icon

Je Mamatest 10 spoľahlivý?

1safirka1
26. jan 2012

Ahojte kočky, je mamatest spolahlivy??? kramy mam dostat pondelok a dnes mi tento testik ukazal druhu ciarku

denya89
11. sep 2016

staci sa len pozriet dobre

denya89
11. sep 2016
denya89
11. sep 2016

Dufam ze je vidiet

nivea777
11. sep 2016

@denya89 ciarka tam je.. ale zbytocne pojdes ku gyn este.. neuvidi nic

denya89
11. sep 2016

@nivea777 v piatok som tam bola doktorka uz nebola a chcela som sa len vysetrit ci som v poriadku a sestricka aby som sa v pondelok stavila a uz tyzden ma bolia bradavky prsia sa mi kus splnsili

nivea777
11. sep 2016

@denya89 no lekarka ti zoberie krv.. na sone mozno bude len vacok a povie ti aby si prisla znovu o par tyzdnov na potvrdenie tehotenstva

denya89
11. sep 2016

@nivea777 aj nieco budem vediet napisem dufam ze budu dobre spravy ale prisaham predtym ma neboleli len teraz teda minule ma boleli na dotyk prestalo a znova a uz tyzden aj daco to trva

nivea777
11. sep 2016

@denya89 sak to je normalne v tehotenstve.. chapem ze tam chces ist.. kludne chod ale nie je zdrave aby ti robili sono teraz a potom o 2 tyzdne.. neprospieva to babatku

denya89
11. sep 2016

@nivea777 tak nemam skusenosti ale potesilo by ma ze som a budem tehotna...tak neviem kedy je ist k zenskej zajtra by som sa len popytala no uvidim do zajtra

sibalka21
11. sep 2016

@denya89 ale gynekologicka ti nebude pozerat na test :D ... ja som myslela ze na sone nebude nic vidiet, cize ti nebude vediet povedat ci si tehu, jedine krv ti zobere

denya89
11. sep 2016

@sibalka21 tak staci krv pozriet vsak poviem vo veci

nivea777
11. sep 2016

@denya89 a byt tebou pockam do takeho 7-8 tt..to uz bude srdiecko bit a bude ti moct potvrdit tehu...teraz ti sice veznme krv,povie ze hej hcg tam je a necha ta aj tak cakat..ale to.ze mas hcg v krvi vies uz odkedy si si nasla //..

denya89
11. sep 2016

@nivea777 aj tak mozem spravit mne staci aj krvne testy a potom uz na sono ale nemam priznaky ako nie kazda zena musi mat tie iste...ale kebyze nie som tak by sa ta slaba palicka nezobrazila vobec na T prvy krat som robila test

nivea777
11. sep 2016

@denya89 no ako boli testy ,kde sa // sa ukazalo a tehu to nebolo.hlavne mamatesty robia duchov falosnych..sak chod teda doktorke co ti povie.. alebo rano zavolaj ci mozes prist a ona ti povie...mne sestricka povedala ze oni to tak nerobia,ze rovno na sono aby videli srdiecko

denya89
11. sep 2016

@nivea777 rano ma priatel odvezie len ja este musim ist ja urad prace na 8:00 zasadacka a potom k zenskej pojdem i ked by som isla tam skorej a to ako prve vybavit

nivea777
11. sep 2016

@denya89 moja krv berie hned rano.. ja idem na 8:00,ale to mam uz vysetrenie dalsie ohladom protilatok

nivea777
11. sep 2016

@denya89 kolko ti meska MS?

denya89
11. sep 2016

@nivea777 tak jedine ak skorej vyrazim priatel ma odvezie lebo lde robi zenska tak tam uz nebyvam a este len mam dostat a mesiac sa priatel do mna tak vtedy mi privolal MS a dostala som 15teho a v juli 17teho a ci teraz budu meskat uvidim

nivea777
11. sep 2016

@denya89 to tam chces ist pred Meskanim MS? prepac musim sa trochu zasmiat.. V tomto pripade tam faaakt pojdes zbytocne.. a to mi da vela bab za pravdu..Ku gyn sa chodi az ked ti meska... ;) Pockaj ci pride MS a potom chod ku gyn..Niektori lekari ani neriesia pokial zene nemeska

denya89
11. sep 2016

@nivea777 nevadi ale aspon budem vediet tak ist len vtedy ked mi meskat budu s tymto nemam ja skusenosti ale uz teraz budem vediet 🙂

nivea777
11. sep 2016

@denya89 je dost mozne,ze este MS dostanes.. uvidis .. ked ti bude tyzden meskat tak chod potom lekarke na krv

denya89
11. sep 2016

@nivea777 a chcem sa spytat ked som mala minuly mesiac 15.augusta alebo 17.teho MS kedy ma zena plodne dni ?

dominini
11. sep 2016

@denya89 ja som mala 15. Juna a plodne dni som mala okolo 28. Juna .. je to dost individuaalne, skus si pozriet tehotensku kalkulacku

denya89
11. sep 2016

@dominini ano tak ty si vtedy mala uz plodne dni..s priatelom travime len vikendy kedze pracuje v inom meste a je cez 200km odomna...aj som pozerala ze vypocitaj si plodne dni a zadat kedy som dostala MS

dominini
11. sep 2016

@denya89 no aj moj je prec, zadarilo sa az ked bol mesiac doma. Inak neviem kedy mam plodne dni, to som si pozerala az na kalkulacke. Ale u kazdej je to inak niektora ma tesne po ms niktora v strede alebo na konci cyklu .. je to individi.. 😔

denya89
11. sep 2016

@dominini uvidim ako bude a stiahla som si menstr.kalendar tam mam aj kedy mozem mat plodne dni a kde je vysoka samca tehotenstva tak vtedy mam priatela prec tak len pri strednom sanci to sme vtedy spolu

dominini
11. sep 2016

@denya89 ved to, najdolezitejsie je aby bol v spravne dni doma... Tak to treba poriadne pripravit ked ho budes mat dlhsie doma. A ty mas teraz cas si zistit kedy mas plodne dni prednejsie. Meraj si bazalnu teplotu alebo rob ovu testy. A potom na to vhupnete s istotou 😊😊

dominini
11. sep 2016

@denya89 * preklep ( presnejsie ")

denya89
13. sep 2016

Chcem sa spytat este mozem dostat menstruaciu lebo neviem ci nedostanem taku slabu

sibalka21
13. sep 2016

@denya89 pokial mas viditelne pozitivny test a silnie, nemala by si dostat MS.... Pokial bude slabucka, len take spinenie tak by to mohlo byt ok ale pokial bude normalna alebo silnejsia tak by som asi zasla k lekarovi