Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 podľa mňa by kanáliky nebolo až tak dobre vidno na fotke ale pockaj 2,3 dnu urob znova uvidis 🙂 drzim palce ;)
@ivanka192192 ved uvidim neskor.spravim este ked mi nahodou bude meskat MS.ak pride tak sa nic nedeje v pohode 😉
@lilka5566 dakujem no je to vyrazne vidiet.26 by mala prist Ms ked nepride tak spravim test
@kotatko1232 Tak tak sprav si vtedy ked ti bude meškat a uvidiš 😀 Držím prsty aby sa ti vydarilo 😀
@kotatko1232 vies co mne takýto slabulinky ukazoval skoro po 2 tyzdnoch meškania takže sanca tam je 🙂
@barborka93 je mi to luto ☹ ...No nevesaj hlavu, snad buduci mesiac Ti to vyjde...Velmi drzim palceky 🙂
@barborka93 tak, ci onak, myslim na Teba v tomto cykle...Boh s Tebou 😵
@lentilka969 drzim Ti palceky 😉 verim, ze dusik silnie 🙂
@kotatko1232 ahoj 🙂 Kanalik sa neberie za chybny test 🙂 Obcas stroj urobi kanalik silnejsi ... ktory sa potom pekne zafarbi ... ak je zena tehotna 🙂 Drzim palce... aby dalsie testiky uz boli pekne farebne 🙂
@veronikax aja no vies moc tomu neverim len zo zvedavosti som si to nechala poslat..ved uznaj vcera dnes ovu a on mi da termin mojkania az na 30.8????kravina jak mraky..nevadi no co uz.ja som bola u jednej vestice co k nej chodievam taka overena...a ta mi povedala ze vidi krasneho chlapceka ktory na nas caka....vraj max do oktobra.sranda ze???
@veronikax dakujem za vysvetlenie
@veronikax my sme sa snazili podla jonasa rok.a nic.
@cucoriedkacucoriedka to fakt? Ani ma nestras 😉
@kotatko1232 podľa mňa kanálik inak by mal byť ten pásik aspoň trošku zafarbený do ružova

Ja som mala dokonca na 3 testoch kanaliky a nebola som tehu.