Je ešte šanca?
S mužom sa snažíme o bábätko.
Mam presne týždeň do menzesu, robila som si testy, su vsak uplne snehobiele (ani náznak ducha). Od dnes mam pocity, jemne bolesti ako by uz menzes mal prísť zajtra (mávam to tak).
Znamená to, ze sa nám opäť nezadarilo? 😔
Ďakujem za každú ľudskú reakciu.
@katka281 dakujem ti ❤🤗
Týždeň pred je veľmi veľmi skoro ved len 10-14 dbi od ovulacie putuje vajicko do maternice tak ako by ti mohli vyjsť pozitívne ked tam ešte nie je??? . Mne testy ukazali v den ked som mala dostať velmi velmi slabuckeho ducha..o par dni to potvrdil az Digi test pri oboch tehotenstvach

vsetko je raz 1x.
mam 46r a ms mam uz cez 30r. uff, ani by som nepovedala, ez uz tak dlho.
za to obodbie som uz zazila zmeny dlzky cyklu, mavala som cyklus v rozmedzi 18-34dni. mavala osm pravidelny cyklus, len boli obdobia, ked bol kratsi a obdobia, ked bol dlhsi, boli to dlhe obdobia. pred viac ako 20r som mavala obcas cyklus predlzeny dokonca aj na 45dni, tak 3x rocne. to bolo koli posunutej ovulke, co mi raz gyn potvrdil.
a zmeny v pms - raz mam, inokedy nie, resp az tesne pred, tiez priznaky pms su rozne intenzivne a aj rozne, raz nenapadne, raz je ich vela. dokonca teraz mavam taketo priznaky uprostred cyklu, ked nastava hormonalna zmena - normalne mam chute a som vyhadzana, potom sa to skludni a pride to az tesne pred ms. niekedy az pocas ms co uz je divne.
tiez som mavala obdobie, ked som mala 3 dni pred ms spinenie. teraz to nemavam. predtym davnejsie som to nemavala.
jednoducho taketo zmeny v cykle su bezne, deju su v rozne dlhom casovom horiznte, v zavislosti od priciny. a samozrejme vzdy je neico 1x.