Dve čiarky a slabý menzes
@stellarstar Pytala on ze to je ciara a ze je tenka ze keby som tehotna mala by si hrubsia no....a testy mam pozitivne ved aj lekar ich videl a povedal to :/
@liloastitch netusim on povedal ze testy su pozitivne tu ciaru videl ked ma kukal z dola na kamere na sone sme videli tu ciaru
@imanka69 čiaru videl na Sone? Čiže sa nebavíme o čiarke na teste? Ja som myslela, že sa vyjadroval lekár o tej. V maternici neviem akú čiaru mohol vidieť.. Neopisal to presnejšie? Vysoká sliznica? Dutinka?..
@liloastitch sorry zle som sa asi vyjadrila o ciara ja neviem ten lekar je divny ja sa ho vela pytam ale on mi nevie odpovedat normalne ze tam ciara ukazal mi ju a ze je tenka to je cele co videl
@imanka69 môže byť že ty si ho zle pochopila? Chodíš sem do AT?
@imanka69 takto fakt neviem čo videl. Mal ti vziať krv lebo toto je také hádanie.. Skús sa otestovať ešte o dva dni z ranného moču ak si tehotná čiarka bude silnejšia. Aj keď už pred týždňom si mala rovnakého "ducha" na teste a odvtedy nezosilnel. Ja to skôr vidím na nekvalitné testy.
@stellarstar Nie ja rozumiem nemecky ako slovensky takze, neviem no
@liloastitch Dobre skusim krv nespravil lebo som mala termin o 17.00 mal otvorene do 18.00 a od zajtra dovolenka preto povedal,ze najlepsie bude al si urobim test o 10 dni....
@liloastitch testy kupujem extra drahe 15e stoji
@imanka69 o 10 d budeš zbytočne robiť test. Jedine ze urobíš v nedeľu alebo pondelok ráno digitálny
@imanka69 kde ich kupuješ? DM ci bipa
@stellarstar Dobre skusim
@imanka69 to, že sú drahé neznamená, že nemôžu byť chybné. Aj clearblue stojí prachy a nájde sa vadný kus alebo rovno vadná celá sarža. Možno skús aj inú značku.
@stellarstar aj dm aj bipa aj z lekarne kupujem
@liloastitch ja som si urobila 4 :/ zatim hahahha uz sa musim smiat🤣 Neviem zistit ci som alebo nie....keby mi aspon povie ,na 100% ale este aj povedal ze cysta nemam nic
@imanka69 tak ked nevie gynekolog, ako to mame vediet my? 😃 Nic ine Ti neostava, iba testovat kaudy druhy den, idealne rovnakym typom testu a sledovat, ci ciarka silnie alebo si daj zistovat HCG sukromne.
@catherinah Pravda 🤣 urobim tak....
@imanka69 skús o 2 dni z ranného moču digitálny test
Ak by to bolo tehotenstvo,ciarka dnes by bola uz riadna....
@lenkadenisa skusim....tak uvidim ni necham to uz tak moja sestrnica mala slabeho ducha a bola uz 2 mesiace v tom a nevedela to ale tak pockan a uvidim co sa da robit vsekym dakujem za rady..m
Dr by minimálne videl hrubú sliznicu ak by to bolo tehotenstvo(síce ta býva aj pred ms) a zobral by krv...no ak podľa sona nic tomu nenasvedcovalo,tak tehotna nebudes....
@imanka69 tak to myslel tú sliznicu maternice a tá býva hrubá v prípade tehotenstva.
@liloastitch Uz chapem teda cize to musi byt hned hrube? a je to hrube len ked zena je tehotna? ked je ovulacia ale menzes neni to hrube?
@imanka69 sliznica sa počas menštruácie vyplavuje, po skončení sa obnovuje a tesne pred menštruáciou je vysoká - hrubá. Pokiaľ dôjde k oplodneniu a uhniezdeniu vajíčka tak zostáva zhrubnuta. Ono je to taky "prvý znak tehotenstva" (alebo blížiacej sa menštruácie).

Zrejme sa nevedel ani lekár vyjadriť k tomu či čiarka na tvojom teste značí tehotenstvo pretože nie je dosť silná. Takéto "tiene" je ťažké identifikovať, možno je to len kanálik. Možno sú to nekvalitné testy a čiarky sú falošné. Možno máš naozaj v moči hcg ale ak máš už týždeň takto slabé testy tak evidentne nestúpa.