Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 dakujem, skusim
@chantalka86 no ja vidim dusika aj v negative drzim nech silnie
@chantalka86 🙂
@kristinka28 dakujem 🙂
@cucoriedkacucoriedka takze predsa.... nebude Jonas az taky mudry 🙂)))
@chantalka86 dve // na vsetkych Tvojich testoch - aspon ja to tak vidim...a su ruzove, len este trosku slabe, ale myslim, ze je to tam!...Drzim palce, nech zosilnie 😉
Dakujem baby, dnes rano som robila pepino a je negativny.. Mal by byt citlivejsi tak som cakala ze by tam nieco mohlo byt :( tak nic uz len cakat 😠
@nnika017 krásne gratulujem
@zara_24 preco nedas normalne foto negativ vie skreslovat aj kanalik
@butterfly333 ja som nemohla tomu uverit lebo furt len slabe ciarky a zrazu zacali silniet
@nnika017 treba verit a mysliet pozitívne,ako dlho ste sa snažili??
@zara_24 ja tam vidím dve čiarky no či to nieje len kanáliky nemáš normálnu foto?
@zara_24 Ja tam nic nevidim. Popripade, zajtra testni rano a ked bude silnejsia, tak to je jednoznacne. Ale podla mna kludne mozes oslavovat na tej chate. Kolko ti meska? Ked mi meskalo pri prvej dcerke, ja som bola v tom ze nie som a vo velkom som pila cervene vinko, aby som dostala ms a nic...Mam zdravu 5 rocnu dcerku 🙂
@meli8412 mne po vklade odporucili deci denne;) cervene;)
@butterfly333 rok sme sa snazili 🙂
@cucoriedkacucoriedka Mne to nehovorili 🙂
@butterfly333 tak uz som zacala s ananasom teda skor tou duzinou a vitaminom E..kolko toho vitaminu mozem denne?
@mausy21 ja beriem jednu tabl.

@chantalka86 ja som ho mala zo 101 drogérie a tiež mi vyšiel takto no ms mi aj tak došla tak skús radšej 10 tie citlivejšie