icon

Je Mamatest 10 spoľahlivý?

1safirka1
26. jan 2012

Ahojte kočky, je mamatest spolahlivy??? kramy mam dostat pondelok a dnes mi tento testik ukazal druhu ciarku

Strana
z7
krenkova
26. jan 2012

Ahoj, u mňa bol spoľahlivý na 100% 😉 , prvýkrát ukázal druhú čiarku slabšiu, ale bola tam,a o 2 dni bola ešte výraznejšia a vyšlo mi to takto v deň predpokladanej menštruácie. No a potom mi to potvrdil lekár 🙂

anjelicek26
26. jan 2012

mamatest je celkom spolahlivy. Ak zajtra - pozajtra zosilnie je to jasne. Kazdopadne nezvykne ukazovat duchov, ale len tehu.

edita84
26. jan 2012

áno je 🙂

strihalka
26. jan 2012

aj u v mem pripade byl spolehlivy, ukazal mi velmi skoro slabou carku, ktera silnela....gratuluji

poleva
26. jan 2012

áno,ale len prúžkové,nie tyčinkové,aspon u mna

ktore
26. jan 2012

ano aj aj mozem potvrdit ze je to ten najlepsi test............ja som si po nom urobila aj iny test aj ked desiatkovy ale neukazal nic a mamatest uz peknu ciarku aj poobede

makalka165
26. jan 2012

aj u mňa bol spoľahlivý 🙂

miumia
26. jan 2012

najlepsi test na trhu!!! absolutne 100%
ked som sa testovala nejakym inym nikdy som si nebola ista a stale som kupila aj mamatest a ten spolahlivo odhalil aj to co ine nie, dokonca 5 dni pred ocakavanou MS 🙂

acko
26. jan 2012

@1safirka1 mamatesty, ci uz 20 alebo 10 su jedny najspolahlivejsich. gratulujem, si tehotna 🙂

anlady
27. jan 2012

Potvrdzujem, mamatest - je naj 😵

jerryjanka
27. jan 2012

mamatest - najlepší na našom trhu
rapi-clear - najotrasnejší test ukazuje falošne čiarky a ked už je aj žena tehotná tak ukazuje zasa slabo aj ked ine testy už krasne čiarky

tinara23
27. jan 2012

100% spolahlivosť u mňa, vždy pekné čiaročky (kuk album)
mala som aj rapiclear, ale ten dokopy nič neukázal a mamatest10 krásne čiarky 🙂

linddi
1. feb 2012

Takže pridám aj ja svoju skúsenosť s mamatestom10:
25 DC som si robila tento test - výsledok // - pozit. - čiarka bola slabšia ale viditeľná.
28 DC - presne to isté.
O dva dni neskôr, t.j. dnes som dostala krámy. Takže, u mňa bol asi tak spoľahlivý, že by som sa dnes najradšej rozplakala od jedu 😠 . Ja viem, že sa to niekedy stáva, ale..... Aspoň viem, že test - hocijaký, treba naozaj robiť až po 5 dňoch vynechania menzesu.

natalia
1. feb 2012

takuto skusenost som mala aj ja veru...bola som potom nahnevana,najlepšie je robit test až ked meška menzes..predide sa zbytočnemu sklamaniu ☹

gabinka41
18. apr 2012

ja som 29DC a mávam 26dňové cykly.Test som robila mamatest na obed 28DC a bol negatívny....mešká mi to 4 deň......tak uvidíme,čo bude......

gubcikova
18. apr 2012

u mňa bol spolahlivý na 100% v deň očakávanej menštruácie pri prvom tehu.zato rapiclear mi neukázal tehu ani ked som už bola v 2tt,4tt,6tt.potom som vyskúšala iný (neviem ako sa volal)a boli tam 2 čiarky a gynekológ na druhý deň potvrdil tehu 6+5tt

lucka1987
18. apr 2012

myslím ze mama test je jeden z najspolahlivejsich baby testov.. pokial sa ukaze len duch nic sa nedeje.. ciarka zosilnie v priebehu par dni

nelynka
18. apr 2012

10000%, nikdy som lepší test nevidela..
žiaden iný sa s ním nedá porovnať..ani nádodou..

lusi636
25. júl 2012

ahojte viete mi poradit mne ukazal test jednu ciarku silnu a ta druha bola celkom na zaciatku tej tej testovacej zony akoby v tom zhibe ale bola tam mozem byt tehotna inac a bol to prave mama test 10 ale bol test nespravne urobeny prosim poradte mi

darinkazv
25. júl 2012

1 000 000%. najlepší test, aký je. mne ukázal tehu už 8dpo. ostatné testy boli vtedy snehobiele. 2 mamatesty pozitívne a 4 testy iných značiek totálne biele. a tie čiaročky z mamatestu mali včera 3 mesiačiky 🙂

strawberry17
29. júl 2012

vyskusala som viacere, mamatest bol najlepsi 🙂

ivetka951
4. aug 2012

Ano je na 1*

veonka
4. aug 2012

je spoľahlivý, odporúčam 😉

nevestickaaaa
2. okt 2012

Baby, v koľký DC vám ukázal mamatest // ? Ďakujem!

jasminkaj
8. okt 2012

Ahojte vsetky 🙂 Mam taku trosku cudnu otazku - s manzelom sa snazime o babatko, testy si robim ako diva, ale zatial vzdy negativny vysledok. Posledny som si robila vcera rano Mamatest Comfort 10 - tiez negativny. Cakala som na vysledok 10 minut, aj ked v pribalovom letaku je napisane, ze po uplynuti 5 minut uz vysledok neodcitat! Tak som ho hodila do kosa a dnes ked som vynasala kos tak pozeram, ze je na nom slaba druha ciarka 🙂 Stava sa to bezne pri tychto testoch, ze po uplynuti dlhsieho casu vzdy ukazu aj druhu ciarku a preto je v pribalovom letaku taka instrukcia? Co myslite? Dakujem za vase postrehy 😉

janaplt
28. jan 2013

@jasminkaj napis mi prosim ta IP ako si dopadla. mne toto mamatest spravil vcera.. a neviem co si mam mysliet 😕

seklava
12. jún 2013

Tu uz nik neni?

miss_shy
28. okt 2013

Po vynechani MS mi ukazal // a o den uz len /, ja mu uz neverim ☹

aber
28. jún 2015

Ahojte ukázal sa mi včera takáto slabšia čiarka.. Teraz neviem

evittam
28. jún 2015

@aber Ahoj, a v ktorom by si mala byť cca týždni? Odporúčam ti kúpiť si digitálny test a máš po starostiach a otázkach a "vykukávaní" na takéto testy, že aká je silná čiarka 🙂 😉 . Digi ti krásne ukáže - mne ukázal +2-3. Držím pršteky. Ale inak ten test vyzerá pozitívne - ja som si najskôr tiež spravila tento obyčajný a ukázal mi ešte slabšiu druhú čiarku a nevýraznú.

Strana
z7