icon

Dve čiarky na teste a aj tak nič

4. sep 2020

Baby, pisem ani neviem preco, nemam to komu povedat. Dnes mala prist ms, rano 2 ciarky (trochu slaba druha, ale uz ziadny duch) a po hodine ms prisla, normalne silna, aj silnejsia nez byva.
Snazime sa len prvy mesiac ale hrozne dlho som sa davala zdravotne dokopy a koooonecne sme mohli skusit a mala som pocit ze to vyslo. A prd.
Je mi doplacu.
Mam kamosku, nema ziadne zdravotne problemy, muz vela zaraba, ona nemusi robit nic, muza roky podvadzala aj tak s nou je, prve dieta na prvy sup a teraz na druhe ide tak, ze aby mala max novy tehu priplatok. Spekuluje. Nemozem ju ani pocuvat. A urcite jej to vyjde zas.
Mne je vlastne jedno, nech jej vyjde, bodaj by sa jej podarilo. Kazdej co chce zelam nech sa podari.
Ale preco zas mne nie. Zas biochem.
Inak moj muz je lepsi nez jej, ja mam uzasneho muza, najlepsieho na svete. Je so mnou cez moje choroby, sibnutost a lubim ho najviac na svete a chcem mu dat babo. S prvym sme sa natrapili a vyzera ze s druhym zas.
A co sa vlastne stazujem, mam super muza, co ma lubi (a aj dobre zaraba), kraaaasne zdrave sikovneee dieta, super rodinu.
Uz netestujem kym mi nebude meskat tyzden!
Pardon za vylev, muselo to ist von.

daniela1911
4. sep 2020

Sústreď sa na svoju rodinu a na seba. Nepočúvaj cudzie dristy, tieto typy ľudí aj tak nehovoria úplnú pravdu!
Držím ti palce!

hederamonstera
4. sep 2020

po prvom neuspechu taketo nareky?

julie19
4. sep 2020

ja som v januári mala 2 čiarky na teste.. ale do dvoch dní prišla ms... doktorka už len skonštatovala že ak tam aj niečo bolo už to tam nie je, vtedy mi bolo hrozne na prd.. ale vo februári ms zas meškala.. na teste opäť 2 čiarky.. vravím si nejdem panikáriť, možno sú to pozostatky z januára, 1. marca už ma chytila panika a išla som ku doktorke.. aktuálne odrábam posledné dni v práci pred materskou dovolenkou a tešíme sa na malú princeznú.. takže je to hrozný pocit, či je to prvý pokus alebo desiaty, ale už ten ďalší môže byť úspešný 🎉 treba sa pozerať dopredu, nie dozadu..držím palce 🙂

thoughtfulweirdo
4. sep 2020

60% zdravých párov otehotnie do pol roka, 90% do roka. Biochemické hneď v prvý mesiac naznačuje, že práve s oplodnenim problém nebude. Tak načo taký povyk, ja chápem, že si sklamaná, kľudne si poplač, ale netreba hystercit a maľovať si čertov na stenu.

bjl0803
4. sep 2020

Neboj však sa snažíte len prvý mesiac ....nám sa podarilo až po pol roku ....a koľké to skúšajú aj rok a až potom to príde ..... Hlavne netlac na pílu jak sa povie .... A bude to ok ....