icon

Je možné otehotnieť takýmto spôsobom?

vanesasoradova
8. dec 2020

Ahojte baby chcem sa spýtať že dá sa otehotnieť Z toho keď je chlap vlhký A párkrát to do mňa v sunul Ale iba Kúsok . Ďakujem za odpoveď

Strana
z2
veronikaszabova
8. dec 2020

@vanesasoradova vies kedy zacinaju priznaky tehotenstva?

vanesasoradova
autor
8. dec 2020

@veronikaszabova Že je divné že mám Predmenštruačný syndróm Práve dnes keď vsunul do mna vlhký penis

veronikaszabova
8. dec 2020

@vanesasoradova a co si myslis, ze to je, ked nie PMS (podla teba)?

vanesasoradova
autor
8. dec 2020

@veronikaszabova Dosť sa bojím že mám pravdepodobnosť otehotnenia

veronikaszabova
8. dec 2020

@vanesasoradova a akoze tie "priznaky" pripisujes tehotenstvu? Neblazni 🤦‍♀️

vanesasoradova
autor
8. dec 2020

@veronikaszabova tak bolí ma pod bruško a mám pocit jak keby idem zvracať ale nejde to

denden77
8. dec 2020

@vanesasoradova a ty si nebodaj myslis, ze by si dnes, ked do teba kusok vsunul, uz aj bola tehotna a mala priznaky?? 🤔

veronikaszabova
8. dec 2020

@vanesasoradova no takze takto - ked sa zadari a zena otehotnie, tak trva 5 az 10 dni, nez sa vobec vajicko uhniezdni v maternici. A nasledne zacne produkovat HCG - a az potom su nejake priznaky.
Nie par hodin po styku 🤦‍♀️

veronikaszabova
8. dec 2020

@denden77 rekordmanka

tosomja
8. dec 2020

Daj si pancreolan, vyprdkaj sa, vygrgaj a prestanes byt aj tehotna. A nabuduce utekaj na kilometre od vlhkych ked nevies co s tym 😉

nikijezikova
8. dec 2020

Ty nemôžeš mať 20 pri tych sprostostiach co tu potis🤣

zirafienka
8. dec 2020

@vanesasoradova ak máš pocit na zvracanie, môže to byť kadečo. Zrekapituluj deň, buď si sa predávkovala jedlom, alebo alkoholom. Príčiny môžu byť rôzne, ale najmenší predpoklad je tehotenstvo. Choď sa vygrcať, vyspať, do rána to prejde, ver tomu. Ale aj tak si myslím, že si robíš srandu o to viac, že uvádzač vek ako 20-ročná. Tak ešte raz to zhrniem, buď si nebola pripravená do života,( tak radšej nesexuj), niečo si naštuduj, alebo si robíš srandu.

kitycat
8. dec 2020

Opet ma raz fascinuje inteligencia zakladatelky... Na 20 rocnu vies velke ho-uby o ochrane ale tabletku "po" mas nachystanu na nocnom stoliku🤷‍♀️

marryen
8. dec 2020

baby, neunúvajte sa...isto si robí prdel z Vás ...neverím, že to myslí vážne ......keby mala 13 tak nepoviem...

zirafienka
8. dec 2020

ženy, ale tu je problém možno inde, možno je to nie autorka, ale autor a má problém s penisom a nevi čo s ním, možno ani nikde nestrčil, to len tak presvedčivo opisuje. Veď takých tu je na kaluž....

birika
9. dec 2020

@vanesasoradova ak poznas tabletku PO a jej dobu posobenia, nemozes byt az taka hlupa ohladom sexu

zuzana111984
9. dec 2020

@vanesasoradova bože, takéto stresy a to si si ani poriadne neužila 🤦‍♀️ stál ti ten "vsunutý kúsok" za to?

taga
9. dec 2020

Som jedina, co musi premyslat nad slovnym spojenim 'vlhy penis' ?

veronika_veve3
9. dec 2020

@vanesasoradova pane bože pokial si mala dnes nechranený pohlavný styk tak ako môžeš mať už príznaky tehotenstva ? Miláčik tiež niesom najmúdrejšia ale naštuduj si nejaké veci o svojom tele 🙏

maria037
Odpoveď bola odstránená
ciusinka
10. dec 2020

Akoze sice je to uz par rockov, co som mala 20, ale teda v tom veku uz som mala o dost lepsi prehlad o tom, ako funguje rozmnozovanie 🙈 Prosim ta vysvetli nam, co to znamena, ze mal vlhky penis, to co na nom mal? Lebo ak uz bol hotovy, nejako mi unika pointa, pretoze ho do teba daval az potom, ked dovtedy v tebe asi teda zjavne nebol 🙄 Nejako mi unikaju tie praktiky sucasnych deti 🙈

ukulela
11. dec 2020

@vanesasoradova uff... Záleží, od čoho bol vlhký. Ak bol len ošťatý, všetko je ok. Aby bol vlhký od ejakulatu, môžeš mať problém ....

nykkushka
11. dec 2020

@vanesasoradova prepáč, ale na to, že máš 20 rokov si strašne hlúpa 😬🤦‍♀️. Bože, čo vás v tej škole učia. Za mojej puberty sa toto riešilo v Bravo časopise, ale také ze 12-16 ročné, nie 20 ročné dospelé ženy, Ježišu Kriste, nabudúce keď sa na teba niekto pozrie, založ diskusiu či z toho môžeš mať tehu príznaky 🤦‍♀️🤷‍♀️.
A nie, nemôžeš mať tehu príznaky, tie čo popisujes väčšinou prídu po niekoľkých mesiacoch tehotenstva 🥴. Čiže www.google.sk/prosimbozedajmirozumanaucmaniecoo...

Strana
z2