Je čas na tehotenský test?
Dobrý deň z týmto ešte nemám skúsenosť menzes som mala mat približne 19 apríla.
A však som mala len keď som bola na WC utrela som sa a bolo to len raz co som videla krv (slabo Ružové) celý deň až dodnes som odvtedy nemala čakala som ze sa to rozbehne že som možno prechladena netuším ci nerobiť zbytočne test u nas vypredané len v meste a nie som si istá ci ísť kupovať mala ste niektorá takúto skúsenosť? Ďakujem

Mozes mat aj cystu, zapal, polyp a kadeco ineho, bez testu sa nepohnes... pri 13 dnovom meskani fakt neviem na co s tym testovanim cakas... muzovi rano povies, kupi, ak sa ti do mesta nechce...
Nechapem - ty nie si ani trosku zvedava??? Mne keby 2 dni len meska, uz testujem. A este ked si mala slaboruzovy vytok, to je tehotenstvo. Ja som tak mala.
Vsak Ti meska 13dni a ty si nie ista ci kupit test ?
Kup
ci je cas na tehu test? uz bol pred 2t. kludne urob a uz budes mat jasnu odpoved. po skoro 2t meskani uz v pripade tehu musis mat riadne kolajnice - cize riadne a ajsne pozitivny test.
duchov nehladaj, ak budes mat ducha, tak tehu nie si. po tak dlhom meskani je duch uz malo.
@majamat ďakujem za radu skúsim teda dnes
@ivik4 mala som krvácanie. Čiastočne malo množstvo
Test je negatívny
@renatka133 tak zrejme nejaka hormonalna odchylka. ta moze nastat z roznych dovodov.
@majamat ano už som bola u gynekológa .. vraj je tam cista
@renatka133 to je neprijemne. tak skore uzdravenie. s cystami si niekedy telo vie poradit

@renatka133 áno kúp si test, mala som to podobne ako ty a bola som tehu