Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 zlato infolic sa kedy moze zacat uzivat?rozmyslam ze skusim este ten.
@mausy21 ja som ho brala od 1DC
@butterfly333 no ked stihne pridt ved uvidim.skusim este to ale uz nesledujem nic...ani teplotu ani ovu...lebo to je na nervy.ak budeme mat tretie tak bude aj bez toho vsetkeho.
Mate pravdu, je daleko. asi si len namyslam, Dakujem za odpoved
@sunnytt Gratulka 🙂 krásne koľajnice 🙂
Dakujem 🙂
@sunnytt jednoznacne 😊 gratulujem 😁
Dievcata kedysi som zvykla pisat do tejto diskusie.Teraz vas uz len sledujem a drzim palce vsetkym aby sa zadarilo.Zacitala som sa tu nieco o fraxiparine.Aj ja si ho picham od 5tt.2 x som pred tym potratila.Drzte sa a nezufajte.
@laska07 máš vrodenu trombofíliu mutácie??
@butterfly333 S partnerom sme boli na genetickych testoch v NR a tam mi zistili vrodenu trombofiliu konkretne homozygot 4G/4G.
@laska07 len to ti zistili??ja mám MTHFR C677T homozygot,FXIII heterozygot,,PAI 1 4G/5G heterozygot, beta Fbg homozygot, Vrodený trombofílny sy, A liečili ta aj pred tehu??
uz treti rok
@butterfly333 nie neliecili.Vraj staci ak si fraxik budem pichat do konca sestonedelia.

@dominini gratulujem iste si tehu