icon

IVF a neviem či som v tom

marienka987
8. sep 2018

Ahojte rada by som sa pripojila k vasej debate. A porozpravala by som Vam svoj pribeh. Postupila som 1IVF pri odbere vajicok mame 11 krasne embrya. Dva s nich mi vkladali, 23.8.2018 povedali mi ze je velka sanca, preto ze som mlada,zdrava. 5.9 som bola po 14 dnoch na krvny test, no sestricka mi volala že som tehotna no ja som si spravila tehotensky test este ked som bola asi 9 den po vkladu a mala som negativny mozte mi poradit ak ste mali taki isti pripad dakujem 😕😕

mimiqa
8. sep 2018

@marienka987 9ty den nieje nic to je povacsinou skoro...na ten 12ty je to istejsie....ak ti povedala ze si tak ved gratulujem...urob si test rano a uvidis ze palicka bude..hlavne klud teraz...a ak bude tak v pondelok sa o take cca dva tyzdne objednaj na sono

whatever1
8. sep 2018

Z krvi sa tehotenstvo urci skor a presnejsie ako z testu. Kedy mas ist na kontrolny odber?

zuzicka72
9. sep 2018

@marienka987 no ved sa tes...si tehotna,gratulujem....nic nemôže byt istejsie,ako vysledok z krvi...

marienka987
autor
9. sep 2018

@whatever1 pondelok

marienka987
autor
9. sep 2018

Ahojte baby chcem sa spitat ešte nečo pany sestricka mi povedala že ked budem krvacat alebo špinit mam ist na pohotovost a dnes 9.9.2018 mala som rano taky uplne slaby vytok mam ist na pohotovost či mam čakat . prosim porate my som uplne vistrašena .

mimiqa
9. sep 2018

@marienka987 ja by som isla..vidno nebude nic..no zoberu ti krv a podla hcg zistia ako si na tom....nemas nahodou progesteron brat??? Ak ani zvisuje sa davka o jednu tabletku teda gulicku

whatever1
9. sep 2018

@marienka987 pokial bol ten vytok krvavy alebo hnedy tak chod aby si sa nestresovala. Velmi vela zien krvaca na zaciatku. Vtedy treba hlavne kludovy rezim.

marienka987
autor
9. sep 2018

Dakujem žienky za radu . dnes okolo tretej som bola je všetko v pohode špinila som kvoli uhnezdenu vajicka :D a ja som panikarila a este beriem injekciji Flaksiparine ktora mi riedy krv tak že mi ju velmi preriedila ale je to v pohode videla som tAm uz nieco na ultrazvuku a som v 5 tizdny tehotenstva . dakujem za rady a prajem vam ties abi ste boly zdravucky ako rybki .. 🙂

mimiqa
9. sep 2018

@marienka987 no vidis..uz len oddychuj...drz sa

marienka987
autor
10. sep 2018

Dakujem aj vi sa.drzte mimiqa