Je mi ozaj zle. Som tehotná?
Ahojte žienky,som na antikoncepcii veľmi dlhý čas, ale týždeň som brala antibiotiká. Dnes očakávam menštruáciu ( dnes neberiem antikoncepciu) ale je mi ozaj zle. Myslíte že som mohla otehotnieť? Môže mi to test už dnes ukázať? Naposledy som zobrala HAK 27.4.
Ďakujem
Tak jak si naposledy zobrala pred mesiacom tak tento mesiac si už chránená nebola tak áno pokiaľ si mala pohlavný styk počas ovulácie so všetkým tak áno môžeš byť tehotná
@matullienka mala som len týždeň pauzu , počas menštruačného cyklu a potom som opäť mesiac používala HAK až do včera.
@simbatko a už by mi ukázal dnes výsledok či je ešte skoro. ?
Je možné, že si tehotná, ATB znižujú účinnosť HAK ... urob si tehotenský test, už by Ti mohol ukázať.
Tak napísala si že naposledy si zobrala HAK 27.4. to bolo pred mesiacom urob si test a uvidíš možno ti len antibiotiká rozhasili cyklus
@matullienka myslela som to tak že som27.4? Dobráka HAK a potom týždeň pauza počas ktorej som užívala aj antibiotika. A potom som opäť začala používať antikoncepciu
Cize si uzivala HAK v case pauzy... Takze prvy tyzden uzivania noveho blistra si nebola chranena - to je ten najrizikovejsi tyzden. Cize sprav test
@veronikaszabova vyšiel mi negatívny
Mne tu ideš nadávať a sama stresujes. Mne vždy antibiotika rozhadzuje cyklus a tehotná nie sok
Akoze je to 50:50 a vidis test mas negativny takze asi je to takto. Lebo myslim ze pokial by si uz bola tehotna nieco by na teste bolo.
Ak je test negatívny, tak zle ti môže byť z hocičo ho...
@lucia851 to asi pratri do inej diskusie
@sense už nám je celej rodine zle..☹️takže asi viróza. Ďakujem za rady🙏

Áno..treba spraviť test..aby si vedela na čom si .. antibiotiká znižujú účinnosť antiky...daj vedieť držím ✊