Je hcg 2800 v 5+3 týždni tehotenstva normálne?
Ahojte žienky. Dnes som bola u lekárky, kde som mala hcg 2800, mala by som byť v 5+3tt. Gestacny vak 7,3mm. Je to v poriadku prosím Vás? Pretože lekárka vravela niečo také, že podľa hcg som tehotná uz dlhšie ale podla gestacneho vaku zase sedí. Kontrolný odber som mala dnes a podla neho sa vlastne uvidí ako sa vyvíja.
Na Sone nebolo nič vidieť iba gestacny vak a jednu cystu. Mali ste niektorá? Dopadlo to dobre? 🙏ďakujem
baby prečo sa všetko nepýtate dr ale tu? kto iný ako lekárka u ktorej si bola povie viac? A 5+3 je niekedy vidno už aj zltkový vak ale plod ešte nie..
@anonym_b808d3
@anonym_b808d3 pýtala som sa, ale veľmi neochotne mi odpovedala. Dokonca mi ani neodpovedala na moje otázky.
Iba ma odbila tym, ze počkáme na zajtra co ukaze odber.
@anonym_b808d3
@anonym_b808d3 pýtala som sa, ale veľmi neochotne mi odpovedala. Dokonca mi ani neodpovedala na moje otázky.
@edithp tak ja tiež ked som mala biochemicke tehotenstvo mi dr nezobral ani krv na hcg, na sone videl malu bodku a tiež povedal, že len čakať.. tak uvidiš zajtra daj vedieť, dobre to dopadne ❤
Ja som bola u doktora 6+3 a bolo vidiet len gestacny vak, o 3 dni neskor , ked som isla na kontrolu uz bolo vidiet plod aj srdiecko bilo. Neboj, dobre to dopadne .
ale lekarka ma pravdu ze bude vidiet podla kontrolneho odberu, navyse si sla velmi skoro
ale lekarka ma pravdu ze bude vidiet podla kontrolneho odberu, navyse si sla velmi skoro
@anonym_b36b79 išla som tam v piatok lebo som spinila a zľakla som sa, následne ma zavolala na odbery v pondelok a dnes v stredu, z pondelkových odberobv mi povedala,že tehotenstvo musí trvať dlhšie ako 5tt, co však ale na ultrazvuku nebolo vidieť. Bol vidieť iba gestacny vak, cysta a hematom.. Lekárka mi nechcela veľmi odpovedať ani na moje otázky, iba ma odbila s tým,že zajtrajší výsledok nám povie viac. Tak uvidíme, čo bude zajtra.
@anonym_b36b79 išla som tam v piatok lebo som spinila a zľakla som sa, následne ma zavolala na odbery v pondelok a dnes v stredu, z pondelkových odberobv mi povedala,že tehotenstvo musí trvať dlhšie ako 5tt, co však ale na ultrazvuku nebolo vidieť. Bol vidieť iba gestacny vak, cysta a hematom.. Lekárka mi nechcela veľmi odpovedať ani na moje otázky, iba ma odbila s tým,že zajtrajší výsledok nám povie viac. Tak uvidíme, čo bude zajtra.
@edithp ja chapem tvoje obavy, len pisem ze v takomto tyzdni je yo bezny nalez a mudrejsia bude aj lekarka po opakovanych odberoch. Aj keby chcela asi k tomu zatial nema co viac povedat. Kazdopadne drzim palce. Hcg rastie individualne, niekto mava skratka vyzsie uz na zaciatku
Jasne, vydržím. Len som asi chcela počuť aj iné skúsenosti,ako to mali ostatne ženy, v skorom tehotenstve a to hcg ci je v poriadku.
@anonym_b808d3
@edithp odkiaľ si a akú máš dr? Ja som v 5+5tt malá gestacny vak .. hodnotu HCG mi dr ani nikdy nehovorila .. ani mi nebrali takto skoro krv .. až v 12tt

baby prečo sa všetko nepýtate dr ale tu? kto iný ako lekárka u ktorej si bola povie viac? A 5+3 je niekedy vidno už aj zltkový vak ale plod ešte nie..