Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 prečo by to mala byt hlupost? Vela bab to tu tak skúša ovu testom. Zas jedna múdra ktorej sa podarilo tehu na prvu šupu ide mudrovat. To uplne zbožnujem.
@butterfly333 lebo by mi proste nenapadlo ze ovu testom sa zistit tehotenstvo..nemudrujem,priznala som,ze som o takom niecom ani netusila..mudrovanie by bolo keby sa tu snazim naparovat ze viem vsetko..a neviem kde si nabrala ze na prvy sup..nesilili sme to ale na prvy sup to rozhodne nebolo ;)
@butterfly333 a nabuduce poprosim..da sa odpovedat aj s kludnym tonom a nie hned vyletiet na cloveka..ber to tak,ze si starsia.mas viac skusenosti ako ja co sa tyka vseliakych moznosti testovania.. ja som neskusena,mlada baba,ktora sa pousmiala ze take nieco sa aj da...prajem ti skore tehotenstvo,ktore dotiahnes do uspesneho konca..ak teda sa snazite o babo..pekny den prajem a usmev... je krasny den 🙂
@butterfly333
@nivea777
Tak kazda zena pozna svoje telo, a ja mam uz dve deticky odrodene, no nedalo mi a piskla som.....
@wikyi waaau super gratulujem už aj ja by som také prijala no 2roky sa nedarí ☹
@butterfly333 my sme teraz rok skusali a nic 😳 a tento cyklis som si len tak z ritky nasafila inofolic a femibion po kramoch a doposial to betiem asi 12 dni cca po 2 sacky a ahatuuu zadarilo sa 😊
@wikyi ja beriem inofolic 3mesiace a nič 😒 asi som už stará a pán boh si povedal že dve deti mám to mi stačí.
@butterfly333
Mozem nieco poradit? Urcite odporucam ,,Gynex,,! Je to ozaj ,,zazrak,, docitala som sa skvele veci. Ja som ho skor brala na upravenie mensky, ale je skvely aj pri problémoch s otehotnenim. Nasla som ho tu na Mk. Je to roztok z byliniek, nic co moze skodit. Ja som ho brala mesiac. Rada podarim sj dávkovanie alebo odpoviem na otazky. Drzim moc palec!!! Urcite to stoji za pokus 🙂
@ifsonko gynex som brala 2 balenia a nič. 😒
@butterfly333 fertil up ...alebo clostilbegyt..ale to je na podporu ovulacie,neviem ci ju mavas alebo nie
@nivea777 clostil som tiež brala 3cykli a nepomohlo ovu mám aj testy všetko v poriadku.Akurát mi zistili na hematologii že mám vrodenu trombofíliu
@butterfly333 To aj ja mam.
@meli8412 ja mám dve vrodene a dve získane nejake homozygota a heterozygota,a aj berieš niečo??Lebo ja nič len železo lebo mám aj anemiu,A podarilo sa ti tehu bez problemov??
@butterfly333
@looola
Zeny, to ma mrzi :( Nie vsetko musi zabrat, tu je krasny priklad a skusenost. Prajem Vam stasticko, nech to vyjde ! 🙂
@butterfly333 Na zaciatku som brala Fraxiparine, ale po par tyzdov som prestala. U nas je problem vlastne u manzela, ale tehu bez problemov, prve 12tt som brala tie inekcie a potom prestala. Moj trombofilny stav nie je taky, aby som musela brat fraxos. Kedze sme sli umelym oplodnenim,tak som este pred tym zacala brat.
@meli8412 ja mám vyskou trombofíliu tak ak sa tehu podarí budem si pichat inj cele tehu ale vravela nejake iné nie fraxík.
@butterfly333 Su rozne. Moj gyn.chcel, aby som po cele tehu pichala,ale som odmietla. Ale ide o to, ty nemas problem teraz s udrzanim tehu, ale otehotniet.
@meli8412 ja neviem ved teraz v juni som bola tehu no v 6tt som potratila.
@butterfly333 Jaj, ano. Je mi to luto ☹ . Moje zname, ktore casto potratili zacali brat fraxos alebo nieco ine, potom nemali s tym problem. Drzim silno palce.
@meli8412 dakujem verím že sa to podarí aj ked budem musiet pichat inj ja to zvládnem.
@ifsonko ja som len písala svoju skúsenosť , aby si každá baba nemyslela ze je to nejaký zázrak , stalo to dosť a u mna nebol žiadny efekt. Na druhej strane žiadny liek ani homeopatikum neúčinkuje na každého takze dúfam, ze iným ženám to pomôže . Mne na úpravu cyklu vtedy pomohol Duphaston po ktorom sa mi predĺžila luteálna fáza cyklu .

@meli8412 tak to by mi veru taka hlupost nenapadla :D sak pockam par dni a spravim zas tehotensky :D teraz som o tom citala a pisu na nete ze sa to neda vycitat z jedneho testu ale treba si ich robit 3-4 dni.. :D radsej by som pockala