icon

Existuje vsugerované tehotenstvo?

marry184
14. apr 2013

Ahojte, potrebujem sa spýtat na vaše nazory. Okolo 20 februara som začala užívať inofolic na Dr.doporučenie, vraj novinka na trhu na moje problemy s ovulaciou. Poslednu menštruáciu som mala na 35den:24.feb.-2. marca. Teraz už som menštruáciu nedostala neviem kedy som mala presne ovulaciu ale pohlavny styk bol 6., 7., 11., 18., 22., 24., 29., marca. Mám nafuknute bruško a bolia ma aj prsia, nemožeme sa ani milovať lebo mám ju akoby ztiahnutu a mala som s toho ružovkasty vytok. Test stale negatívny. Bojim sa či som si nemohla nahodou sama narozpravat falošne tehotenstvo, teda ani neviem či niečo take existuje a moje telo sa tak može spravat. Prosím o vašu radu.

emakiki
14. apr 2013

@marry184 existuje, vola sa to pseudogravidita, mávajú to sučky ale aj ženy ale nemyslím, že by to bol tvoj prípad... niečo sa s tebou deje, to je jasne ale odpoved na otazu či si, alebo nie si, tehotná ti da asi len gynekológ...a ružovkastý výtok, mohol znamenať uhniezdenie vajíčka... 🙂 držím palce...ale na tvojom mieste by som hned zajtra bezala k lekarovi, nech ti vezme krv...

awalancha3
14. apr 2013

@marry184 ..bud v klude, chovaj sa ako tehotna..... a kup si tehu testy aspon dva a testuj..........tehutest ukaze co je, a nie to, co si myslis, ze je...A sugescia je mocna carodejka, samozrejme, ze aj vsugerovane tehotenstvo existuje..... ale je to ozaj vzácne

marry184
autor
14. apr 2013

@awalancha3 Ahoj test som si robila minuly tyžden aj včera a nič.....☹

lianka2
14. apr 2013

@marry184 ten vytok mohol znamenať uhniezdovanie vajíčka. Aj ja som take niečo mala ked mali prísť krámy a na druhý den nič. O pár dni si urobila test a bola som tehu.

monika15
14. apr 2013

@marry184
no ja osobne mam negativnku skusenost s tehu testami......
v piatok som po 3 co povedal ze NIE som ... dostala dalsi u lekara kde tiez bolo z nie,
a v pondelok sono ukazalo ze som v 15 tyzdni.....
takze jaby som urcite na krv sla alebo sono....
podotykam mne nic nebolo vobec a ani som enpribrala takze fakt sme nevedeli.....

veverka24
14. apr 2013

Ja mam asi falosnu gravi teraz 2x :(prvykrat v novembri ked isla kolegynka dobra kamoska na matersku..nikdy som nemala velmi materskeskolny , skor na zvieratka;) a zrazu mi zacali meskat, co sa mi este predtym nestalo skor dostavam skor mrchu. Bolo mi zle , kava mi nechutila, napinalo ma, tazky zaludok cely den.. 2 testy negativne .Aj som sa zacala tesit a na 5 den mrcha🙂
Teraz som posahana, kazdy den na MK, frajer sa mi uz smeje.. Babo zatial nechce a ja obrat a brala by som hned..terza mi meska 3 den, je mi zle, takzky zaludok, napina ma z voni, citim sa unavena,macka sa ku mne podozrivo tuli.a test dnes negativny..:(