Je možné otehotnieť deň po ovulácii?
Ahojte, je možné otehotnieť deň po potvrdenej ovulácii? Ovulaciu som mala na 15dc, 16dc ráno už vystúpila teplota (potvrdila priebeh ovu). Sex sme mali na 16dc večer..
Dnes som tak 8-9dpo a nasla som si slabo pozitívny test, máte niektorá takú skúsenosť?
Keď som sa pýtala, tak mi bolo povedané, že to je už veľmi malá pravdepodobnosť až nemožné... No dnes mi vyšli dva testy slabo pozitívne..
@anabela_a akože to by musela byť brutal náhoda toto, sex bol až o 22 večer, keby počítam len od zvýšenia rannej teploty tak to je cca 15-16 hodín.. Tak možno že ovi prebehla v noci a teda to by bolo akurát tých 24hod..
Nedarilo sa nám 5m s to sme presexovali celé plodné dní, a teraz keď sme tehu chceli odložiť tak sa podarí z jedného sexu po ovu.. 🫣🫣🫣🫣
Ovulácia je predsa uvoľnenie vajíčka, to potom putuje a vtedy sa môže oplodniť. Takže áno môžeš byť z toho tehotná.
@januska12323 ano ale ovulácia prebehla určite na 15dc, v priebehu dna.. A sex bol až na 16dc aj to vecer
Rozumiem, že to je do 24hod.. Len to už bolo tak hraničné ze som to nečakala, keďže sa nám 5m nedarilo otehotnieť normálne cez plodné dní
Však uvidíš ale týmto skorý testom by som veľmi neverila, počkaj ešte týždeň, držím palce.
Ano, ale pozit. ovulačný test znamená, že ovulácia nastane do 24h, čiže pravdepodobne u teba nastala v noci a v kľude to ešte mohlo vyjsť.
@okm221 pozerám, že si asi v podobnej situácii ako ja :D ... Keď sme chceli materstvo odložiť a nastúpila som do práce, tak som zistila, že posledná ovulácia bola zrejme skôr a asi sa podarilo... Každopádne gratulujem ;) ... Ja si myslím, že ak si mala pozitívne 2 testy, tka k oplodnenie došlo, ale počkala by som minimálne na prvú meškajúci ms, keďže nemusí sa vždy uchytiť (aj ja ešte čakám na to). Aj keď testy som si tiež robila včera (pred ms) a boli pozitívne 🙈
@tinka_1807 ano aj ja som už začala tento mesiac robiť a rozbiehať si biznis, popravde neviem co teraz 😂 a asi budem robiť až do pôrodu a potom hneď po pôrode keďže nám peniaze treba.. Však toto ešte to je skoro do MS mam až nejak 4-5dni.. Co je veľa, ešte môže prísť aj menzes..
Muž mi dnes pôjde kúpiť klasicke testy, jeden urobím ešte večer a druhy digitálny zajtta ráno..
Ja som dva dni po ovulácii otehotnela
Mne povedal gyndos, ze oplodnenie moze nastat este do 48 hod, vynimocne 72 uz po prebehnuti ovulacie. Zase je to proces a tazko to cele nacasujes tak, ze presne vies. Lebo do tych trubiek tam dole nevidis. Takze mozne to je,hlavne ze sa podarilo
@nikolka5432 ty kks
@okm221 my sme sa rok snažili o bábätko po potrate a presne v ten mesiac keď som otehotnela som si povedala že seriem na to už nebudem na to myslieť ani tlačiť na to a to som ani nečakala že 2 dni po otehotnejem ani som nemyslela na to že môžem byt tehotná len menstruacia mi meškala a zrazu bum dve čiarky 😀
@nikolka5432 presne ja som tak teraz, tento mesiac som to absolútne nečakala ani som nesledovala žiadne príznaky a podobne až teraz mi to všetko doklaplo
Tak je to potvrdene už
@nikolka5432 presne ja som tak teraz, tento mesiac som to absolútne nečakala ani som nesledovala žiadne príznaky a podobne až teraz mi to všetko doklaplo
@okm221 ahoj..ja mám podobnú situáciu..teda ss tehotenstvo podarilo?
@siskaa86 chlapčeka 🙂
@okm221 chcela som ti napísať, že je to možné a trošku ťa povzbudiť, ale vidím, že je to na dobrej ceste, tak už len vydržať 🙂 aj nám sa tak zadarilo - dva mesiace po potrate som taká smutná hovorila manželovi, že ešte mám rozhádzaný cyklus, že už je 20.ty deň a ovulácia nikde. Mal narodeniny, tak sme ich oslávili bez tlaku na bábätko a ráno teplota vyskočila..stále som tomu nepripisovala význam, no predsa len 👦 o dva dni končí prvý ročník 🩵
@okm221 chcela som ti napísať, že je to možné a trošku ťa povzbudiť, ale vidím, že je to na dobrej ceste, tak už len vydržať 🙂 aj nám sa tak zadarilo - dva mesiace po potrate som taká smutná hovorila manželovi, že ešte mám rozhádzaný cyklus, že už je 20.ty deň a ovulácia nikde. Mal narodeniny, tak sme ich oslávili bez tlaku na bábätko a ráno teplota vyskočila..stále som tomu nepripisovala význam, no predsa len 👦 o dva dni končí prvý ročník 🩵
@nikaeli ano jasne trvalo mi asi týždeň, kým som to pochopila, čo sa vlastne udialo a odvtedy sa veeelmi teším, no je to trerie bábätko ale užívam si ho najviac a najviac sa snáď teším :D

@okm221 podľa mňa je vajíčko oplodnenia schopné až 24 hod po tom čo prebehne ovulácia. 🙂