Je môj ovulačný test pozitívny?
Ako pise kocka vyssie, este vecer sprav, este nie je, ale je to na dobrej ceste.
včera si mala aký? lebo napr. ja ked som sa testovala, tak viac dní po sebe a po istej intenzite to začalo klesať a skoro nikdy to neboli dve rovnaké čiarky. To by bolo naj, keby otestujes aj vcera, dnes a aj zajtra, možno aj pozajtra..
@snazilka_bio_mamka vies co som to nejak pokaslala, lebo nemala som kupene testy na vikend, cize vcera som netestovala a kupila som az dnes 😄 cize bohuzial, uz ken cakat, ci vecer bude silnejsi, alebo zajtra doobeda, alebo to bude slabnut 😅 ale dnes som 13DC, vacsinou mavam ovulaciu 13-15DC tak hadam som ten vrchol LH nezmeskala.
@doda26 no nevadi, ved otestuj večer a zajtra, ale podla mňa sa už posnažte dnes, nič tým nestratíš. držím palce 🙂
Takze baby, presvihla som pozitivny test, lebo vecer bol uz slabsi a dnes rano este slabsi 😅 ale tak snazili sme sa aj v sobotu, tak hadam sme sa trafili 😄 a ak nie tak nabuduce budem testovat skor
@jana2152 mozno ano. Mne napriklad ten co som pridavala v priapevku znamenal pozitivitu, ovulaciu som vtedy mala a aj som otehotnela vtedy a uz mam aj doma babo 😀 takze skuste sa snazit. Ja som nikdy nestihla uplne pozituvny test, kde by boli obe ciarky rovnake alebo silnejsia ta testovacia

@doda26 čoskoro bude, ak sa da sprav ešte jeden podvečer a zajtra 😉