Embryo je o osem dní mladšie? Zavádzajúci výsledok ultrazvuku?
Ahojte maminky aj tehuľky rada by som sa spytala či máte skusenost s niečim podobným. Som na zaciatku tehotenstva a teda minuly mesiac sme sa snažili o babatko, čiže presne viem kedy sme mali sex bolo to iba dvakrát raz pred ovuláciou a potom až týždeň po ovulacii. Sex bol 8.5 ovulácia bola tri dni potom.
Aktuálne by som mala byt 6+1tt avšak pred tromi dňami teda 5+4tt bol len prázdny gestacny vak a doktori tvrdia že to musí byt posunuté, ale ja som si istá že to nemôže byt posunuté pretože viem kedy prebehla ovulácia. (Nie podľa apky)
Ku lekárovi som musela ist aby mi nastavil liečbu s clexane preto som išla tak skoro. Pri prvom dieťati som mala už v tom tyzdni aj zltkovy vak aj embryo. Môže sa stat napríklad že trvá dlhšie kým sa uhniezdi alebo niečo podobne? Pretože mi inak nejde do hlavy že je 8 dni pozadu zda sa mi to hrozne veľa. Ďakujem 🙂
@anonym_autor nerátaj podla sexu a ovu ale podľa poslednej menštruácie
No tak mozno ovulacia prebehla inokedy a otehotnela si z toho druheho sexu 🤷♀️ telo nie je hodinkovy stroj
@anonym_autor podla coho presne vies v ktory den prebehla ovulacia? Aka metoda alebo pristroj?
Pocuvaj, si vo velmi skoro stadiu, tie milimetriky a postup zo dna na den sa naozaj velmi obtiazne meraju - uplne bez ohladu na Tvoje presvedcenie o tom, kedy bola ovulacia, faktom ostava, ze treba POCKAT na vyssi tyzden aby usg vysetrenie poskytlo relevantne informacie. A nie, nie je to zle usg, ani zly doktor, ani nikdy inde nehladaj problem ci chybu. Si jednoducho prilis kratko tehotna na normalne zavery a merania a prognozy.
8 dní nie je veľa. vo vyšších tt ti povedia aj 2 týždne rozdiel a je to stále v norme.
@anonym_autor
Dolezite je, ako vies, kedy bola ovulacia. Lebo ona mohla byt spokojne o nieco neskor. Pokial si nemala krv a ultrazvuk, alebo medikovany cyklus, tak den ovulacie na isto nevies.
Musis len pockat, ako sa to vyvrbi, zatial si tehotna prilis kratko.
@anonym_autor ovulaciu mozes vediet presne kedy bola, ale kedy presne prislo k otehotneniu mozno iba predpokladat. tehotenstvo moze byt uplne v poriadku, treba pockat , drzim palce

@anonym_autor tak zjavne to mohlo byt inak a tyzden nie je tak nerealny