Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikuska91289 ahoj na tom podlednom spodnom je nieco ale neni moc dobre vidiet skus este neskor
@magickacicka zeleny test= dusik, cerveny test //...takt to aspon vidim ja 🙂 fotky, co si dala dnes rano pred 5.00h...Drzim palce...🙂
@magickacicka tu ich mas trocha upravene...ale hovorim ak je horny mamatest tie duchuju maximalne..urob zajtra pepino
@magickacicka vies co ani nie podla mojej skusenosti naprv som si robila normalny a tam slaba druha ciarka potom pepino tam skoro nic , spravila som si iny a tam kolajnice kym pepino mi ukazal duch kazdy test ma iny citlivost este nic neni stratene
Takze baby pepino test nic :( mamatest opat duch je to normalne ? Dnes som mala dostat MS zatial nic
@kikuska91289 dr.max si neskusala?
@ritamama pepino mi takto vysiel skus ci nieco nevidis nie dr max som este neskusala na tento si treba oci vyocitv
@kikuska91289 tu nevidím nič 👀
@kikuska91289 ale keď zvacsim foto tak mini duuusik tam predsa je 😉
@14nunu10 ano ano ale som z toho nestastna uz neviem co si nam mysliet
@kikuska91289 prečo? Kedy ma prísť ms? Či sa netesis ak to bude tehu?? To asi nie ..
@kikuska91289 no, ked to zvacsim, tak sa mi zda byt na tom mini dusik. Uvidis rano. Toto si robila teraz?
@ritamama ano pred pol hodkou no skusim rano dakujem pekne 🙂
@14nunu10 dnes som mala dostat a nesmuerne by som sa tesila keby to bola pravda babo si velmi zelam preto som nestastna ze neviem co si mam mysliet o tych testoch a tie duchy
@kikuska91289 tak toto som chcela počuť 😍😍skús zajtra alebo za dva dni či ciarka silnie 😍držím prrsteky nech je to tam !!😉
@14nunu10 dakujem pekne dam vediet ako som dopadla 😍😘
@kikuska91289 áno informuj nás 😘
Ahojte,chcela by som sa spýtať ako vidíte tieto testy?😊Posledný pohlavný styk som mala ešte koncom mája (ak sa to ním vôbec dá nazvať,pretože priateľ bol vo mne nie dlhšie ako 5sekúnd aj to s prezervatívom,nepohol sa a tiež ani nevyvrcholil vo mne) a odvtedy som mala normálne dvakrát menštruáciu.Teraz čakám na tretiu odvtedy (nemešká zatiaľ,pretože som len 24DC a mávam tak 26-29dní cyklus),aj ovulačné testy som si robila čisto iba pre zaujímavosť (pozitívny ovulačný test bol na 12DC) a odvtedy všetko negatívne.Tak a otázka,či môžem byť napriek tomu tehotná? Prvý test (nie hneď ten horný,ale ten pod ním je reálne robený toho 5.6.,len keď som to fotila som nevedela presne,ktorý to bol,preto takto dva pri sebe s otáznikom a po limite,resp viac ako hodine sa tam zjavila čiarka-keď to uschlo) je robený ráno a potencionálne to vychádza na 7tt,druhý test je robený o dva týždne a na fotke sa zdá,že tam čosi je,ale v skutočnosti tam nič nie je a tretí test som robila dneska (potencionálne v 10tt) a už absolútne nič tam nebolo.Ten prvý je robený z ranného moču,druhý z večerného,keď som robila aj ovulačný a tretí z doobedňajšieho.Pýtam sa,pretože začínam už panikáriť a cítiť sa divne celkovo,len či to nemám z toľkých stresov😔
@vickyju podla mna na tých testoch vobec nieč nieje iba /.akeby si bola už 7tt alebo 10Tt tak máš ine kolajnice a z čoho chcheš byt tehu ked mal kondom.?Alebo si z nás robíš srandu???
Mám 18 takže je to niečo podobné😅Nerobím si srandu,len ja zo žiadneho problému vytvorím obrovský a začnem panikáriť,že niečo nie je v poriadku a to vo skoro vo všetkom😃Mne samej to príde nelogické,ale ďakujem za odpovede😄
@sofinkaviktorka žial nič
Čo uz.ale ešte vydržím 3dni do MS. Tak je ešte nadej
@sofinkaviktorka 😁😁😁😁biele ako lanský sneh

@emili31 nadherne //...Gratulujem 🙂