Duchuju takto Intimed testy?
Ahojte žienky,pozitivne ovu testy 10 aj 11.8. a dnes mi takto vysiel tehu test.Citim sa divne,neustale pichanie v podbrusku co u mna nie je bezne,no do ms mam este cca 6 dni,bojim sa radovat predcasne. Prijladam foto ovu testov aj toho dnesneho tehu,ciarka naskocila ihned,a nebol to prvy ranny moc.Takto mi test este nikdy ciarku neukazal.

@mima1991 nechcem dávať falošnú nádej, ale takúto takmer neviditeľnú čiarku som mala aj ja. Ešte som si vravela, že asi kanálik. Na druhý deň popoludní som si spravila digitálny a tam bolo + 1-2 týždeň. To som mala deň do menštruácie. Zajtra bude mať ten kanálik 8 mesiacov. 😊Koľko máš do MS? A držím 🤞!
@mima1991 no moja ty tam mas aspon nieco..i ked ak to je pepino tak tymi ja uz netestujem,lebo mi duchovali vzdy..ale ved uvidis zajtra ak nepride ms skus v stredu a uz bude mozno silnejsia ☺️ Drzim palce ☺️ Ja uz som zmierena s tym ze nic z toho,uz ani bolesti brucha nejak nemam..prsia bolia ako pred ms..a inak teplotu sme merala a len 36,5 takze tak nejak 🤷🏽♀️

Baby, tu vidíte niečo? Ja užívam HAK. Ms som mala v termíne len kratšiu. Tak som si teraz po 2 týždňoch od skončenia ms spravila test. Test je premočený, na živo vidím len kanalik