HCG 180
Baby. Je to až tak hrozne ako mi niektoré píšu ?
HcG : Pondelok 121, Piatok 156, a Pondelok 180.
Som v skorom štádiu tehotenstva a nemám pravidelný menštruačný cyklus. Prišla som na gynekológiu veľmi skoro. Hneď po zistení gravidity z testu. Bola som pri 2 odlišných gynekológoch. Obaja mali v podstate rovnaký záver : Ste tehotná, gratulujem. HcG ide pomaly ale isto hore. Je to pomaly tým že nemate pravidelnú menstruaciu, preto sa ani na ultrazvuku ešte nič neukazuje. Ste v skorom štádiu tehotenstva preto je to tak. Čo myslite ? Ďakujem za odpoveď. Je to moje druhé tehotenstvo. Pri prvom som žiadne hcG neriešila. Bola som tehotná, bola. Bodka 🤷🏻♀️ Ale teraz to nejak neviem dostať z hlavy 😔 A bojím sa toho
@zuza265 no ja už len pockam do Pondelka čo ine mi ostava 😔
@zuza265 doktor že pokiaľ nekrvacam a nemám bolesti tak je to dobre. A to nemám ani jedno ani druhé 🤷🏻♀️🙂
Predpisal doktor nejaky progesteron,utrogestan,duphaston?
@bejbs123 nie
@bejbs123 akurát beriem femibion 1
To su vitaminy to je dobre,progesteron zadrziava krvacanie,takze pokial to neuzivate,tak je to uz len na prirode
No ja som bola tiež napr hneď po zistení tehu. Kvôli liekom som musela aby som nepotratila. A mne stúpalo ukážkovo. Každý druhý deň som chodila na hcg 50-110-220. No mne hovorili že to nevyzerá dobre že stúpa pomaly a nakoniec je z toho 5 mesačný valibuk.
Mne sa pri prvom tehu posunula ovulácia o dva týždne. Takže od začiatku to nesedelo podľa MS. Ked som išla k doktorke po 2 týždňoch meškania MS, ešte nič nevidela. Následne som chodila každý týždeň na sono a nesedelo to. Po mesiaci mi zobrala krv a začala ma pripravovať na to, že to nebude prosperujúce tehotenstvo a chcela ma poslať na kyret. Krv bola hraničná tak mi povedala, že ešte počkáme týždeň. Na sone bol len vak bez plodu. Zrazu o týždeň plod a akcia srdca. Celé tehu bolo o dva týždeň posunuté podľa dátumu pôrodu na základe poslednej MS. Takže nestresovat sa, počkať co bude v pondelok. Za mnatosobne zbytočné chodiť na krv, pokiaľ nemáš nejaký zdravotný problém. Ak to má byť prosperujúce tehotenstvo tak bude. Ak nie, tak nebude. Držím palce.
Nechcem byt tiez ta zla ale ja by som to dobre nevidela. Ozaj ti strasne pomaly stupa to hcg, je jedno ci bola posunuta ovulacia alebo nie. Keby si mala jeden odber hcg k dispozicii, tak sa da si povedat okej je nizke ale ovulaciu nevieme. Ja som toto tiez roky riesila a skumala a vygooglila snad cely internet ked sa ma to tykalo, ale z takeho slabeho rastu za tyzden by bol zazrak keby to bolo prosperujuce tehotenstvo. Minimum je aby sa hcg dvojnasobilo aspon kazde tri dni, ale u tebak zdvojnasobeniu nedoslo ani za tyzden. Kazdopadne drzim ti palce akludne nam daj vediet ked sa podari, nech si vsetci poupravime statistiky.
@bm_ osobne si nemyslim, ze ak niekto kto sa vyzna a vela ohladom toho studoval, cital, vyhladaval aj ked nieje lekar, ale pre vlastnu potrebu a povie pravdu ako to je, ze je zly. Skor mi pride nefer ak sa vyjadri niekto kto sa nevyzna a da falosnu nadej. Tuto je potrebne zmierit sa s faktami a zobrat si z toho to pozitivne a to je, ze autorka otehotniet vie cize ma obrovsku nadej a sancu do buducnosti, ze dalsi krat sa to podari. Dokonca po biochemickom casto byva ta sanca vyssia ,telo je nabudene, ak nebude treba kyretaz, ale odide to beznou menstruaciou tak sa kludne mozu snazit hned dalsiu ovulaciu a ako vravim sanca je velka a ja budem velmi drzat palce.
@elli333 ja som mala veľa biochemických a znamenalo to, že mám málo progesterónu. Čiže za mňa vôbec nie je jednoduchšie otehotnieť....treba hľadať príčinu...hlavne ak sa to stane viac x ..
S ostatným absolútne súhlasím. Je to biochemické, netreba si tu motať medové motúzy popod nos
@blonde_bella ano urcite skontrolovat HP , hematologia aj reprodukcna imunologia by nebola od veci ,ja viem 🙂. Len som chcela tiez byt trosku mila lebo je vacsia nadej, ze bude tehu v dalsom cykle ako to zeby sa tuto stal zazrak
Ahoj, pamätám si pri synovi, že som 16 dni od oplodnenia mala HCG už cez 400. Volali mi z centra asistovanej reprodukcie, keďže sa nám vtedy nedarilo dlho, že s tak vysokým HCG môžu tehotenstvo potvrdiť. Potom mi už HCG nebrali. Netuším teda, ako to ma rast. Prajem ti, aby to bolo ok. Ako vravel vždy môj lekár, kde konci medicína, začínajú zázraky. Mala som aj jedno biochemické. MS meškala 8 dni a potom prišla úplne štandardne. Jednoducho sa tam niečo chcelo asi udiať a neudialo sa. Veľmi držím palce ❤️
@zuza265 áno rastie to takto pomalšie niekedy a teda skoro vždy je to biochemické potom
Ja som bola az ked mi meskali 4 dni hcg som mala 1308, kazali mi prist na odber znova vo stvrtok a v pondelok som mala vysledok az lebo moj lekar ma v piatky volno a to som uz mala zo stvrtkoveho odberu hodnotu 4236 hcg. Ono u kazdej je to inak.