Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@asimama - no na foto veruze zatial nevidim. uz ti meska? teraz sa ti trocha zmenil ten cyklus, vsak? moze byt, ze este skoro skusas.
ja uvazujem, ze kupim cez net aj ovu testy, lebo ktovie ako sa mi po kyrete nastavi cyklus a ovulacia. tak to chcem odsledovat. znova sa mozme snazit az niekedy na zaciatku leta ☹
@elfi1 dnes by som mala byt cca 10 dni po ovu..MS ma prist zajtra..mozno je to fakt priskoro na test..oh to mi je luto ☹ som nevedela,ze si po kyrete ☹ preco az na zaciatku leta??neviem presne no nechcem klamat,ale kamratke tusim hned po zakroku vraveli,ze je ten najlepsi cas na snazenie.. 😒 no neviem co sa stalo naposledy s tym mojim cyklusom ☹ .naposledy mi meskalo 5 dni,co v zivote nie..(teda az nato,ked som cakala drobca)neviem si to vysvetlit 😒 jedine mozno,ze to aj vyslo..len to odislo spolu s MS..
@elfi1 jaj vidis..este to som chcela..s tymi ovu testikmi..veru,ak to nevynde teraz..uvazujem nad nimi aj ja..lebo co pozeram..tak posledny tyzden ma boli brucho a krize..len neviem,ci s ovu,ktoru sme prepasli,alebo niecoho ineho 😒 pozerala som v lekarni woman secret 20 pruzkov za cca 15e.lenze po poslednej skusenosti s tehotenskyma testami woman secret,ako mi duchovali..no neviem 😒
@asimama ved to vravim,,ze zda sa mi nie uplne doverhodny,,lebo som sa nan zadivala este pred testom a bol taky kadejaky ,,,inak teraz som bola na wc a mala som dlh tahavy biely vytok ako ovu skoro ,len mne skoncila ms pred par dnami,,,ci co som to mala ,,nevies co to moze byt?
@lalinka323 moze to byt ovulka..kazdy ju mava inak..aj ked uvadzaju ze byva v strede cyklu..takze dost mozne 😉
@lalinka323 ovulkovy byva priehladny... biely by som skor tipla ako tehulkovsky..casom trosku akoby zozltne 🙂
@peterek414 daj si makro fotenie..v telefone to mam ako taku kvetinku znazornenu.. 😉

ale ako studujem tu svoju foto nic tam nevidim 😀 no ked mi pride chlap z prace bude musiet pozriet ten test..ci uz fakt nevidim duchov 😀 😀 😀@elfi1