Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@adus29 gratulujem 😉 .tak ako vravi 14nunu10 este by nic nevidel.mna doky objednal az po dvoch tyzdnoch ako som to zistila, ze uz bude pekne vidiet ci je tam kde ma byt a ci bije srdiecko.a ze pokial nemam problemy tak je skoro chodit.pekne si uzivaj, ja som bola prekvapena ako rychlo mi to cakanie zbehlo
@adus29 gratulujem a baby maju pravdu..bolesti pokial nie su krcovite su normalne.. ja mam pocit ako pri ms uz odkedy som cakala ze pride ms a neprisla nakoniec.. prvy tyzden to bolo horsie a castejsie..teraz ich mam uz menej casto..myslim ze mas cas ist ku dok. az ked budes 7tt +0 a neskor..aby bolo vidiet nieco uz
Gratulujem☺
Ahojte babule. Mam na vas prosbu o radu. Vcera som si robila tehu test kazetovy rapiclear, vysiel mi biely. Dnes rano som si robila zas vidim ze biele a idem znovu spat. o 3 hodiny sa zobudim a na teste vidim slabucku ruzovu ciarocku.. vcerajsi test som si robila o 12 na obed a do vecera som ho stale kontrolovala a bol biely len tetaz rano pozriem a je tam premoceny sedy tenky kanalik. Ale na tomto z rana je nieco vidiet /foto).. co si mam o tom mysiet?:-/
Mam dostat ms vo stvrtok, tak som si spravila ...

Vcera som to nevydrzala a kupila som si digitalny test Clar blue a dnes rano som sa znova testovala, a ukazal ze som v 2-3 tyzdni po oplodneni, co aj podla ovulacie vychadza. Tak snad to vydrzi a zvladneme to v pohode.