Injekcia na vyolanie menzesu
Dobrý den maminy,chcem sa spytať ake máte skusenosti s vyvolávaciou injekciou na menzes ak mi mešká tyžden,dakujem
Tak ja by som nevydržala ..išla by som hneď kúpiť sama 😂
na nikoho by som veru necakala
TAK TO KLOBUK DOLE žE TO ZVLADATE ,ja by som bola na ne sama tak asi to druhe nehrozi
Mne meškal 10 dní, tiež predtým na sekundu presne som dostávala, tehu test negatívny, išla som k dokimu a nakoniec cysta. Dal vyvolávačku menzes prišiel na 11-ty deň a vyplavila sa. Držím palce. Fakt nemusí to byť hned tehu, aj ja som vtedy akoby napuchla, prsia sa mi zväčšili akoby, všetku príznaky som mala, kolko testov som sa ja narobila a nakoniec toto.
@zdenus35 mne ju dr.pichla a menzes neprisiel ani po 7 dnoch tak som sla spat k dr. Vzzala mi krv a ona ze som tehotna. Ani vo sne ma to nenapadlo, bo som dojcila maly mal ledva pol roka. Preto som ani test nekupovala. Ale nastastie vsetko dobre dopadlo, synator bude mat 17 r.
@stepanka274 ale nezufaj. Ja som to tiez nemala doma idealne. Ked sa drobec narodil tak najsyarsi nemal este 3 r, prostredny 16 mes a mimi doma. Ale bol ukazkove babo a vyrastol z neho super sikovny chalan a aki su chalani kamosi tak to je parada. Som za nich velmi vdacna a nesmierne ich lubim a rada spominam aj toto v tvojich ociach teraz tazke obdobie. Da sa to zvladnut. Tak sa nastav a aj babo bude fajn
🙂
@stepanka274 no ja si ho nenecham :(

@zdenus35 sprav test 🙂 sme zvedave 😂