Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 áno kukala som tvoj album 😀 jasné otestujem až v piatok ale boli má ľavý vajecnik ale to asi preto že mám skrátené väzivo a bolia ma kríže.
@scales gratulujem 😀
@scales super gratulujeeeem
@scales Gratulujem 😀 máš zle nastavený termín. Tehu sa ráta od prvého dňa poslednej MS. Už si 4TT 😀
@simonkazga no, ale to sa ráta, zle, lebo to má byť 10 lunárnych mesiacov, teda 280 dní a ja viem presne deň, kedy sme počali... tie dva týždne pred ovu som tehotná predsa nebola, tak ako sa to môže rátať od prvého dňa??? Ja rátam od ovulky 280 dní...
@barborka93 mrzí ma to veľmi :( na tomto teste nič nevidím, možno je ešte skoro :( Ja som si inak dala u Jonáša urobiť výpočet... prišiel mi v polke augusta a keď som pozrela na teň deň spätne kedy mi v auguste vyznačil naplodnejší deň, tak zhodou okolností presne ten deň sme sa aj snažili 🙂
@scales rata sa to od poslednej MS..Doktor ti na sone povie,kolko babo realne ma a v 12tt ti povie prvy krat predpokladany TP..ja som mala poslednu ms 24.6,podlaMS 7tt+6 a babo ma realne 6tt+6 a pritom som si ista,ze musi mat menej lebo dva tyzdne po prvom dni MS sa vajicko oplodnilo..ale aj tak sa to rata od poslednej MS
@scales vzdy sa to ráta od začiatku ms 🙂
@scales tehotenstvo sa rata od prveho dna poslednej MS aj ked si logicky vtedy este tehotna nebola, kazda jedna tehu kalkulacka aj doktor to tak rataju 🙂 (samozrejme casom sa to podla velkosti mimi moze posuvat) cize pokial ti uz 1den meska MS tak si cca 4tt+1 teda v prebiehajucom 5tt 🙂
@scales TP ti urcia az v 12tt presnejsie na zaklade velkosti babatka..termin ti moze vyjst aj 10.5 a nakoniec porodit mozes aj 30.4.. daj si do google vypocet terminu porodu..tam zadas MS a ono ti samo vyrata TP..mne tiez vychadza 31.3 a mam pocit,ze to bude az v aprili..uvidime
@laurinka239 ahoj ja tam nevidim nic ☹ kolko dpo si? a kedy cakas ms?
@scales prečo tam máš dole napísané že si 2tt?? minimálne 4tt by si mala byt
@scales ahoj a si u toho Jonasa niečo platila ako si sa s ním skontaktovala?
Táto mailovka: vypocet@centrumjonas.com
a tu je webstránka na ktorej vyplníš dotazník pre malý, alebo veľký výpočet: http://beta.centrumjonas.com/sk
ale plať bankovým prevodom nie paypalom, nejaké je to pošahané... po platbe mi prišiel výpočet hneď na druhý deň a platila som asi 16,00 € za malý výpočet
@scales ďakujem asi to skúsim cez neho
@barborka93 a na koľko ti to vypočítal na rok?

@chmurkaxy WAU, klobuk dole zena!!! mala si to veru tazke, nezavidim ☹ No zo srdca prajem, nech vam BOH pozehna Vase vytuzene dalsie dietatko 🙂