icon

Je možné otehotnieť aj bez pohlavného styku?

catanas
11. apr 2015

S priateľom sme sa dráždili bez sexu a na prsty sa mi dostalo trochu predejakulačnej tekutiny ktorá však vyschla na prstoch mi nezostala.Potom neskôr asi po polhodine som sa ešte robila rukou sama. Je možné že tam niečo zostalo? Mám totiž naozaj strach.

mimka11111
11. apr 2015

dnes je možné úplne všetko, stačí jediná kvapka 😅

ivanka12311
11. apr 2015

Otehotnieť bez pohlavného styku? trochu som sa zasmiala...no jedine že by duch Svätý do teba vstúpil a tak si otehotnela..

mimla
11. apr 2015

Počujte ženy, ak otehotniete bez pohlaného styku, tak nás prosím informujte, druhý nepoškvrnený príchod spasiteľa na tento svet vraj znamená príchod Apokalypsy, tak nech sme v obraze a nezačneme čítať nejakú hrubú knihu, alebo si robiť plány do budúcnosti.

alana1
11. apr 2015

no mam obavu, ze to niekedy stacilo, aby chlap presiel okolo zeny a bola vtom, dnes je trend umelych oplodneni nezastavitelny...a ak by si predsa bola tehotna, tak sa tes 🙂 je to dar , ktory nedostane hocikto

sibalka21
11. apr 2015

@catanas dievca to nemozes mysliet vazne :D nemusis mat najmensi strach ze si tehotna :D sme sa dobre pobavili :D skus si to najprv vygooglit :D

mariana225
11. apr 2015

😀 😀 😀 kolko mas rokov 13? este ste to nepreberali na prirodopise? 😀

pribinak
11. apr 2015

Tuto otázku by som dala prečítať každému, kto je proti sexuálnej výchove na školách!!!

ali08
11. apr 2015

Zasmiala som sa ale nie tým ako si to napísala ale Trošku som si to predstavila ako ste sa hrali. 🙂
Niekde som citala že sa môže otehotnieť bez pohl.sexu ale to sa musí urobiť na podbrusku resp. blízko pri otvore Vtedy sa vedia spermie dostať do pohl.orgánu ale je tam ďalších veľa faktorov aby žena takto otehotnela
Ty sa báť nemusíš.

amadora
11. apr 2015

@catanas mama ti nepovedala že keď je pekne treba sa ísť hrať von s kamarátmi a nie sedieť doma na compe? tak šup šup spraviť úlohy do školy a vypadni von, evidentne sa doma nudíš

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
bonaqa2013
11. apr 2015

Takéto znalosti majú približne moje dcéry. Jedna chodí do prvej a ďalšia do 3 triedy. Takže usudzujem, že aj ty máš asi také podobné IQ.....

mojajulia
11. apr 2015

V ženskom tele spermie vydržia od cca pár hodín až po 5-6 dní, závisí to od priaznivého prostredia.
Mimo , čiže na vzduchu pomerne rýchlo umierajú.
🙂

slnecnica333
21. jan 2017

@ali08 vazne aj tak?a ake faktory to nevies?davna tema ale snad si spomenies.ja len preto ze o niecom takom pocujem prvykrat

ali08
24. jan 2017

@slnecnica333 ja som to len čítala keď som bola mladšia že ak sa muž urobí žene na vag..... A k tomu žena je vlhká a ro semeno jej ztecie dole do vagíny môže otehotnieť. Spermie sa pohybujú a oni neumieraju na vzduchu čiže šanca tam je ale je to fakt mala šanca.bol tam aj príbeh k tomu ze ostala tehotná bez pol.styku ale panna už nebola len ci to bola pravda neviem.

luci74
24. jan 2017

kam toto speje :D

sticker
obsadenemeno
24. jan 2017

jeziskove huslicky...... 🙄

katka253111
24. jan 2017

😂😂😂 no co, tehotnost to asi nebola, co?

catrina_s
24. jan 2017

Jasne, ze sa daaaa 😉 to potom budes druhy najslavnejsi pripad po Panenke Marii 👏

narayan
24. jan 2017

Baby nesmejte sa..... veď minimálne raz sa to už stalo...no a teraz sa každý rok 24.12 tešíme až na plod tohto zázraku 😂😂😂

antalea
22. jún 2019

Vaša partnerka môže otehotnieť aj pri praktikách o akých píšete, hovorí sa tomu otehotnenie "ante portas" (pred bránou). Takto môže otehotnieť aj panna. Je to síce raritné, ale nie vylúčené! Takže pozor, pozor! :D
https://www.topky.sk/cl/100306/334038/Moze-zena...