icon

Pozitívne tehotenské testy a oneskorená menštruácia?

Včera o 19:29

Ahojte, idem si po skúsenosti. Či ste to niektorá zažili.
Minulý týždeň v piatok mi meškala menštruácia 3dni urobila som si test bol silne pozitívny neskôr som si urobila aj digitálny tam bolo že 2+3tyždne. No v nedeľu som ako keby dostala menštruáciu no ukázalo sa, že to kvazi bolo veľmi slabé na menštruáciu mávam silnejšiu. Ale teda nejak som sa zmierila s tým, že išlo o biochemické medzi tým som už aj zrušila termín u gyn (kontrolu vitality) no idem v utorok na klasicku preventívnu. Dnes po týždni aom si urobila znovu test lebo som sa Dočítala, že po biochemickom by mala čiarka slabnúť dosť rýchlo alebo aj byť úplne negatívny. No čiarky na teste boli ešte viac výraznejšie ako predtým. Pred 5mesiacmi som mala MA. Mali ste niektorá niečo podobne a teda bábätko tam stále bolo a bojovalo? Ďakujem za odpoved.

anonym_25d576
Včera o 21:21

To krvacanie si vobec nemusela mat ms. Podla vsetkeho skor tehotna budes. Uvidis v utorok, ako sa to bude javit.

anonym_652181
Dnes o 04:54

@anonym_autor oreco si to tak rychlo zahodila, moznost byt tehotna, sama pises, že krvacanie bolo slabsie

autor
Dnes o 06:43
@anonym_652181

@anonym_autor oreco si to tak rychlo zahodila, moznost byt tehotna, sama pises, že krvacanie bolo slabsie

@anonym_652181 pretože sa mi to stalo na začiatku roka ale už v neskoršom štádiu a bolo to pre mňa neskutočne ťažké. Bola som v tom, že mne sa takéto veci stať nemôžu (mám za sebou už dve krásne tehotenstva) toto bol pre mňa šok, sklamanie všetko. Strašne som sa zas potešila, že som znovu tehotná a vydržalo mi to dva dni a keď som opäť videla krv tak som bola zas smutná, že prečo sa mi toto deje. Asi to bolo pre mna vtedy ľahšie prijať že to bolo biochemické ako sa ďalej trápiť v myšlienkach čo ak som stále a niečo je zle. No povedala som si necham to na prírode. Keď som si robila ten test opäť po týždni vravela som si už bude slabý/negativny no bol ešte silnejší. Len sa do toho nechcem veľmi zas vžiť. Každý deň idem na záchod s veľmi ťažkým pocitom, že čo ak uvidím zas krv…

autor
Dnes o 06:44
@anonym_25d576

To krvacanie si vobec nemusela mat ms. Podla vsetkeho skor tehotna budes. Uvidis v utorok, ako sa to bude javit.

@anonym_25d576 budem vám veriť, že to tak je 🙏🏼

anonym_dfb91f
Dnes o 07:58

@anonym_autor Ahoj. Nemôže byť problém v hladine progesterónu? Aj ja som pár dní po termíne očakávanej menštruácie začala tmavo špiniť a doktor mi na to predpísal lieky. Teraz som už v 25. týždni. Síce som mala ešte párkrát špinenie a aj krvácanie, ale našťastie všetko dobre pokračuje.

Na tvojom mieste by som budúci týždeň zašla k lekárovi. Krvácanie môže byť síce neškodné, ale vždy ho treba brať vážne.

Držím palce, aby bolo všetko v poriadku 😊

autor
Dnes o 10:16
@anonym_dfb91f

@anonym_autor Ahoj. Nemôže byť problém v hladine progesterónu? Aj ja som pár dní po termíne očakávanej menštruácie začala tmavo špiniť a doktor mi na to predpísal lieky. Teraz som už v 25. týždni. Síce som mala ešte párkrát špinenie a aj krvácanie, ale našťastie všetko dobre pokračuje.

Na tvojom mieste by som budúci týždeň zašla k lekárovi. Krvácanie môže byť síce neškodné, ale vždy ho treba brať vážne.

Držím palce, aby bolo všetko v poriadku 😊

@anonym_dfb91f ahoj, myslím si to aj ja, že niečoho budem mať málo. Keď som potratila na začiatku roka tak najprv som bola na pohotovosti s krvácaním s tým že všetko bolo ok srdiečko bilo ale mala som tam nejake výrastky alebo neviem čo to presne bolo. Nakoniec sa to krvácanie rozbehlo masívne a to bol už koniec. Ja som mala ísť na ročnú preventívnu 29teho no volala som že som asi tehotná mám pozitívne testy tak mi dali termín 8.6 no keď som začala špiniť/krvacat volala som že teda asi mám menštruáciu a tehotenstvo sa nekoná a dali mi termín preventívnej 2.6 tak tam pôjdem poviem, čo je teda vo veci a verím, že to bude pozitivne 🙏🏼