icon

Dvojdňová menštruácia a možné tehotenstvo

leela123
17. feb 2012

Ahojte, chcela by som sa opýtať či je možné,aby som bola tehotná. Dostala som menšt. v podstate vtedy,keĎ som aj mala,ale trvala len dva dni 😖 S partnerom máme poväčšine chránený styk, len sem-tam si na chvíľku užijeme len tak 🙂 tak by ma zaujímali skúsenosti s krátkou menšt. a ako najskôr zistím či som/nie som tehotná a od kedy je spoľahlivé už si urobiť test. 🙂

rozalianda
Autor odpoveď zmazal
modraslza
24. mar 2016

Ahojte baby. Mam otazku na tie ktore mali ms pocas tehotenstva. Mali ste tehotensky vytok potom alebo ste mali i vytok ako pri plodnych dnoch priesvitny a tahavy ako blielok z vajicka...Dakujem za odpoved. ja som mala dvojdnovu ms , testy negativne az som sopravila vela , byva mi vsak zle cez den a skoro cele dni ma napina na zvracanie..u doktora som zatiel nebola .nechcem tam ist s blbostou..o dva dni mam mat plodne dni tak si to chcem odkukat podla vytoku. Myslim si, ze tie co ste zazili ms pocas tehu ste nemohli mat plodny vytok nabblizise mesiace..dakujem za radu.

motilik600
31. máj 2016

AHOJTE .. :D ja som ties mala iba Dva a pol dnovu menstruaciu 🤐 🤐 🤐 22.6.2016 som mala 1 den slavu me nstruaciu a na druhi den 23 som mala ale slnejsiu hned na druhi den o 2. h som koncila 😢 😢 neviem co to ma znamenat prosim poradte newieemm 😖 😖

sisinka43
10. nov 2016

AhoojTe Baby...Mam otazočku...Minuly mesiac som mala mat MS 11.10 no dostala som ju 13.10 prvy den velmi slaby druhy den slabo trety a stvrty ties...Mavala som silne krvacanie no tentokrat boly velmi slabe....test som si nespravila...casto chodim na Wc mozem byt tehotna?

marta1987
10. nov 2016

Ja osobne som v auguste mala nieco podobne a v septembri uz neprisla teraz spm v 14.tyzdni. babo jeno tyzden vacsie ako podla poslednej ms (augustovej 🙂 )
Len neviem ze ci je to z mojej strany pre vas dobra sprava alebo naopak.
Drzim palce

sibalka21
10. nov 2016

@sisinka43 Mozes byt tehotna aj nemusis... MOzes byt len prechladnuta, mozno len zmena proste... Ja to mavam asi raz za pol roka slabunku dvojdnovu MS... Ved zachvilu ti ma prist MS podla vsetkeho, tak pockaj ci bude aspon 1 den meskat a sprav si test.. Drzim palce 🙂

sisinka43
10. nov 2016

@sibalka21 Uvidím...teraz ci budem mat Ms...

sisinka43
10. nov 2016

@marta1987 tak ti gratulujem nech ty a bábätko ste zdravé

natalusik005
7. mar 2017

Ahojte mamicky. 4marca som dostala menzes. Uz dva dni pred menzesom ma neskutocne bolelo brucho. Aj v case menzesu neskutocne bolesti na druhy den. Prvy aj druhy den krvacanie pondelok rano nic. Zastavili sa mi. A nemam ani spinenie. A podbrusko ma nadalej pobolieva. Prsia uz nebolia. Myslite ze mozem byt v tom?

ayesheya
11. máj 2017

@anjeliq21 ahojte mala som menzstuaciu minuli mesiac 2aprila potom som meskala 4dni mala som mrchu 7 prvi den zomna islo velmi ale druhi den slabo ajamam mrchu 6dni ale teras som mala Len 4dni prosim odpovezdte bojim sa😔😔

anjeliq21
11. máj 2017

@ayesheya dobry den myslim ze nie ste tehotna ale skuste spravit test

marylo
16. aug 2017

Ahojte baby. Ja som tiež mala menzes len 3 dní a s priateľom sa snažíme o babo. V poslednej dobe vraciam,je mi z ničoho nič zlé a točí sa mi hlava. Neviem co si mam o tom myslieť...poraďte mi..môžem byť tehu?

cica120
18. aug 2017

@mia258 a prosim ta v ktorom tyzdni si bola ked ti to dr zistil na sone .

ina666
30. aug 2017

ahojte baby chcela by som sa spitat ci nekto ma stim skusenosty 3.4.5.6. som mal plodne dny 21 som dostala menzes trvala len priv den nic a druhi den silnejsia aj druha a treti dni us cin prslo do menzesu 5 dni amna stale boi jedne vajecnik a krize casto chodim na malu a ma nafuknute brucho nekdi sa mi zatoci hlava a nekedi ma napnie na zvracane ale niezvraca prosim vas poradte mi co to moze byt aj bod brusko ma stale bola ale slabo

livia54
21. sep 2017

Dobrý den chcem sa spýtať beriem antikoncepciu us druhý rok, menštruácia mi meskala 4 dni a trvala dva dní test som si robila je negatívny mozem byť vtom?

saskia00721
22. sep 2017

@livia54 a už ti skončila úplne?

livia54
22. sep 2017

Ano,us len take slabulinke spinenie mam

saskia00721
22. sep 2017

ja mam podobny problem, len s tym ze som nebrala antikoncepciu. Co som citala tu na fore prispevky tak teoreticky mozes.

saskia00721
22. sep 2017

@livia54 daj vedieť keď si budeš robiť ďalší test ja si budem robiť asi budúci týždeň až a už si dám pozor aby to bolo ráno, lebo doteraz som ho vždy spravila večer

saskia00721
26. sep 2017

@livia54 joj no ako si dopadla?

kammik
26. sep 2017

môžeš no povedala by som, že v tom bude skôr nejaký zdravotný problém ako tehotenstvo. no každopádne, ak sa dozvieš ako to vlastne s tebou je, tak nám daj vedieť. mňa by to aspoň zaujímalo

livia54
26. sep 2017

Dnes som si robila ďalši test negatívny jedna čiarka

saskia00721
30. sep 2017

😔 takže asi nič že?

livia54
1. okt 2017

@saskia00721 vo štvrtok idem K doktorke nieako sa mi zvekcilo brucho A boli ma bodbrusku únava nenormalna.časté cikanie...som strašne zvedavá čo mi povedia

saskia00721
1. okt 2017

@livia54 potom daj vedieť ja si myslím že by to tehu mohlo byť. Aj keď sú ľudia čo neveria že testy môžu byť dlhšiu dobu negatívne ale baby ktorým sa to stalo sú tým dôkazom.

livia54
1. okt 2017

@saskia00721 jasné dám vedieť ako som dopadla zatiaľ ďakujem. Pri pevom tehotenstve. Som ani nevedela že som tehu A tiež test mi neukal správne až po dlhšej dobe

saskia00721
1. okt 2017

@livia54 ja to iste. Dokonca som nemala žiadne príznaky až po vynrchanej ms a to som už bola v 10tt takže prvú som mala normalnu nič som si nevšimla

livia54
1. okt 2017

@saskia00721 no len teraz neviem či mám brat antikoncepciu

saskia00721
1. okt 2017

@livia54 na toto teda odpovedať neviem. Skús zavolať alebo ísť gynekológovi a poradiť sa s ním.

livia54
2. okt 2017

@saskia00721 dnes.som si robila tehu test A zase negativny. Test sa volá, baby top test píšu že je nekvalitný má nietko skúsenosti stimto testom?