Je možné byť tehotná aj s negatívnym testom?
Ahojte , prepáčte som už naozaj zúfalá a veľmi sa bojím. 5.8. čo bolo pred 21 dňami som mala pohlavný styk, menštruácia mi skončila 3.8.. Styk bol chránený nepoškodeným kondómom a bez ejakulácie. Dnes mi ms mešká dva dni, robila som si aj tehotenské testy a boli negatívne . Je možné že by som bola tehotná? Ďakujem
@anonym_autor menstruacia môže meškať z viacerych dôvodov, že?
skús test o dva dni, ale nemala by si byť tehu. Ak sa takto stresuješ už dlhšie tak potom tu máš dôvod meškania.
Nepisala si tu nahodou uz? To ti stoji tych par sekund este navyse s gumou a bez ejakulacie za taketo stresy? Nie, nie si tehotna
@crazy_cat_lady ano, pisala som to tu uz . mam len obavy , kedze nikdy mi takto ms nemeskala.
@crazy_cat_lady ano, pisala som to tu uz . mam len obavy , kedze nikdy mi takto ms nemeskala.
@anonym_autor zrejme ti meska zo stresu
Styk s kondomom a bez ejakulacie? A ty sa pytas ci si tehotna? A na biologii si vtedy nechybala nahodou? Lebo mas dost velke medzery,ktore by si si mala dostudovat skor ako znovu skocis s partnerom do postele.
@anonym_autor z čoho chceš byť tehotná? Panna Mária isto nebudeš
@anonym_autor nie, nie si tehotná ako ti tu už xy písali.
Pouvažuj nad návštevou psychológa
Nepisala si tu nahodou uz? To ti stoji tych par sekund este navyse s gumou a bez ejakulacie za taketo stresy? Nie, nie si tehotna
@crazy_cat_lady už asi tretí alebo štvrtý krát píše 🤦
Zlatko, to bol asi prvý sex, že? Tretiu diskusiu nato zakladáš, tehotná nie si.
Zlatko, to bol asi prvý sex, že? Tretiu diskusiu nato zakladáš, tehotná nie si.
@anonym_fcf9ae nie , nebol to moj prvy . ale som v tomto az moc opatrna, proste mam v hlave , ze mozem byt tehotna
Dievca zlate, to ti fakt jeden such stoji zato, aby si sa dalsi mesiac stresovala? 🤦
Dievca zlate, to ti fakt jeden such stoji zato, aby si sa dalsi mesiac stresovala? 🤦
@crazy_cat_lady myslite si ze je ten test negatívny ?
Ten test je pozitívny, je Tvoj?
@catherinah ano, je moj , z ranného mocu, tretí den meškania
Takto vyzera po vyschnutí
@anonym_autor ak je to mama test o tom pisali ze casto robil falosnu pozitivitu. Takze skus iny test
@anonym_autor ak je to mama test o tom pisali ze casto robil falosnu pozitivitu. Takze skus iny test
@anonym_84be92 ano, je to mama test
ja som zase citala, ze je najviac spoľahlivý , len mi to nejde do hlavy
Teraz som si robila druhý a bol takýto
@anonym_autor no tuším si v prdeli
@anonym_autor no tuším si v prdeli
@anonym_b47a7e veď je negatívny nie?
@anonym_b47a7e veď je negatívny nie?
@anonym_autor nie,je pozitívny
@anonym_autor nie,je pozitívny
@anonym_b47a7e aj ten druhý?
Čo píšu v návode?1 čiarka ng,2 čiarku poz.ty tam máš dve na dvoch testoch
Čo píšu v návode?1 čiarka ng,2 čiarku poz.ty tam máš dve na dvoch testoch
@anonym_b47a7e na ktorom konkretne? Ja vidim na všetkých troch jednu čiarku a na tom prvom z hora vidno kanalik
@anonym_b47a7e na ktorom konkretne? Ja vidim na všetkých troch jednu čiarku a na tom prvom z hora vidno kanalik
@anonym_autor akože tak čo chceš počuť?tak nie,niesu pozitívne a ty niesi tehotná
@anonym_autor akože tak čo chceš počuť?tak nie,niesu pozitívne a ty niesi tehotná
@anonym_b47a7e tak chcela som iba pocut vas názor , ci sa musim obávať , alebo to vidíte tak ako ja