icon

Je hcg 2800 v 5+3 týždni tehotenstva normálne?

edithp
30. sep 2026

Ahojte žienky. Dnes som bola u lekárky, kde som mala hcg 2800, mala by som byť v 5+3tt. Gestacny vak 7,3mm. Je to v poriadku prosím Vás? Pretože lekárka vravela niečo také, že podľa hcg som tehotná uz dlhšie ale podla gestacneho vaku zase sedí. Kontrolný odber som mala dnes a podla neho sa vlastne uvidí ako sa vyvíja.
Na Sone nebolo nič vidieť iba gestacny vak a jednu cystu. Mali ste niektorá? Dopadlo to dobre? 🙏ďakujem

anonym_b808d3
•
30. sep 2026

baby prečo sa všetko nepýtate dr ale tu? kto iný ako lekárka u ktorej si bola povie viac? A 5+3 je niekedy vidno už aj zltkový vak ale plod ešte nie..

edithp
autor
•
30. sep 2026
@anonym_b808d3

baby prečo sa všetko nepýtate dr ale tu? kto iný ako lekárka u ktorej si bola povie viac? A 5+3 je niekedy vidno už aj zltkový vak ale plod ešte nie..

@anonym_b808d3
@anonym_b808d3 pýtala som sa, ale veľmi neochotne mi odpovedala. Dokonca mi ani neodpovedala na moje otázky.
Iba ma odbila tym, ze počkáme na zajtra co ukaze odber.

anonym_b808d3
•
30. sep 2026
@edithp

@anonym_b808d3
@anonym_b808d3 pýtala som sa, ale veľmi neochotne mi odpovedala. Dokonca mi ani neodpovedala na moje otázky.

@edithp tak ja tiež ked som mala biochemicke tehotenstvo mi dr nezobral ani krv na hcg, na sone videl malu bodku a tiež povedal, že len čakať.. tak uvidiš zajtra daj vedieť, dobre to dopadne ❤

romana76
•
30. sep 2026

Ja som bola u doktora 6+3 a bolo vidiet len gestacny vak, o 3 dni neskor , ked som isla na kontrolu uz bolo vidiet plod aj srdiecko bilo. Neboj, dobre to dopadne .

anonym_b36b79
•
30. sep 2026

ale lekarka ma pravdu ze bude vidiet podla kontrolneho odberu, navyse si sla velmi skoro

edithp
autor
•
30. sep 2026
@anonym_b36b79

ale lekarka ma pravdu ze bude vidiet podla kontrolneho odberu, navyse si sla velmi skoro

@anonym_b36b79 išla som tam v piatok lebo som spinila a zľakla som sa, následne ma zavolala na odbery v pondelok a dnes v stredu, z pondelkových odberobv mi povedala,že tehotenstvo musí trvať dlhšie ako 5tt, co však ale na ultrazvuku nebolo vidieť. Bol vidieť iba gestacny vak, cysta a hematom.. Lekárka mi nechcela veľmi odpovedať ani na moje otázky, iba ma odbila s tým,že zajtrajší výsledok nám povie viac. Tak uvidíme, čo bude zajtra.

anonym_b36b79
•
30. sep 2026
@edithp

@anonym_b36b79 išla som tam v piatok lebo som spinila a zľakla som sa, následne ma zavolala na odbery v pondelok a dnes v stredu, z pondelkových odberobv mi povedala,že tehotenstvo musí trvať dlhšie ako 5tt, co však ale na ultrazvuku nebolo vidieť. Bol vidieť iba gestacny vak, cysta a hematom.. Lekárka mi nechcela veľmi odpovedať ani na moje otázky, iba ma odbila s tým,že zajtrajší výsledok nám povie viac. Tak uvidíme, čo bude zajtra.

@edithp ja chapem tvoje obavy, len pisem ze v takomto tyzdni je yo bezny nalez a mudrejsia bude aj lekarka po opakovanych odberoch. Aj keby chcela asi k tomu zatial nema co viac povedat. Kazdopadne drzim palce. Hcg rastie individualne, niekto mava skratka vyzsie uz na zaciatku

sisska96
•
30. sep 2026
@edithp

@anonym_b808d3

@edithp Však dozajtra hádam vydržíš

edithp
autor
•
30. sep 2026

Jasne, vydržím. Len som asi chcela počuť aj iné skúsenosti,ako to mali ostatne ženy, v skorom tehotenstve a to hcg ci je v poriadku.

anonym_32b88f
•
1. okt 2026
@edithp

@anonym_b808d3

@edithp odkiaľ si a akú máš dr? Ja som v 5+5tt malá gestacny vak .. hodnotu HCG mi dr ani nikdy nehovorila .. ani mi nebrali takto skoro krv .. až v 12tt