Je možné tehotenstvo?
Dobry den, zacnem hned narovinu, priatel ma vcera robil, ustami prstami, potom sa chytil za penis na ktorom mal predejakulat, ruky si poutieral do treniek a pokracovali sme mozno po 2 3 minutach, zacali sme sa bozkavat a potom ma aj prstoval, bola som v ovulací aka je šanca ze budem tehotná
0%
Kriste ….
Dufam, ze nulova...
Vyrozprávaný celý príbeh dopodrobna 😂 si merala tých 5cm? 😂
také sa neučí v škole ale hlavne, že o ovulácii vieš 🤣
doštudujte biologiu a robte to s ochranou. Spermia nemá nohy, nebude utekať z prsta až k vajíčku.
@sara3638 fakt má ucitelka žiadnom v škole hovoriť: halami keď bude pestovať frajerku, treba prsty oblizat a keď skončite tak ideálne tiež
Fakt toto 😡😡🙈🙈🙈
Ale diky že si nám tu opísala vaše sexuálne praktiky, úžasne čítanie pre pubertakov ktorí zablúdia na koňa 👏👏👏
Ale hodiny biológie ste mali, že?
Miesto sexovania sa dovzdelavajte … pitomcov je dost, nerozsirujte ich rady.
@sara3638 nebudeš tehotná. Na to aby sa dostala spermia k vajíčku musí prekonať veľkú vzdialenosť a musí plávať v tekutine. Nemusí to byť nutne ejakulátu môže to byť aj hlien v pošve ale musí to byt nejaké množstvo. Aj tých spermii musí byt viac. Milióny. A plávajú spolu , tie čo odpadávajú na ceste pomáhajú nepriamo tej víťaznej. Ako keď cyklisti idú do cieľa spolu a ťahajú favorita na víťazstvo, lebo len najsilnejší z nich má na to vyhrať po 200km pár sekundový špurt.
Ono šanca je vždy, ako sa hovorí, že keď otehotnie žena, sa oňu otrie trenkami a vy ste mali dokonca spermie na prstoch. A koľko máte rokov vôbec?
Najvyssi cas na sexualnu vychovu v skolach
Gratulujem!!!! Si tehotná!!! Čakáš rovno 3jičky, počúvaj, ak sa toto vážne pýtaš tak také veci ešte robiť nemáš chápem, že nechápeš ale toto je ten signál že mas ešte počkať 🙂 nie, nie si tehotná ani nebudeš.
@autor nic si nerob z tychto premudrelych paniciek :D ked si mlada, tak si myslim, ze je toto normlana otazka -- ked som bola mladsia, tak my sme sa toto v skole neucili, ucitelka na strednej preskocila rozmnozovaciu sustavu, lebo jej nebolo prijemne o tom hovorit, na zakladnej sme to extremne rychlo preleteli, sexualna vychova nebola ziadna, takze jedine -- zistit si na internete. ale z toho mnozstva informacii, comu verit? ked sa na to pozrieme cisto logicky -- spermie v pošve -> tehotenstvo. ved tak sa predsa robia deti, ci? 1ml ejakulatu obsahuje 40-120 miliónov spermii. napriklad, tento clanok mi vyskocil na gugli ako prvy (ked som guglila so slovami ''can i get pregnant from fingers with ejaculate'' ) https://www.healthline.com/health/healthy-sex/c..., a tam predsa jasne pisu, ze sanca na otehotnenie po prstovani s ejakulaotm na prsoch NIE JE NULOVA. tak ako to je? a skuste to vysvetlit prosim bez posmeškov a debilnych keci, ked k tomu nemate co povedat , tak neviem ci viete, ale do diskusie sa nemusite zapojit 🙂 a chatgpt tvrdi to iste
a tu, stranka planovaneho rodicovstva, tvrdi to iste... https://www.plannedparenthood.org/blog/can-i-ge... ... tak ako to teda je? a pytam sa fakt važne
@lila246 tak keby muž plne ejakuloval na ruku a okamžite čerstvé semeno dal do pošvy, tak je maličká možnosť,že by mohlo dôjsť k oplodneniu.
No keď si on utrel ruky(a ešte ani neejakuloval)a uplynul už nejaký čas (spermie na vzduchu veľmi rýchlo hynú)tak je pravdepodobnosť takého oplodnenia nulová
Pár dní voľna a už to tu všetko sexuje. Nie v tvojom prípade z toho dieťa nebude.
@sara3638 nie
Ale inak - slecna to stou sexuologickou vychovou dobre povedala. Ak by sa nase skoly (druhy stupen ale viac stredne skoly) zaoberali vsetkym tymto a co najdokladnejsie,neboli by na konovi taketo otazky...my co sme 30+ sme nemali ani kona ani internet ani stryka google a clovek zistil "zivotom" postupne...a nie vzdy to dobre dopadlo...
@babydesire V prvom rade je zodpovedný rodič za sexuálnu výchovu. Všetko sa hádže na školu.

Nulová