icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adus29
7. aug 2016

Vcera som to nevydrzala a kupila som si digitalny test Clar blue a dnes rano som sa znova testovala, a ukazal ze som v 2-3 tyzdni po oplodneni, co aj podla ovulacie vychadza. Tak snad to vydrzi a zvladneme to v pohode.

14nunu10
7. aug 2016

@adus29 úprimne gratulujem 😍

adus29
7. aug 2016

@14nunu10 dakujem, uz len ist k lekarovi, ci je vsetko ok, ale ako naschval ma od pondelka dovolenku dva tyzdne.

14nunu10
7. aug 2016

@adus29 pokiaľ nemáš bolesti a nekrvacas netreba sa ponáhľať,aj tak ešte nič neuvidí stačí okolo 6-9 tt ísť. ...

pehavcek
7. aug 2016

@adus29 gratulujem 😉 .tak ako vravi 14nunu10 este by nic nevidel.mna doky objednal az po dvoch tyzdnoch ako som to zistila, ze uz bude pekne vidiet ci je tam kde ma byt a ci bije srdiecko.a ze pokial nemam problemy tak je skoro chodit.pekne si uzivaj, ja som bola prekvapena ako rychlo mi to cakanie zbehlo

jakales
7. aug 2016

@adus29 ahoj 🙂 mne ms meskala 2dni sla som k doktorovi a potvrdil ze som tehotna ale o dva tyzdne mam prist lebo zatial videl len vak kedze som v 4t 6d, ale krv potvrdila vysoke hcg tak by to vraj malo byt uspesne 🙂 tak myslim ze neva ked pojdes po jeho dovolenke

adus29
7. aug 2016

@14nunu10 práveže mám trochu bolesti v podbrusku, raz su silnejsie raz slabšie, tak neviem čo to môže byť.

14nunu10
7. aug 2016

@adus29 v začiatkoch je to normálne,jednak uhniezdovanie,jednak maternica sa musí prispôsobiť a roztahovat sa bude to máme aj my teraz v 9tt.

adus29
7. aug 2016

@14nunu10 tak si ma trosku upokojila, dakujem

14nunu10
7. aug 2016

@adus29 to som rada 😎

nivea777
7. aug 2016

@adus29 gratulujem a baby maju pravdu..bolesti pokial nie su krcovite su normalne.. ja mam pocit ako pri ms uz odkedy som cakala ze pride ms a neprisla nakoniec.. prvy tyzden to bolo horsie a castejsie..teraz ich mam uz menej casto..myslim ze mas cas ist ku dok. az ked budes 7tt +0 a neskor..aby bolo vidiet nieco uz

ivanusko
7. aug 2016

Gratulujem☺

wikyi
7. aug 2016

Zienky, co vy na to??
Odhadom asi 10dpo.. Neviem presne tento mesiac som netestovala ovulaky, len srdiecka pocitam 😀

14nunu10
7. aug 2016

@wikyi čosi slabunke sa tam javí...skús o pár dní

mausy21
7. aug 2016

@wikyi aj ja nieco slabunke vidiiim..kedy cakas mrchu?

dominini
8. aug 2016

Ahojte babule. Mam na vas prosbu o radu. Vcera som si robila tehu test kazetovy rapiclear, vysiel mi biely. Dnes rano som si robila zas vidim ze biele a idem znovu spat. o 3 hodiny sa zobudim a na teste vidim slabucku ruzovu ciarocku.. vcerajsi test som si robila o 12 na obed a do vecera som ho stale kontrolovala a bol biely len tetaz rano pozriem a je tam premoceny sedy tenky kanalik. Ale na tomto z rana je nieco vidiet /foto).. co si mam o tom mysiet?:-/

pehavcek
8. aug 2016

@dominini ja by som povedala, ze to je duch. Nevyznam ale v tom, ktore testy falosne duchuju. Uz ti meska menzes? Kedy mas dostat? Skusila by som dalsi o nejake 2 dni

meli8412
8. aug 2016

@dominini Sprav si radsej dalsi, po uplynuti 10-15 minut je cokolkvek na teste, je neplatne. Ale drzim palce, aby si tam mala kolajnice.

dominini
8. aug 2016

Mam dostat ms vo stvrtok, tak som si spravila ...

dominini
8. aug 2016

@meli8412 ano, len ja som sa nanho pozrela asi po 5 min. a zaspala som ..

meli8412
8. aug 2016

@dominini Po 5 minut bola tam ta druha ciarka?

dominini
8. aug 2016

@meli8412 nie nie nebola... ale skusim zas zajtra 🙂 to uz bude den do ms tak snaaaad nepride

wikyi
8. aug 2016

Ten moj vcerajsi ducharik sa dnes zmenil na toto 😊

dominini
8. aug 2016

kraaasa, drzim palceky nech je vsetko tak ako ma byt 💖💖
@wikyi

wikyi
8. aug 2016

@dominini dakujem krasne ! 😊

megica33
8. aug 2016

@wikyi ten ružový nie je ovuu test?

wikyi
8. aug 2016

@megica33 hej ovu, som chcela vediet ci bude pozit

nivea777
8. aug 2016

@wikyi teraz trochu nechapem.. testujes ovulaciu alebo tehotenstvo? ked mas pozitivny ovu test tak ako chces byt tehotna ked len teraz u teba prebieha ovulacia? ak som nieco zle pochopila,tak prepac

wikyi
8. aug 2016

@nivea777 neovulujem, u mna pri tehotenstve stupa lh hormon ako pri ovulke 😉

meli8412
8. aug 2016

@nivea777 Ked si tehotna, tak aj ovulacny test je pozitivny. Hovori sa,ze ovu test skorsie detekuje hcg hormon, ako tehu test, u mna to neplatilo.