Existuje vsugerované tehotenstvo?
Ahojte, potrebujem sa spýtat na vaše nazory. Okolo 20 februara som začala užívať inofolic na Dr.doporučenie, vraj novinka na trhu na moje problemy s ovulaciou. Poslednu menštruáciu som mala na 35den:24.feb.-2. marca. Teraz už som menštruáciu nedostala neviem kedy som mala presne ovulaciu ale pohlavny styk bol 6., 7., 11., 18., 22., 24., 29., marca. Mám nafuknute bruško a bolia ma aj prsia, nemožeme sa ani milovať lebo mám ju akoby ztiahnutu a mala som s toho ružovkasty vytok. Test stale negatívny. Bojim sa či som si nemohla nahodou sama narozpravat falošne tehotenstvo, teda ani neviem či niečo take existuje a moje telo sa tak može spravat. Prosím o vašu radu.
@marry184 ..bud v klude, chovaj sa ako tehotna..... a kup si tehu testy aspon dva a testuj..........tehutest ukaze co je, a nie to, co si myslis, ze je...A sugescia je mocna carodejka, samozrejme, ze aj vsugerovane tehotenstvo existuje..... ale je to ozaj vzácne
@marry184
no ja osobne mam negativnku skusenost s tehu testami......
v piatok som po 3 co povedal ze NIE som ... dostala dalsi u lekara kde tiez bolo z nie,
a v pondelok sono ukazalo ze som v 15 tyzdni.....
takze jaby som urcite na krv sla alebo sono....
podotykam mne nic nebolo vobec a ani som enpribrala takze fakt sme nevedeli.....
Ja mam asi falosnu gravi teraz 2x :(prvykrat v novembri ked isla kolegynka dobra kamoska na matersku..nikdy som nemala velmi materskeskolny , skor na zvieratka;) a zrazu mi zacali meskat, co sa mi este predtym nestalo skor dostavam skor mrchu. Bolo mi zle , kava mi nechutila, napinalo ma, tazky zaludok cely den.. 2 testy negativne .Aj som sa zacala tesit a na 5 den mrcha🙂
Teraz som posahana, kazdy den na MK, frajer sa mi uz smeje.. Babo zatial nechce a ja obrat a brala by som hned..terza mi meska 3 den, je mi zle, takzky zaludok, napina ma z voni, citim sa unavena,macka sa ku mne podozrivo tuli.a test dnes negativny..:(

@marry184 existuje, vola sa to pseudogravidita, mávajú to sučky ale aj ženy ale nemyslím, že by to bol tvoj prípad... niečo sa s tebou deje, to je jasne ale odpoved na otazu či si, alebo nie si, tehotná ti da asi len gynekológ...a ružovkastý výtok, mohol znamenať uhniezdenie vajíčka... 🙂 držím palce...ale na tvojom mieste by som hned zajtra bezala k lekarovi, nech ti vezme krv...