Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mausy21 my sme včera skúšali podľa jonasa tak uvidím dnes som 7DC ovu mávam tak na 15-16Dc
@cucoriedkacucoriedka ale testy mam silne ciarky ale tak ja nechapem moze byt to aj tak ze mi pomensie stupa hcg?
@nnika017 hcg by malo ist hore kazde dva dni.he divne ze ta dr nekukla.az na zaklade usg moze nieco presnejsie tvrdit
Sak toto ze ona nems zaujem o nic utorok pojdem jednej gynekologicke mojej kamaratky babka tam robi sestricku bola som prave u mej a porazpravala som jej o co ide tak utorok sa mam zastavit spravi mi sono aj ma posle do nemocnice aby ma poriadne vysetrili tak som kludnejsia
@nnika017 pri biochemickom tehotenstve je hcg nízke, ale test pri hodnote 38 bude silne pozitívny, keďže má citlivosť 10.... ak hcg nestúpa, tak to, žiaľ, nie je dobré...a nie je dobré ani špinenie - typické napr. pre biochemické tehu. Mimomaternicového by som sa až tak nebála, tam sa v začiatkoch telo správa ako pri klasickom tehu, aj hcg je vysoké, len pri opakovaných odberoch môže skákať... raz je vysoko, potom klesne, na ďalší odber zase podskočí....
@kikuskaschw ja tam nevidim vobec naznak druhej ciarky
@kikuskaschw zial asi ta nepotesim ale ani ja nic nevidim..kolko dpo si??
@kikuskaschw zial asi ta nepotesim ale ani ja nic nevidim..kolko dpo si??
@kikuskaschw poçkaj ked som priblizila foto na tom vrchnom je ciarka....noooo vyzera ze by sa mohlo z toho niečo vyklut...
@kikuskaschw skus odfotit na normalnom dennom svetle toto nie je dobra foto
@nivea777 pribliz si tu foto fakt na tom vrchnom nieco je
@kikuskaschw
@nivea777 tu je trocha upravena ta foto tak kuk
Vcera som si spravila digitálne test a visel negatyvni.môžem aj tak byť tehotna?
@sofinkaviktorka ak vyšiel nagat tak určite niesi tehotná.
@sofinkaviktorka NIE SI TEHOTNA!!!
@kikuskaschw bohuzial ani ja som nic nevidela, a to som na to kukala asi 5minut :D skus o par dni znovu 🙂
@sofinkaviktorka nie pokial si mala digitalny negativny tehotna niesi ..... A tie bolesti su naznak menzesu

@sofinkaviktorka moze ale moze to byt aj to,ze ti prichadza MS