Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dominini nie ja sa nevysmievam..len proste si mi pripomenula túto rozprávku ako pozeraju moje dcérky..nic ine...
Uz to tu nefunguje?
@nikolkananska preco tam ides tak skoro? este asi nebude nic vidiet..len vacok. ak si teda nemala velmi skoru ovu
@nikolkananska blahozelam😁😁😁
@nikolkananska inak,aj ja gratulujem... 🙂
nivea777 pre istotu idem teraz lebo pred rokom som cakala a nakoniec som potratila...Musim sa ubezpecit ze je vsetko ok a budem mat dusu na pokoji....
@nivea777 Dakujeeeeem 🙂
@milagrosss20 dakujem krasne 🙂
@nikolkananska Gratulujem! Kolko ti meska ms?
Jej Gratulujem
@nikolkananska po koľkých dnoch vyšiel takýto krasny
@meli8412 meska mi len 4 dni..
@29simi po 4 dnoch 🙂
@29simi test je rozpity 😟
Po vyschnúť takmer bieli test en tieň druhej ciarky 😢
@nikolkananska Mne vyse po tyz. meskanie dr. na uzv nic nevidel.
@bobulab vidis? Takto velmi sa da spolahnut na tehu testy.. Jeden tak,druhy zas onak.. Mne osobne to uz pripada chore tie testy.. Ja som natom rovnako.. Pondelok idem na gyndu akurat budem mat 4dni pred ms.. Aspon ten plodny vacok ci jak sa vola by tam mal byt nie? Alebo to sa objavi az ked bude meskat ci jak to je baby vysvetlite? Kedy sa szykne objavovat ten plodny vacok este bez fazulky?
@snazilka19993 Vrav mi niečo, snažime sa už 5 rokov a som po troch potratoch a jednom mimomaternicovom.

No skúsim to pepino