icon

Ide o oplodnenie?

durihaj
22. nov 2017

Ahojte,
s priatelkou sme mali spolu styk a ja som sa do nej spravil. Bolo to v nedelu a dnes ma planovanu MS, ktora este nie je. Cize to bolo cca. 2-3 dni pred MS. Cyklus ma celkom pravidelny. Zaznamenava si to do kalendara v mobile a vychadza mi, ze to vychadza 27-29 dni. Niekedy fakt vynimocne sa stane ze ma aj 35 dni, ale to ked tomu predchadzaju stresy v praci napr. Ked raz bola na prehliadke u lekara, ten jej povedal, ze ma prave plodne obdobie, to bol 12. ten cyklu. Sme spolu niekolko rokov, asi 5 rokov sexujeme bez nicoho, aj pocas plodnych dni. Teraz som to prvy krat dal naplno, ked bolo kratko pred MS. Dieta chceme urcite raz, ale teraz este nie. Neviem ci sa obavat alebo nie.

Strana
z5
durihaj
autor
23. nov 2017

Viete ako to myslim. Vsak viem, ze ludia maju problem s otehotnenim, preto keby sa to nam podari na prvy sup, bol by to asi zazrak. Ale radsej by som este rok pockal

lavieenrose
23. nov 2017

@durihaj ach uz to tu nerozmazavaj asi jedina ta chapem ja...ani moj muz necitil dosledky konania kym nevidel pozitivny test :D po 3 mesiacoch chodenia...a inac myslela som ze drzim palce s tou pracou bytom svadbou a detmi ;)

durihaj
autor
24. nov 2017

Tak dnes dostala priatelka MS. Dala si rannu teplu sprchu a prislo to. Tak uz som pokojnejsi. 🙂 Myslim, ze tak o polroka sa mozme zacat snazit 🙂

Strana
z5