Escapelle a spustenie mlieka

miley33
3. nov 2018

Ahojte mám otázku,malú nekojim už 10 mesiacov a včera som si dala tabletku po dnes sa mi spustilo mlieko síce len trocha ale spustilo nechápem tomu 😫😫 dúfam že to nie je náznak tehotenstva liek som užila 12 h po styku pretrhol sa nám kondóm . Stalo sa to 3 dní pred menštruáciou a hneď po tom si dala aj dve čipky pharmatexu. Viem že nie ste lekárky ale stalo sa vám to už? Tiež sa chcem opýtať či vám bolo po tej tabletky zle lebo ja vôbec necítim že by som si ju dala vôbec nič mi nebolo len troska hlava sa mi to Ilava. Ďakujem vam

pininka
3. nov 2018

To zblbli hormóny,podľa mňa tehotná nie si.

silvia5252
3. nov 2018

@miley33 keďže sa Vám to stalo 3 dni pred menštruáciou, je aj tak veľmi malá pravdepodobnosť, že by došlo k oplodneniu. Nie je to práve štandardný čas ovulácie. Ja osobne by som poradila neuzivat tabletky "po". Je to chemické svinstvo a dokáže to hormonálne rozhodit fungovanie organizmu na dosť dlhé obdobie. Keď už si to predsa len užila, vedľajšie účinky sa Ti môžu a nemusia prejaviť. Cyklus ale pravdepodobne bude nejakú dobu haprovať.

miley33
autor
3. nov 2018

@silvia5252 ja viem po prvý krát som po tom siahla ozaj že som sa veľmi zľakla pretože to všetko išlo do mňa a nikdy predtým sa mi to nestalo.. chcela som pre to urobiť všetko čo sa dá. ešte že mi z nej nebolo zle ako vraj zvikne..

silvia5252
3. nov 2018

@miley33 chápem, v strese človek siahne po prvej možnosti, ktorá ho napadne. Možno niekedy nie je zlé nechať rozhodnutie na prírodu. Keďže už jedno bábätko máte, mohol byť už na ceste súrodenec 🙂. V žiadnom prípade nesudim, lebo nepoznám Tvoju situáciu. Môžeš ale byť pokojná, pravdepodobnosť tehotenstva V tomto prípade je takmer nulová.

teaha
3. nov 2018

@miley33 ja som zacala mat mlieko ked som brala antiku, je to hormonalnymi zmenami a z tabletky mi nikdy nic nebolo 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre