Hustý hlien na nohavičkách. Je to príznak tehotenstva?
ahojte nehnevajte sa ak je tu uz daka diskusia na tuto temu ja som nenasla
chcem sa spytat s manzelom sa snazime o druhe babatko oplodnenie by malo byt pred cca dva txzdne dozadu
a vcera som si nasla na nohavickach biely hlien nie ako pri ovulacii ten viem aky je aj som ho mala na 12den cyklu ale toto je 28den cyklu a je taky husty biely nezapacha ani nijake problemy mi nerobi len je ho dost a je husty biely az sa na prstoch roztahuje moze to byt priznak tehotenstva tak skoro???
dakujem za kazdu reakciu a odpoved🙂
@sabina0908 skoro ziadne iba mi meskala MS co nezvykla a ranne nevolnosti neskor
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať čo si myslíte - po vyradení hák sa mi každý cyklus postupne skracoval (zo 62na 56 a posledný 35 dni) dnes je to však už 37 deň a stále nič,len biely výtok . Na 23 deň som mala výtok s primesou krvi, trval cca 2 dni. Bábätko by sme veľmi chceli. Myslíte že by sa uz mohlo zadarit a test by už ukázal?
Ahojte...tiez mam miecny hlien a citim sa stale mokro menzes mam mat 9.3. Inokedy mam uz spinenie a bolestive prsia...teraz uz asi 5 dni mam ten vytok ,bolest noh a krizov ,caste cikanie , bolenie klbov inak nic,ziadne chute ani nalady...a svrbi ma cele telo...mala ste niektora podobne...snazime sa uz tri roky
Ahojte. Ja mam tiez pb bielohusty vytok,bolesti v krizoch unava nevolnost a manzel mi povedal ze mam vacsie prsia. Test ukazuje stale 1 ciarku. Neviem co si mam o tom mysliet. Poradte mi
Nemyslis,,,ze si tehotna???? Ms mas pravidelny???
Ja mam tiez taky husty biely hlienovy vytok. Nie casto ale mam. Co to je? Viete mi poradit?
@pipinka540 a zapacha????
Nie vobec.. a zabudla som napisat ze som 40tt
@ivanusko nie vobec... ale som zabudla dodat som 40tt tak neviem co to moze byt.
@pipinka540 nemozu to byt kvasinky??

Dakujem budem 🙂 a ty si mala ake priznaky ?