Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@scales ak by bol duch mala by byť čiarka alebo ten duch rovnako široký ako kontrolná...my sa snažíme 2 roky zatím nič...od apríla to už nechávám tak ak sa podarí podarí keď nie nie čo už...mame 2 šikovných psov tak aspoň nejakú ,,náhradu,, mam😂
Ale dúfam sa mýlim a budeš mať pekne //na teste držím palce😉
@sofinkaviktorka prosim ta, ta ciarka ma byt presne o milimetrik dolava eate, ked tu fotku zvacsis, presne vidis, kde ma byt farbivo, to znamena, ze tehu to nebude a ked mas kramy, podla mna uz vobec nie, ciarka by bola pekne ohranicene viditelna... Dalsi mesia drzim prsteky, skus ovu testy napr, od konca ms napr aby si si odsledovala ovulku kocka 😱😊
@misiaknunu gratulujeeem
@sofinkaviktorka
@wikyi nechcem Vám protirecit ani sa hadat ja som mala síce pepino ale ciarka nebola ani ohraničená tiež vyšla hociako a tehu som a to uz bol druhý čo som robila o prvom ani nehovorím.. 😀no a MS mať moze prve mesiace veľa žien tak malo
@nikusa22118 jj pohoda, ale ty mas peknu ruzovu 😊
Mam uz dve deticky, tak co to som uz potestovala 😀
uplne zblízka tam je tieň, ale to bude zas len predel asi. Dnes 30 DC
@nikusa22118 no len jej vychadzaju vsetky testy uplne biele, dostala ms, tak by to bola velka nahoda ak by bola tehu 🙂
Ahoj ja som si robila test vcera a dnes a na oboch je akoby ryha biela...je to ciarka ale biela ..uz ste sa s tym stretli?moze to byt vadny test ?
@baaambulkaa ano viem sledujem vsetky komenty vsak sama zisti ci je alebo nie je všetko chce čas.. A tie, chápem ze je nedočkava tiez som tie prve dni nevedela vydrzat ked som este nevedela či som alebo nie 😀
@nikusa22118 no ved hej, len si nechce dat poradit, ona to takto robi uz cca 3-4. mesiac, testuje bud hned po ms, alebo 2 dni po sexe, co uznaj, je hlupost, uz sme jej tu viacere pisali, nech si najprv overi ci ma a kedy ma ovulaciu a nech sa orientuje podla nej, ale je to hadzanie hrachu, vzdy pride iba s dalsim hcg testom, ved nikto jej nechce zle, ale pokial to takto bude robit dokola, nech sa necuduje, ze niektore baby zacinaju byt protivne na nu
@buckeye ano viem ze je tu uz vela jej testov tak ked ju to bavi vsak nech robi testov kolko chce..len mam pocit ze o chvilku sa tu uz s nou nebude nikto bavit ani jej neporadi..asi si mysli ze ci viac testov urobi tym nieco urýchli.. samozrejme vsetko ma svoj cas toto cakanie či sa podarilo alebo nie je najhorsie v tom ju chápem my sme sa tiez snažili 9 mesiacov no je skoda testovat prilis skoro len zbytocne nervy a veru psychika robi veelmi vela.. Nam sa podarilo az ked som to uz nechala tak..
@nikusa22118 my sme tiez cca 9 mesiacov cakali, ja som pco k tomu, ale test az 10dpo ak vobec bola, lebo viem, ze aj ked sa zadari, tak skor neukaze, len niektori si nedaju povedat, co uz 🙂
@buckeye ja som tiez výnimka pretože drobček sa nam podaril cez MS mala som posunute plodne dni.. Ked som zbadala ze sa nam nejak nedari tak som si aj myslela ze nieco nebude tak ako má byt a skusili sme cez MS a aha..😊niekomu sa to zda nechutne ale my sme tAk velmi túžili po babu ze zábrany išli bokom..😁
@nikusa22118 Ahoj! Písala si,že sa Vám zadarilo cez ms. Robila si si ovu testy alebo merala BT? Ako si prišla nato,že máš ovu práve cez ms. My sa snažíme už niečo cez rok a zatiaľ nič. Prvé tehu skončilo abortom a dcéra sa zadarila po ňom za pol roka.
@zunajda ahoj..nie ma tieto veci som nikdy nebola ze by som si merala BT alebo ovu testy ja som vzdy citila ked som mala plodne dni ma bolel vajecnik ale potom som jednoducho prestala citit a kedze sme zdravi obidvaja a skúšali sme kazdy druhy den ako odporucil gynekolog a hlavne okolo stredu cyklu potom uz aj cely mesiac a stale to nevychadzalo tak niekde musela byt chybicka ma napadlo potom ze vela zien ked sa im dlhsie nedarilo otehotnelo prave cez MS tak sme skusili aj my aa stal sa zazrak..😊
@nikusa22118 a to volakedy si mávala ovu kedy?? Normalne cca v strede cyklu a potom.zrazu bola cez ms?? My sa snažime 2roky ovu aj bt si meriam viem kedy je ovu len čo ak vobec neprebehne aj napriek pozit.ovu a bt?? Je to možne??
@butterfly333 ano v strede cyklu mala som cyklus presný na den aj MS ale som to studovala trosku a zevraj je vela faktorov ktore ti plodne dni a ovulacii dokážu posunut ako stres ,psychika ,prechladnutie ,antibiotika narobia hocikedy svoje ...ja si myslím ze treba skúsiť vsetko ak sa to tvojmu muzovi nezda hnusne skuste aj cez MS za to nic nedas ako moj muz povedal vidis keby sa mi to hnusilo asi babo mat nebudeme...a si brala aj antiku niekedy? A riesila si to aj s gynekológom..lebo viem ze aj tí niekedy ked vidia ze sa nedari odporúčajú skusit prave cez ms..a na vysetrenia ci mas v priechodne vaječníky a muzik ci ma dobrych plavcov vies hocico moze byt..
@nikusa22118 vyšetrenia máme všetky za sebou aj mm a všetko v poriadku tento rok v apríli som bola na laparoskopii aj hysteroskopii mesiac po sa nám aj zadarilo no v 6tt som potratila zistili mi nejaku mutaciu v krvi trombomeboticku chorobu,Antiku som brala naposledy asi pred 16rokmi aj to asi pol roka.Antibiotika ani prechladnuta som nebola velmi dlho.No jasi robím ovu testy aj bt meriam čiže ovu musí alebo mala byt tak ako mi ukaže ovu test nie?
Tak baby MS dorazila hoci este len tak slabo takze testom uz neverim ani duchom majte sa pekne vsetkych vam silno drzim prsteky 😘
@nikusa22118 hej no ja poznam 2 pary co to skusili cez ms a podarilo sa a to jeden z nich je starsi par, ktory sa snazil v case, ked nejake ovu testy neexistovali 🙂
@butterfly333 ak ti stupne bt ovu urcite bola, beries teraz nieco na tu krv?
@judit26 22.5. ?
@nikolienko ano 22.5. Ale to je to ze ja mam nepravidelne cykly.a ani dr nevedel povedat ze ked som cakala syna tak on kedy odplodnil.🙂 tak asi preto
@buckeye no jedine čo beriem čo mu dala hemato.tak železo. No aj tak som každe rano.malátna slabá

@scales no keby si tehu z minuleho cyklu uz by si nemala len taketo tiene uz by boli kolaje