icon

Hustý hlien na nohavičkách. Je to príznak tehotenstva?

janka9898
11. jún 2011

ahojte nehnevajte sa ak je tu uz daka diskusia na tuto temu ja som nenasla
chcem sa spytat s manzelom sa snazime o druhe babatko oplodnenie by malo byt pred cca dva txzdne dozadu
a vcera som si nasla na nohavickach biely hlien nie ako pri ovulacii ten viem aky je aj som ho mala na 12den cyklu ale toto je 28den cyklu a je taky husty biely nezapacha ani nijake problemy mi nerobi len je ho dost a je husty biely az sa na prstoch roztahuje moze to byt priznak tehotenstva tak skoro???
dakujem za kazdu reakciu a odpoved🙂

sabina0908
2. mar 2016

Dakujem budem 🙂 a ty si mala ake priznaky ?

candii
2. mar 2016

@sabina0908 skoro ziadne iba mi meskala MS co nezvykla a ranne nevolnosti neskor

mirkasan
7. mar 2016

Ahojte, chcela by som sa vás spýtať čo si myslíte - po vyradení hák sa mi každý cyklus postupne skracoval (zo 62na 56 a posledný 35 dni) dnes je to však už 37 deň a stále nič,len biely výtok . Na 23 deň som mala výtok s primesou krvi, trval cca 2 dni. Bábätko by sme veľmi chceli. Myslíte že by sa uz mohlo zadarit a test by už ukázal?

leren1
7. mar 2016

Ahojte...tiez mam miecny hlien a citim sa stale mokro menzes mam mat 9.3. Inokedy mam uz spinenie a bolestive prsia...teraz uz asi 5 dni mam ten vytok ,bolest noh a krizov ,caste cikanie , bolenie klbov inak nic,ziadne chute ani nalady...a svrbi ma cele telo...mala ste niektora podobne...snazime sa uz tri roky

jani255
12. apr 2016

@leren1 ahoj,zaujímalo by ma ako to u teba Dopadlo.mam bielyuhusty výtok,bolia ma kríze a kĺby na nohách,strašne. No a navyše mám zápchu,uz 2 dni, neviem teda coto má byť, včera zhruba som mala dostať ms, ďakujem a drzim palce😉

leren1
12. apr 2016

@jani255 ahoj zial nebolo to tehu...zrejme hormonalny vykyv,meskali mi nakoniec 13 dni (prvy krat )...u teba vy vyzera nadejne takze drzim palceky a daj vediet
...

jani255
13. apr 2016

@leren1 ja si moc nefandim, aj my už sa cez tri roky snažíme a nic, takže nexcem ani test robiť, mne uz príde samozrejme, že na ňom bude jedna palička ☹

leren1
13. apr 2016

@jani255 som na tom presne tak isto ☹

ondre
25. júl 2016

Ahojte. Ja mam tiez pb bielohusty vytok,bolesti v krizoch unava nevolnost a manzel mi povedal ze mam vacsie prsia. Test ukazuje stale 1 ciarku. Neviem co si mam o tom mysliet. Poradte mi

ivanusko
25. júl 2016

@jani255 ahoj...mozem ti poradit ak chces☺

ondre
25. júl 2016

@ivanusko mozes mi poradit?

ivanusko
25. júl 2016

@ondre vsimla si si,,ze mas na nohavickach priesvitny vytok???

ondre
25. júl 2016

@ivanusko doobeda som mala pocit ako keby som dostala, no bola to ako keby voda a v tom husty biely vytok. Trva to uz asi 3 dni. Od soboty ma bolia krize a hrozne ma bolelo v podbrusku tak ma este nebolelo.po jedle mi puka v podbrusku.

ondre
25. júl 2016

@ivanusko sa mi zda ze mam nafuknute a tvrde podbrusko. Rano nie, ale poobede uz ho citim. Za vsetko by som plakala ako male dieta

ivanusko
25. júl 2016

@ondre ak zbadas na nohavickach priesvitny opakujem priesvitny vytok tak mas plodny den a smelo do toho vies naco nyslim,,Zbadala si na sebe nejaku zmenu???

ivanusko
25. júl 2016

Nemyslis,,,ze si tehotna???? Ms mas pravidelny???

sibalka21
25. júl 2016

@ondre mozes mat ovulaciu

ondre
25. júl 2016

@ivanusko menzes nemam pravidelny. Tehotensky test je negativny. Rychlo'som' unavena.

ondre
25. júl 2016

@sibalka21 neviem mozno

ivanusko
25. júl 2016

@ondre test nemusi ukazat skus ist ku gynekologovi

ondre
25. júl 2016

@ivanusko sme na dovolenke u svokrovcov,neda sa mi

ondre
25. júl 2016

@ivanusko neviem kedy mam testnut. 😕

ivanusko
25. júl 2016

@ondre tak skus si irobit a uvidis....ale naj je ranny test takze si kup test na ranny moc

ondre
26. júl 2016

@ivanusko zajtra skusim.

pipinka540
27. júl 2016

Ja mam tiez taky husty biely hlienovy vytok. Nie casto ale mam. Co to je? Viete mi poradit?

ivanusko
27. júl 2016

@pipinka540 a zapacha????

pipinka540
27. júl 2016

Nie vobec.. a zabudla som napisat ze som 40tt

pipinka540
27. júl 2016

@ivanusko nie vobec... ale som zabudla dodat som 40tt tak neviem co to moze byt.

madana
27. júl 2016

@pipinka540 nemozu to byt kvasinky??

ivanusko
Autor odpoveď zmazal