icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
17. aug 2016

@chmurkaxy WAU, klobuk dole zena!!! mala si to veru tazke, nezavidim ☹ No zo srdca prajem, nech vam BOH pozehna Vase vytuzene dalsie dietatko 🙂

barborka93
17. aug 2016

@luta13 áno kukala som tvoj album 😀 jasné otestujem až v piatok ale boli má ľavý vajecnik ale to asi preto že mám skrátené väzivo a bolia ma kríže.

luta13
17. aug 2016

@chmurkaxy tie americke testy nadhera , wau 😉

buckeye
17. aug 2016

@chmurkaxy tiez som mala tento test, uz len ako potvrdenie svk testov a testovacia bola asi 2x silnejsia ako kontrolna, cela natesena posielam mame a ona, ze takze nic? Volajaka je slaba ta ciarka, tak vravim, mami to je kontrolna ta slaba :D, gratulujem 🙂 a uz nie ste v USA?

scales
18. aug 2016

Ahojte baby, tak takto mi to včera vyšlo, robila som clear blue poobede, čiže nie z ranného moču a ten druhý mamatest dnes ráno 🙂

nivea777
18. aug 2016

@scales gratulujem

barborka93
18. aug 2016

@scales gratulujem 😀

barborka93
18. aug 2016

@luta13
@scales
Ja dnes takto takže čakám kedy dorazí mrcha dnes by som mala dostať

barborka93
18. aug 2016
nikolienko
18. aug 2016

@scales super gratulujeeeem

simonkazga
18. aug 2016

@scales Gratulujem 😀 máš zle nastavený termín. Tehu sa ráta od prvého dňa poslednej MS. Už si 4TT 😀

scales
18. aug 2016

@simonkazga no, ale to sa ráta, zle, lebo to má byť 10 lunárnych mesiacov, teda 280 dní a ja viem presne deň, kedy sme počali... tie dva týždne pred ovu som tehotná predsa nebola, tak ako sa to môže rátať od prvého dňa??? Ja rátam od ovulky 280 dní...

scales
18. aug 2016

@barborka93 mrzí ma to veľmi :( na tomto teste nič nevidím, možno je ešte skoro :( Ja som si inak dala u Jonáša urobiť výpočet... prišiel mi v polke augusta a keď som pozrela na teň deň spätne kedy mi v auguste vyznačil naplodnejší deň, tak zhodou okolností presne ten deň sme sa aj snažili 🙂

souhait
18. aug 2016

@scales srdečne gratulujem :D

scales
18. aug 2016

@souhait Ďakujem krásne 🙂

nivea777
18. aug 2016

@scales rata sa to od poslednej MS..Doktor ti na sone povie,kolko babo realne ma a v 12tt ti povie prvy krat predpokladany TP..ja som mala poslednu ms 24.6,podlaMS 7tt+6 a babo ma realne 6tt+6 a pritom som si ista,ze musi mat menej lebo dva tyzdne po prvom dni MS sa vajicko oplodnilo..ale aj tak sa to rata od poslednej MS

dominini
18. aug 2016

@scales jeej gratulujem ti, tesim sa ze sa to podarilo 🙂

simonkazga
18. aug 2016

@scales vzdy sa to ráta od začiatku ms 🙂

scales
18. aug 2016

@nivea777 ale to mi vychádza potom, že 27.4. budem rodiť, ale ja viem, že v máji budem... :D asi tomu nerozumiem

laurinka239
18. aug 2016

Baby co poviete? ci len mne sa to mari? :/

scales
18. aug 2016

@dominini Ďakujem pekne, aj ja držím palce, nech sa čoskoro podarí... a pripomínam, že sme sa snažili na deň jonáša podľa výpočtu, len to som nevedela vtedy, lebo výpočet mi prišiel o 2 týždne neskôr, to len spätne som si pozrela 🙂

nikolienko
18. aug 2016

@scales tehotenstvo sa rata od prveho dna poslednej MS aj ked si logicky vtedy este tehotna nebola, kazda jedna tehu kalkulacka aj doktor to tak rataju 🙂 (samozrejme casom sa to podla velkosti mimi moze posuvat) cize pokial ti uz 1den meska MS tak si cca 4tt+1 teda v prebiehajucom 5tt 🙂

nivea777
18. aug 2016

@scales TP ti urcia az v 12tt presnejsie na zaklade velkosti babatka..termin ti moze vyjst aj 10.5 a nakoniec porodit mozes aj 30.4.. daj si do google vypocet terminu porodu..tam zadas MS a ono ti samo vyrata TP..mne tiez vychadza 31.3 a mam pocit,ze to bude az v aprili..uvidime

dominini
18. aug 2016

@scales dakujem aj ja tebe🙂 ja uz mam test pozitivny, bud. tyzden utorok idem ku dokymu, to my vychadza 5tt +4, tak som zvedava... Aj ja som si sledovala tie vypocty, ale akurat tie dni nebol moj priatel doma. A citala som si ze u niektorych zien tie vypocty presne padli vhod 🙂

dominini
18. aug 2016

@laurinka239 ahoj ja tam nevidim nic ☹ kolko dpo si? a kedy cakas ms?

butterfly333
18. aug 2016

@scales prečo tam máš dole napísané že si 2tt?? minimálne 4tt by si mala byt

barborka93
18. aug 2016

@scales ahoj a si u toho Jonasa niečo platila ako si sa s ním skontaktovala?

scales
18. aug 2016

Táto mailovka: vypocet@centrumjonas.com
a tu je webstránka na ktorej vyplníš dotazník pre malý, alebo veľký výpočet: http://beta.centrumjonas.com/sk

ale plať bankovým prevodom nie paypalom, nejaké je to pošahané... po platbe mi prišiel výpočet hneď na druhý deň a platila som asi 16,00 € za malý výpočet

barborka93
18. aug 2016

@scales ďakujem asi to skúsim cez neho

barborka93
18. aug 2016

@barborka93 a na koľko ti to vypočítal na rok?