Dve čiarky na teste. Som tehotná?
Ahojte baby. Vedeli by ste mi prosím povedať či som tehotná? Mám dve čiarky, pomerne silné. O bábätko sa snažíme už zo dva rôčky.😊
Menzes mi mešká zatiaľ dva dni.🤗
Ďakujem!❤

@maryah Tak to je paráda, prirodzene je to najkrajšie. ♥ Ono to záleží hlavne od psychiky, už som si tým na 110% istá. Treba proste vypnúť a pôjde to. 🙂
@chutne_a_fit psychika robí fakt svoje... Vždy, keď som sa sústredila na tehotenstvo, tak sa nedarilo... Mám dve detičky, a vždy keď som už bola z toho zúfalá, že sa nám nedarí, tak som si tak úprimne povedala, že a dosť!!! Zamerala som sa na koníčky a podarilo sa 😍
Držím palce, mojej kamoške povedali po vyšetreniach, že je na 100% neplodná a nikdy mať deti nebude, jej manžel neustále skúšajme skúšajme. S manželom si aj prestali rozumieť, rozviedla sa, našla si druhého, s ním už neriešila dieťa, zmierila sa s tým, že si ide užívať nový vzťah a bim, ostala tehotná a dcérka už mala teraz rok. Ja ked som sa vydala síce tak dlho sme na babatko necakali, ale cim viac sme skusali a snazili sa, tym nic z toho nebolo, plus v praci mi koncila zmluva, mala sa pani ktoru som zastupovala vratit a kazdy otehotni co najskor atd. a to mi uz duplom nervy robilo. Ostala som bez práce a som sa rozhodla, že uz ked babo sa nedari a nemam robotu kupim si steniatko, aspon sama nebudem ked manzel v praci. Pri tom steniatku nonstop zaneprazdnena a taky mazon ze sme si uz ani milovanie nesli vychutnat, vsetko musela byt extremna rychlovka lebo steniatko sa nam pchalo pod perinu a zrazu bim ostala som tehotna. No a synceka to sme ani neplanovali, raz sme si dali na ostro len tak, lebo kondom nebol a este mi koncili kramy, tak uz duplom, že nejaka sanca to istotne nie a hadam sa nic nestane a ostala som zas tehotna 😀.

@chutne_a_fit my presne to isté... Otehotnela som prirodzene 3 mesiace po druhom umelom oplodnení 🙂