale ze ked bude skor no tak bude... len neviem ci sa odhodlame skor
Takze pockaj par dnk a ked tak testnes zas

lalinka323
21. jan 2014

@asimama a ja vidim veru! 😎

lalinka323
21. jan 2014

tak baby nedalo mi to a spravila som si este dnes inu znacku secret woman,ina nebola no a vysla silnejsia ako vcera vecer,,len ten testik sa mi zda taky zvlastny cel tak sa na to moc nespolieham,,,co vy na to poviete?nemate skusenosti s tym testom?

asimama
21. jan 2014

@lalinka323 praveze mne duchovali 😒

lalinka323
21. jan 2014

@asimama ved to vravim,,ze zda sa mi nie uplne doverhodny,,lebo som sa nan zadivala este pred testom a bol taky kadejaky ,,,inak teraz som bola na wc a mala som dlh tahavy biely vytok ako ovu skoro ,len mne skoncila ms pred par dnami,,,ci co som to mala ,,nevies co to moze byt?

asimama
21. jan 2014

@lalinka323 moze to byt ovulka..kazdy ju mava inak..aj ked uvadzaju ze byva v strede cyklu..takze dost mozne 😉

lalinka323
21. jan 2014

@asimama je to mozne ano hlavne pri mojom rozhadzanom cykle :D 😎

asemilka
22. jan 2014

@lalinka323 ovulkovy byva priehladny... biely by som skor tipla ako tehulkovsky..casom trosku akoby zozltne 🙂

radkatom
22. jan 2014

@asimama ja tam slabunky tienik teda vidim. Co je to za znacku? Kolky dpo si? Drzim palce

peterek414
22. jan 2014

co poviete dnes je to 32DC a mala dojst mrcha

seraa
22. jan 2014

@peterek414

skus zaostrit lepsie

asimama
22. jan 2014

@radkatom cemio graviditest a fotene to bolo cca 10 DPO dnes mala dojst MS..zatial nikde.. 🙂 zajtra rano vyskusam dalsi 🙂 uvidime 🙂

asimama
22. jan 2014

@peterek414 daj si makro fotenie..v telefone to mam ako taku kvetinku znazornenu.. 😉

asimama
22. jan 2014

jaj s pred troch rockov ♥ preco to nejde tak lahko ☹

karmela
22. jan 2014

@asimama neboj čoskoro sa urcite zadari,aj ja sa uz teším na take // dufam a verim ze do pol roka prídu.

asimama
22. jan 2014

@karmela jaj no keby ☹ ale dakujem si zlatunka ♥

adulka24
22. jan 2014

@elfi1 ahojky kedy si bola na kyrete? ja som bola 3.12. a kedy sa chystáte pokúšať?

radkatom
22. jan 2014

@majka_3
Ahojte. Tak som skusila novy test ci budu dialnicky. 😵 Zasa mi nejde pridat fotka 😒

radkatom
22. jan 2014

No huraaaa uz to ide

radkatom
22. jan 2014

Sa mi zda ze testovacia je silnejsa nez kontrolna 😀

majka_3
22. jan 2014

@radkatom waaaaaaaaaaaaaaa...krasny....tuj ..tuj..tuj..nech vsetko super dopadne...kolky dpo?

kotatko1232
22. jan 2014

@radkatom jeeeeeeeeeeeej gratulujeeeeem

karmela
22. jan 2014

@radkatom krásna diaľnica juuuj vela zdravia a vsetko dobre

radkatom
22. jan 2014

@majka_3 dakujeeem cca 20 az 22dpo. Urcite podaj hlasenie 😉

radkatom
22. jan 2014

@karmela dakujem pekne do pol roka budem sledovat aj tvoje dialnice 😉

angels882
22. jan 2014

@radkatom nádherne ciarocky gratulujem kolky den po dDPO si aky test si si robila