icon

Je možné mať pozitívny tehotenský test a zároveň menzes?

angel257
9. okt 2014

Mám menstruaciu a tehu test bol dvakrát pozitívny......Boli tam oba razy zretelne čiarky.....môže v tom byť niečo iné?

milagrosss20
•
9. okt 2014

@angel257 moze byt ze mas cystu..a casto sa stava ze zeny maju normalne cyklus...ja som tiez krvacala lebo som mala hematom...cize to je tiez moznost...takze chod na gynu a tam sa dozvies viac...

julka1106
•
9. okt 2014

Niektoré ženy môžu mať menzes aj keď sú už tehu.....ale treba ísť podľa mňa čo najskôr k lekárovi.....asi ti dá nejaké lieky na udržanie tehotenstva...🙂 myslím, že je to normálna situácia...🙂 a test by pozitívny nemohol byť, keby si tehotná nebola , lebo on zachytáva len hormón HCG, ktorý nemáš pri menzese, len v tehotenstve....ale to len podľa mňa 🙂

mentolka12
•
9. okt 2014

@angel257 kludne moze byt ze si tehotna niektore zenytehotne majumenstruaciu do 3 mesiaca tehotenstva 🙂

angel257
autor
•
9. okt 2014

No ja mam posledné mesiace cyklus celý rozhadzany.......a nikdy predtým som nemala nepravidelnu....ale nakoniec vždy dostanem....

safranca15
•
9. okt 2014

mam kamosku co bola v piatom mesiaci a mala menzes

angel257
autor
•
9. okt 2014

A čítala som práve že to môže byť cysta ale bolo tam este napísané, že urobia duchov....a ja tam mám dve zreteľne viditeľné čiarky.....

maaaria3
•
9. okt 2014

Isto si tehotná... to je isté... tie príčiny krvácania možu byť rozne, menzes, cysta..... a podobne.... lekár musí byť

miskacharly
•
9. okt 2014

@angel257 niektore zeny maju menstruaciu aj do 4.mesiaca.a je takych dosť vela.co tak zájsť k doktorke?

lubinkas
•
9. okt 2014

@angel257 Moja lekarka mi vravela, ze su zeny, ktore do 20. tyzdna normalne menstruuju. Ja som tiez mala menstruaciu ale kratsiu a slabsiu.

angel257
autor
•
9. okt 2014

Jasne , že pôjdem k dr. ale len sa informujem či má niekto s tým skúsenosť....

somjankad
•
9. okt 2014

@angel257 je to mozne... ja som mala menzes pri dcere do 3.mesiaca -sice slaby,ale mala ...

fufababu
•
9. okt 2014

@angel257 kamoska to tak mala a zistili jej mimomaternicove tehotenstvo...ona pri tom ale mala aj silnejsie bolesti v podbrusku ako obvykle...dufam vsak, ze to nebude tvoj pripad a prajem ti aby si prijemne tehulkovala 😉

angel257
autor
•
9. okt 2014

Ďakujem 🙂 @fufababu