HCG negatívne a pritom ste tehotná
Zdravím, prosím vás o radu, naposledy som malá menštruáciu 6.3.2021 , od vtedi mi mešká. Ale cyklus nemám pravidelný mam 35 dňový. Predpokladám že menštruáciu som malá dostať 9.4. ....... Veľmi sa snažíme z manželom o druhé dieťatko . Ja som si to až tak neuvedomila a šla som 12. 4.na kvr. Ja ze mi mešká 2 týždeň. Zobral mi krv, volám že ake výsledky a sestrička že negatívna som. Ale tehotenské pryznaky mám. Prosím vás o radu?? Išla som skoro na krvné testy?? +
@rachel36a ďakujem, za odpoveď ale fakt už som stoho paff.
@hiwatari takže, je tam šanca. Ze môžem byt tehotná?
@veronikita1997 ja som bola v 6 tyzdni na ultrazvuku, nakolko mi neprisli kramy a 2 testy boli negat tak som volala s dr. A na ulzrazvuku uz bola interakcia srdiecka. A na dalsi den rano test aj tak negat, kedze mi to nedalo neskusit 😅😏🤷♀️
@hiwatari tehu testy maju citlivost 10 alebo 25... Na sone vidno plod ak je hcg vyssie ako 1000..v 2,5 mesiaci tehu je hodnota hcg od cca 25000 hore...neexistuje aby to nezachytil tehu test..😁 narobila som sa stovky testov , bola som 7 krat tehotna...takze ma nepresvedcis ze testy ti neukazali tehu
@hiwatari to áno, som zabudla napísať ze 13. 4 mi pichly vyvolavacku. Takže koľko mám počkať na menštruáciu ,? Keď že asi niesom tehotná?
@hiwatari akože fakt??? Takže všetko je možné? 😀
@rachel36a sorry ze mam inu skusenost 🙈
@veronikita1997 jop, mozne je ozaj vsetko. Tiez by som neverila nezazit to 😅
@hiwatari no veď toto keď človek nezazije, tak to nepochopí 😀
@veronikita1997 tak, ja som mala pri citlivom teste 5 dní pred ms slabú čiarku, ale bola tam. Deň pred očakávanou ms koľajnice okamžite.
Nie si tehotná. Krv by povedala ešte skôr a ani príznaky nemôžeš mať tie v čase vynechania nemá nikto.
@sono2 29.3.som mala ovul,, jedna páni mi hovorila že keď mám o neskorénu ovul, tak môže sa stať že môžem byť tehotná. Keď že som mala 29.3.ovul. Menštruácia nikde., žiadny zápal, cystu, žiadne tabletky som nebrala.
@veronikita1997 keď 29.3 tak podľa mňa z krvi by sa to už ukázalo... 12.4. ja tiež za každým mám príznaky🤭aspoň si namyslam, aj keď vidím negatívny test... Môže to byť aj psychikou možno, že ti neprišla ms
Ahojte-tu je moja skusenost..uzje to cca tyzden co som mala na teste slabu 2.ciarku..bola som aj u lekara ale samozrejme nic nevidel...hcg necele 2..prisla MS a vsetko sa zdalo ok..po 3 dnoch MS-standard mam okolo 5 dni..stale bolesti podbruska,prs a krizov neustavaju🤷♀️uz je to viac ako tyzden a robila som si test a furt je tam 2. slaba ciarka..sice slaba ale stale rovnaka..a tak som to mala aj u maleho..ziadne kolajnice neboli😉uz si pripadam psycho pritom vobec to nesilime..1 dieta uz predsa mame..k dr.sa nechcem trepat hned..ako je toto cele mozne?🙈😱ja viem ze som u lekara bola skoro nic by nevidel..cyklus mam velmi nepravidelny...mozem byt tehu aj napriek tomu ci co?🤣
@zuzanaa2010 ako si dopadla?
@janka_01 nebola som vtedy tehotna..az teraz 🙂

@hiwatari UTZ ukaze "nieco" pri HCG vyssom ako 1000 🙂 v opacnom pripade neuvidi lekar nic, nechcem nejako rozporovat tvoju skusenost ale ono sa to vlastne vylucuje - ak test reaguje pozitivne pri HCG 10 (desiatkova citlivost) a ultrazvuk ukaze nad 1000, tak mi to nevychadza ;)