icon

Ide o oplodnenie?

durihaj
22. nov 2017

Ahojte,
s priatelkou sme mali spolu styk a ja som sa do nej spravil. Bolo to v nedelu a dnes ma planovanu MS, ktora este nie je. Cize to bolo cca. 2-3 dni pred MS. Cyklus ma celkom pravidelny. Zaznamenava si to do kalendara v mobile a vychadza mi, ze to vychadza 27-29 dni. Niekedy fakt vynimocne sa stane ze ma aj 35 dni, ale to ked tomu predchadzaju stresy v praci napr. Ked raz bola na prehliadke u lekara, ten jej povedal, ze ma prave plodne obdobie, to bol 12. ten cyklu. Sme spolu niekolko rokov, asi 5 rokov sexujeme bez nicoho, aj pocas plodnych dni. Teraz som to prvy krat dal naplno, ked bolo kratko pred MS. Dieta chceme urcite raz, ale teraz este nie. Neviem ci sa obavat alebo nie.

durihaj
autor
23. nov 2017

@barborac009
to bude ten paradox, ze vy sa snazite dlho a my to dame nechcene na prvy sup, co sa spravim do priatelky :D.
@lavieenrose
ja si nemozem na BA nejak zvyknut, hlavne ma stvu niektore namyslene hlavy a tie zapchy, to je to fakt des a bude to len a len horsie.

lavieenrose
23. nov 2017

@durihaj my v rodnom meste mame tiez problem so zapchami...v ba sme byvali v ruzinove a muz mal pracu blizko tak ani nestal v zapche...aj tie namyslene hlavy su vsade ..mozno niekde je aj vacsia koncentracia ako v ba ;) ak ma priatelka pracu co moze robit aj 100 km dalej tak to skuste risk je obcas aj zisk

durihaj
autor
23. nov 2017

moze a aj ja by som mohol robit home-office, ak by sa podarila najst taka spolocnost.

lavieenrose
23. nov 2017

@durihaj tak drzim palce aby sa vam zadarilo ;) su to velke starosti ale aj velke radosti

durihaj
autor
23. nov 2017

@lavieenrose
co myslis zadarilo? To byvanie, ci to dieta? :D

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj myslím že naráža na dieťa

gab1sol
23. nov 2017

@barborac009 teraz sa chytím len presne toho, čo si písala - pred mesiacom si bola na laparoskopii a potom si mala plodné dni, prišiel aj menzes... Nemožeš mať teraz plodné dni opäť? Či čo znamená pred mesiacom? Lebo ovulácia je prevažne len raz za mesiac... A teda, keď si mala pred mesiacom, teraz by si mala mať ďalšiu, či?

durihaj
autor
23. nov 2017

Asi budem zniet blbo, ale skusali sme robit tehotensky test a nic neukazal. Hovorim si, ze ak by nahodou sa nieco stalo pocas toho, ako sme to robili v strede, tak to uz by bolo asi vidiet na teste. Viem, ze nedelny nehodu mi test este neukaze, na to budem musiet pockat.

katusikkk
23. nov 2017

@durihaj
Ty si kolko vlastne mal nehod?😂

sticker
durihaj
autor
23. nov 2017

My chodime cely cas bez nicoho, ale nerobil som sa do priatelky, v nedelu to bolo prvykrat. Preto sme skusali, ci nahodou nemohlo ujst minule.

katusikkk
23. nov 2017

@durihaj
Neboj.Spi pokojne.😀

lillystranska
23. nov 2017

@katusikkk už som sa v tom čo písal stratila. Absolutne sa v tom už nevyznam. Ak správne chapem kedysi to robili ušlo mu urobila si test? a V Nedelu sa do nej urobil naplono ako hovorí aby zistil či tiež bude tehotna?

durihaj
autor
23. nov 2017

Ach jaj, zas ste sa prislo odbavovat vy dve?

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj prepáč ale píšeš už tak zmatene, že sa v tom už ani Boh nevyzna v jednom píšeš že si ju nechcel plodniť ale príspevok napíšeš, že možne oplodnenie. Potom píšeš že si to do nej pustil potom zas, že to bola nehoda. Teraz zas píšeš ak som to správne pochopila, že ti ušlo aj minule a robila si test a bol negativný tak teraz pre zmenu si to do nej pustil cele a zrazu to nehoda neni, Popravde už naozaj neviem čomu ma človek veriť

katusikkk
23. nov 2017

@lillystranska

@durihaj
Tak musis uznat,ze aspon my dve to s tebou tahame do uspesneho konca.Vlastne ty nas musis mat aj tak trosku rad.Ver,ze raz Ti budeme chybat😂
Ono ked ho nevytiahnes raz,tak to moze byt nehoda,ale v nedelu zas??Daj si pripomienku do mobilu,ze je cas vytiahnut😂

Takze aby sme pochopili.Z casu ked bol"hlien vajecneho bielku"vysiel dnes negativny tehu test.Z nedelnajsej nehody je este skoro robit tehu test,tak este cakas 😂
Chlape nepoznam ta,ale milujem tvoj zmysel pre humor.😝

sticker
durihaj
autor
23. nov 2017

Ja to zjednodusim. Hadam aj 4-5 rokov sexujeme bez ochrany, prerusovana suloz. Aj pocas tohto mesiaca/menstruacneho cyklu sme sa tak milovali. Nehovorim, ze mi uslo. Niekedy chlap nevie podvedome, ci mu uslo alebo nie, ale stat sa mohlo. A sexovali sme aj v strede cyklu, kedy by mali byt tie plodne dni. Tak sme spravili dnes test a ten bol negativny. Predpokladam, ze ak by sa nieco stalo v strede cyklu, tak test by to uz mohol ukazat.
To v nedelu som vypustil do priatelky vedome, priatelka srandovala, ze mozme trenovat na deti dokonca (samozrejme for), no ale ja som to zobral doslova a pustil to do nej. Priatelka bola v takom soku. Mozno aj to mohlo oddialit MS.

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj nehnevaj sa ale tvrdil si že šlo o nehodu a teraz píšešže vedome trocha si protirečiš nie

durihaj
autor
23. nov 2017

Tak boli sme obaja taki nadrzani :D

ebi88
23. nov 2017

No. Pokial nemate 15 a menej tak je toto tu cele nanajvys trapne. 1.asi by som sa riadne vytocila keby moj muz riesil moju chut na sex a menzes na nete bezomna, 2.sam Vies ze tehotna byt moze, ale tu ti nikto na to odpoved neda. 3. Sexujem s ochranou ked chcem dieta ale "este nie teraz" 4. Ked bude tehotna treba sa vystarat a neriesit ci teraz ci neskor . Kks chlape, take prispevky ked citam ako tento... *facepalm* posviet jej do pipiny ci nieco neuvidis...

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj kolko máš rokov? a priatelka?

lilyianka
23. nov 2017

@durihaj je malo pravdepodobne, ze by priatelka bola tehotna...ale to som ti uz pisala na zaciatku..ano su zeny, kt.maju posunutu ovulaciu a mozu ju mat pred ms, po ms alebo dokonca pocas...a samozrejme ovulaciu nemusi mat kazdy mesiac v rovnaky cas....
Inak len tak zo srandy to do nej pustit...no neviem mne to ako sranda nepride...myslim, ze dieta sranda neni....inak a este nechapem ako chlap podvedome nevie ci mu uslo...ved bud uslo alebo nie...

katusikkk
23. nov 2017

@durihaj
Akoze dieta nechcete,len kwd srandovala urob sa di mna,nwch natrenujeme ako sa deti robia,tak si to do nej vpustil 😲Matko zem

durihaj
autor
23. nov 2017

Ja 28 a priatelka 26. Viem, ze ovulacia nemusi byt v tom istom case.

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj aj som si myslela. V prvom rade kebyže si moj dovoli to pustiť do mna bez môjho povolenia asi by som ho umlatila prvým čo mi príde pod ruku. Ja osobne si myslím, že na to pravo chlap nemá pokial s tým vyslovene žena nesúhlasi. ŽENA rozhoduje o tom či chce byť oplodnena alebo nie, nie MUZ!

durihaj
autor
23. nov 2017

Som si vedomy mojej hluposti. Ja som aj navrhoval tabletku "po" ale priatelka nechcela a potom uz ani ja, ked som si precital, ake svinstvo to je. Snad som strielal slepymi

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj ja som ich použila dokopy 2x rozhodili mi cyklus ale ustalil sa a popravde po nich sa mi dokonca cyklus upravil, že je menej bolestivý a už nezvaciam

stepanka274
23. nov 2017

@durihaj gratulujem asi budes tata.!!!

ebi88
23. nov 2017

@stepanka274 no, asi radsej fakt keby nie...

ebi88
23. nov 2017

@durihaj spermie nie su naboje, haloooo, 28... snad si jej nezastrelil maternicu..

lilyianka
23. nov 2017

@durihaj moc si nerob srandu s tymi slepymi nabojmi...aby sa ti to raz ked dieta budete chciet nevypomstilo...ze vtedy budu ozaj " slepe"