Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
babule aj ja vam niečo poviem mne mala mrška prist 19.1 a stale nic minule som si robila testik a videli ste že nič.
@kotatko1232 kontrolujem len ci hcg pekne stupa. Mam brucho ako ked som bola s malym v piatom az siestom mesiaci. Strasne. Mam z toho normalne stres ci je to normalne. Drzim palce a ake testy robis? Skus tie citlivejsie 10
@radkatom a uz si bola u doktora??no ake su to citlivejsie??ten digitalny myslis??ci?
@kotatko1232 digitalny je praveze 25 skus nejake s citlivostou 10 mamatest alebo nejaky iny je ich vela
@radkatom no ja som si robila vtedy mamatest to bol 2 test .a ten prvy neviem ako sa volal.a inak kolko ma ročkou to tvoje prve babo
Druhe sa narodi na jeho 5te narodeniny. Cca mamtesty su s citlivostou 10 aj 20. ...
@peterek414 no mne sa zda ze kramy uz nedostanes.aj na predoslom teste z pondelka sa my zdalo ze je tam ciarka slabulinka dnes sa my zda ze uz ju vidno viac a je sirsia.bud som slepa alebo co skus si tak o dva dni a uz ju bude vidno.drzim palceky.
@ala82 ahoj no ta ciarka na dnesnom teste je ale zda sa mi taka ista ako ta s pondelka tak neviem ale sak spravim v nedelu test a uvidim mrcha meska a nemam ani bolesti ako som mavala pri nej...dakujem bodaj by si mala pravdu 🙂 🙂 🙂
Zienkyyyy; druhy test urobeny. Dvakrat dve palicky. O chvilu letim k lekarovi. Moze byt ze sa testy mylia?
@kristina_1. Dvakrat pozitivny testik to je jasneee 🙂 daj vediet ale isto mozme gratulovat 🙂
@kristina_1 nemôžu sa mýliť ,skor sa mýlia ak su negat a predsa je žena tehotna len ukaze za dlhší cas 🙂
Ahoj Peterek 414 nie este nemám termín ms. Včera mi večer ukázal test ducha a dnes nič .
@sonidlov vidrz ked ti bude meskat mrcha a pototm sa testuj skor je to zbytocne 🙂

@kotatko1232 dakujem pekne vytesujem sa. Je to sice pepino ale myslim ze uz je to jedno