Je možné mať pozitívny tehotenský test a zároveň menzes?
Mám menstruaciu a tehu test bol dvakrát pozitívny......Boli tam oba razy zretelne čiarky.....môže v tom byť niečo iné?
Niektoré ženy môžu mať menzes aj keď sú už tehu.....ale treba ísť podľa mňa čo najskôr k lekárovi.....asi ti dá nejaké lieky na udržanie tehotenstva...🙂 myslím, že je to normálna situácia...🙂 a test by pozitívny nemohol byť, keby si tehotná nebola , lebo on zachytáva len hormón HCG, ktorý nemáš pri menzese, len v tehotenstve....ale to len podľa mňa 🙂
@angel257 kludne moze byt ze si tehotna niektore zenytehotne majumenstruaciu do 3 mesiaca tehotenstva 🙂
No ja mam posledné mesiace cyklus celý rozhadzany.......a nikdy predtým som nemala nepravidelnu....ale nakoniec vždy dostanem....
mam kamosku co bola v piatom mesiaci a mala menzes
A čítala som práve že to môže byť cysta ale bolo tam este napísané, že urobia duchov....a ja tam mám dve zreteľne viditeľné čiarky.....
Isto si tehotná... to je isté... tie príčiny krvácania možu byť rozne, menzes, cysta..... a podobne.... lekár musí byť
@angel257 niektore zeny maju menstruaciu aj do 4.mesiaca.a je takych dosť vela.co tak zájsť k doktorke?
Jasne , že pôjdem k dr. ale len sa informujem či má niekto s tým skúsenosť....

@angel257 moze byt ze mas cystu..a casto sa stava ze zeny maju normalne cyklus...ja som tiez krvacala lebo som mala hematom...cize to je tiez moznost...takze chod na gynu a tam sa dozvies viac...