Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@buckeye no čo už ja jej to prajem aby si našla na teste // no asi to chce čas,
@butterfly333 no ved jasne, hadam nie je nikto kto by jej to neprial, preto sa jej clovek snazi poradit, nech skusa ovulacne, ci ju vobec ma, lebo takto zbytocne testuje tehu testy, ak nahodou nema vobec ovulaciu, ale je to hadzat hrach o stenu
Takže MS. 2 dní trocha silnejšia. A od nedele len špinim.
@scales .ako si na tom .si tehotná?
@sofinkaviktorka tak ked si dostala kramy tak tehotna niesi, nemusis uz robit zbytocne testy, aj tak su negativne.. Vela stastia do dalsieho cyklu
@sofinkaviktorka kup si ovulacne testy a od 10dna si rob radsej tie, potom uvidis kedy mas ovulaciu, nebudes zbytocne minat tehotenske a tehotensky test si rob tak 12-13dni po ovulacii, najlepsie az potom ked ti budu meskat 😉
Ahojte baby.mavam 29,30 dňové cykly,ovu hlien som tento mesiac pozorovala neskôr,okolo 20 DC.isli sme naplno.teraz som 34 DC, tj mi to mešká 5 dní,picha ma v podbrušku,mam boľavé prsia,ale testy sú negatívne.moze to by aj tak tehu?alebo kde môže byť problém? S týmto som sa ešte nestretla,nemáte skúsenosť?
@adika19 asi si mala neskor ovu.
Ahojte zienky... mam slabu druhu ciarku na tehotenskom teste ale mam 2 dni pred ms myslite ze by to mohlo byt alebo je to iba duch? Niekde som citala ze pred ms je to skreslene... dakujem za odpovede🙂.
@kenaiy može hod sem testík
Vyhodila som ho ale zajtra si spravim druhy a hodim ho sem 🙂 snazime sa uz rok o babatko tak si nechcem robit iba plane nadeje🙂.
@kenaiy ok budem sa tešit. My už dva roky no verím že sa podarí.😊
@butterfly333 neviem ci si niekde pisala ale tento mesiac si uz mala MS? Alebo ako si na tom?
@nikusa22118 ahoj no dnes som 6Dpo.😊
@butterfly333 to silno drzim palce🙂!
@butterfly333 tak silno silno držím palce nech to vyjde tento mesiac..😊
@nikusa22118 dakujem moja no ten moj graf skáče hore dole 😯
@bobulab aký máš test mamatest alebo cemio, lebo oni obe vyzerajú rovnako. Mne včera ráno vyšli na teste cemio duchovia, boli viditeľný voľným okom,na teste wondfo nič dnes ráno na mamateste tiež slabučky a na teste wondfo sa mi objavila druhá čiarka ale až po pol hodine, tak neviem

@mimka11111
@karolina196
@butterfly333 baby komu niet rady, tomu niet pomoci, na otazky typu ci mala ms normalnu(lebo jej skoncila nedavno) s krvou neodpoveda, ci vie kedy mala a ci vobec mala ovulaciu tiez nie, tazko jej radit, ked si nechce dat poradit a vzdy len pride s dalsim negativnym testom